Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hasta olmam inşallah, boğazım sinyal veriyor.

Minicik ufacık bir yalandan bile büyük nefret ediyorum. Konu ne olursa olsun bir insan kandırılmamalı.
Bu konuda çok daha hassasım. Konunun ne olduğundan önce kişinin davranışı önemli.
Başka zamana gönül böyle sevmiyor yalanı şunu bile yapmıyor falan dersiniz, işinize gelmediği zaman da yalancı olurum bu da ayrı bir olay!

Bir de Allah'ım şu sinirlenince ağlamamı durdurmamda yardım et. Yahu çocuk gibi üzüldüm de ondan ağladım sanıyorlar ama değil işte, sinirlerim boşalıyor ve bu huyumdan nefret ediyorum.

Her şeyin fazlası zarar veriyor insana gercekten bu şaşmaz her konuda böyle

yok ya gercekten yok zaten baslamak hataydı yurumuyo ve yurumiycek

Boyle daha iyi be pembelokum

Gülümse
Mutlu görün
Ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam et

Ben senin çevrimiçi oluşunu izlerken sen kimlerle konuşuyorsun kim bilir..

Yahu neden hep sınav zamanları hasta oluyorum!

Mey biter saki kalır. Her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır.
Fuzûlî

Anca günah alıyorsun, öyle çok günahımı aldın ki..
Bir kahveden de nerelere götürdün olayı, helal olsun.
Yahu ben olmadan gösterseler hayat böyle böyle diye vallahi istemez kazanmazdım o yarışı, geri kaçardım!

hep kısa nikler bulayım diyorum yine up uzunnnn niklerrr yazıyorummm delimiyim ne

Karşılaşabilsek keşke tesadüfen. Dip dibeyken olmadı bu, belki çok uzakken olur. İkimizin de işi olmamalı, bi yerlere yetişmek için nefes nefese olmamalıyız. Adam akıllı konuşmalıyız. Sen beni anlamalısın bense seni tanımalıyım. Neden bilmiyorum ama aklıma gelince kocaman bi boşluk hissediyorum.

Senin yüzünden düşünmeden edemiyorum yahu; şimdi ben aynı şeyi yapsam neler derdin acaba? Ama sen yaaprsın.
Bazı anlarda her yaptığın şeyi böyle söyleyesim geliyor ama sırf durduk yere canımı sıkmayayım diye susuyorum.

Sol yanim ölmüş yaa benim ;(
Bi baskasinin cehennemini cennet yapan biri icin hemde....

Yine sabaha yaklaşıyoruz ve ben daha film açacağım, müzik dinleme isteği ağır bastı bu sefer.

Bu akşam kesinlikle bir sürprizi hak ettin

Başım ağrıyor
Bakalım ne zaman geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…