Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ders ve uyku. Bir de depremin etkisi geçmedi ben de hala, sallanıyorum.

Oncelikle gunaydin :)
Seninle iyi vakit geçireceğimi hayal etmek cok sacmaydi zaten. Ne bekliyorum ki ? Çok uc şeyler istemiyorum beraber oturup keyifle kahkaha atalım istiyorum. Ama çok sikicsin hem de can sıkıcı. O programi izlerken ağzım kulaklarıma varıyor gerçekten keyifle izliyorum ama onu bile Burnumdan getirdin. Seninle dışarıda plan da yapmıcam, hasta oldum derim evde yatarım. Ne basima dert alcam ya. Zaten hep evde oturmuyor muyum, yine otururum.

Vizeler geçti... De nasıl geçti bilmiyorum.
Ama şu hastalık geçmedi, sesim garip üstüne kulaklar da tıkalı konuşurken rahatsız oluyorum :/

Hiç iyi değilim, hiç!
Konsantrasyon denen şey de uçtu gitti.
Yarın ola hayrola!
Bu kötü gün bitsin!!

dun yaralandım bugun kabuk bagladım ınsan buyuyup olgunlasınca yaralanmamayı ya da ıyı pansuman yapmayı ögrenıyor..net..

İyi hissederken birden içime sıkıntı/korku/endişe düşüyor, durduk yere..

Plan kurma çabaları...
Aman aksın gitsin zaman bakalım akşama neler olacak.

dün yaşadığım bir durumdan dolayı eşime çok sinirliyim ,akşam eve gidince eşimle tartışmak istemiyorum elimde değil çok kızdım ve kırıldım garibimin suşu hem var hem yok, üffffff şaşırdım işte yahuuu

Birini çocuksu, neşeli gördüğünüzde kafanızda kalıplar oluşturmayın. Ya da tam aksine çok ciddi gördüğünüzde.
Neşeli, çocuksu bir yanı olan insan güçsüz, mantıksız düşünüyor, bir şeyleri yapamıyor, ciddi davranamıyor olmuyor. Vs. vs.
Acayip sıkılıyorum bu tarz düşüncelerden. Her şeyin yeri var sonuçta.
İçinden geldiği gibi bırakmıyor bu hayat insanı.

Hayata gecirecegim projeler ve o sarki !!
Tanrim sen biliyorsun o sarkiyi cennetten bir senfoni,lutfen mumkun kil istegimi !!

Şansını zorlama artık.
Benim de sabrım var.
Benim de derdim var.
Üstüme gelme artık daha fazla,yeter !

Bir ilişki konusunda beklemede kalmanın ne kadar kötü, ne kadar enerji emici bir şey olduğunu unutmuşum.
Hiç hoşuma gitmiyor olanlar. Başkası olsa bana tekmeyi basardı çoktan belki de ... =(
Benim iyi yüreklim anlayış gösterdi. =( Ama bir şeyler koptu gitti kaçınılmaz olarak. Düzeleceği ise meçhul.
Tüm ilişkilerim b*ka sarıyor sanki. Hayırlısı olsun. Hala kaybetme korkum yok. Olmazsa da olmaz.
Kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…