Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Fotograflari albume dizerken eski guzel fotograflarimizi gormek, tutmak icimi bir tuhaf yapti be. Acayip oldum, ellerim filan titredi. Ne ki bu simdi? Ne hissettigimi de bilmiyorum ki. Uzgun muyum, sinirli miyim, neyim...

yorulma hissim bile yoruldu.. beklemekten biktim artik.
Rabbim mutluluktan aglat beni , o derece bi mucize gelsin.

=))))))))))

Pppiiiiizzzzzzzaaaaa!!!
Pizza pizza pizzaaa!
Sabahı iple çekiyorummm!

Şu bil kazan'ın üzerinde duran kırmızı 1'den tiksindim. Yok olmasını istiyorum

Aşkım akşam beni kaçta almaya gelecek acabaaa ? Ah şu özel sektr saati bile belli olmuyor kuşumunnn...

Ne olur bunaltmayın beni artık.Sevgilin bir yandan sen bir yandan.

Bu forumda ilk defa birisi için Göz Ardı Et butonunu kullandım.

Ne tatlı bir rüyaydı o. Mutlu olsam da tedirgindim ama hep rüyamda da..

80 doğru yaparsam ortalamayı 83 getirebilirm major yapmam için yeterli mi, yok getiremezsem seneye aynı dersi almalı mıyım, heyecanımı nasıl yenicem ben, puana odaklanacağına ders çalışsana kızım, e 90 sayfa özet çıkarıp ezberlemişim aslında 100 ü haketmiyor muyum, ben nerde yanlış yapıyorum, eskiden böyle değildim, yine aynı stresi yaşa, bıktım ders çalışmaktan, off u of t bu kadar zorlamak niçinn, acaba sınav nasıl geçecek, deliriyor muyum, kendi kendime konuşmaya başladım, neydi o terimin ismi bak onu hatırlayamadım şimdi, herşeyden bıktım şuan, kafamda deli sorular, off çıldırdım evet

Eneee yememiş içmemiş,kimin kime ne dediğini takip etmiş ezberlemiş bi de,bildiğin stalker yeminle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…