Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İnşallah Allah bana o kapıyı açar ve biletimi alırım. =(
Çok dualar ettim. Lütfen belli olsun artık, netleşsin ve gideyim.
Ona da güzel haberi vereyim. Tatil yapmak benim de hakkım. =(

Tuhaf durum ...Çok umutsuz olduğum için mi oldu böyle , olaylar böyle yüzüme tokat gibi çarptı..? Yoksa büyük mü konuştum nedir yani anlamadım ama avalladım resmen.Bugün daha güzel bir gün olabilirdi bence ama tam fiyasko oldu.Vardır bunun da bir hikmeti heralde ..bir şeyler için daha erken sanırım... Olacak olsun da bir şeyler böyle aksiliklerle de idare ederiz ne yapalım

Mıymıntı insanlardan hiç hazetmiyorum. İki yüzlü tiplerinse yüzüne kusmak istiyorum. Şiştim abuk sabuk insanlardan.. Pöf!

Gözlerim sulanıyor saat daha çok erken yaaa.. niye bu kadar çabuk uykum gelmek zorundasın ?

Karga tulumba kovulduğun iş yerine geri dönmüşsün.
Bir de feysbukcağızına yazmışsın.
Acıyorum ya sana.
Koca bulduktan sonra ben dahil bütün arkadaşlarını sildin.
Allah kimseyi buldumcuk yapmasın.

Bir meslek hastalığı olarak,içinde "jüri" olan yarışmaları izleyemiyorum.Psikolojim kaldırmiyi...

Benimle emir kipiyle konuşan insanlara çok fevri davranmak istiyorum :)

Kafam durdu.

Nasıl da güzel oldu hemen.
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. ^^

Olmasını istediğimiz gibi değilse gerçekler, o şekildeymiş gibi davranmanın anlamı yok.
Büyük oranda olana dikkat etmeliyiz..
Ben de ne çok isterim rahatça saf olmayı, bunu yaparken şok yaşamamayı.. Ama her şeye mana bulan bir kesim var ki rahat bırakmıyor. Gerçekten hiç bir şey düşünmeden içten iyi niyetle davranırken sen, onlar kafalarında neler kurmuş oluyorlar. Kırılan benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…