- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.
Maşallah cok mutlulardi. Allah bozmasın ama
Ben evime kizlari alacağım gunden 1 gün once dayak yedim annemin evine döndüm.
Yemek takimimi 1kere bile kullanamadim. Düğün albumum bile basilmadi daha.
Hicbir sey anlamadım evlilikten ne altinlarimi taktım ne bi misafir agirladim.
Kavga dövüş 20 gun kusluk 2 gün iyi. İş güç derken bitti bile.
Hayat çok acımasız cidden.
Maas kartim onda etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Mukemmel yemek yapamıyorum ama bazen de temizlik yetişmedi bazen utu diye ne onurum kaldi ne gururum sonunda da evliligim bitti.
Tek bir fotoğraf ne kadar acitiyormus
Sosyal medyayi birakmanizi tavsiye ederim. Bosu bosuna mutlu insanlar sizin caninizi sikmasin.
O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.Sokakta da mutlu insan var her yerde var hangisinden kacicam
O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
Bu kadar uzgun ve zor durumda olan birine fazla acimasizsinizO zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.
Maas kartim ondaydi hic maddiyata karışmasıdim etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Mukemmel yemek yapamıyorum ama bazen de temizlik yetişmedi bazen utu diye ne onurum kaldi ne gururum sonunda da evliligim bitti.
Çok acımasız olmadı mı?
Halbuki karnınızda bir can taşıyorken daha merhametli cümleler kurmaniz gerekmez miydi? Niyetiniz kötü degil anlıyorum ama cok keskin hissedilen bir yorum olmus bu
Hic uzulmeyin dunyanin sonu degil. Kurtuldugunuza sukredin.Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.
Maas kartim ondaydi hic maddiyata karışmasıdim etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Az once bunun aciklamasini yaptim. Evet acimasizca. Ama baskasinin mutluluguna uzulen bir insana daha farkli davranmak gelmiyor icimden.Bu kadar uzgun ve zor durumda olan birine fazla acimasizsiniz
Haklisiniz. Ama ben uzuluyorum ve baskasinin mutlulugu ile cani yanan insandan korkuyorum. Ben isterim ki herkes daha mutlu olsun. Hatta dualarimda her zaman, herkes cok mutlu olsun da kimsenin benim mutlulugumda gozu kalmasin, yer alır. Yani baskasinin mutlulugu seni uzmemeli. Aksine ne kadar guzel diye sevinmelisin. Ben kendi hayatimda gercekten ciddi mutsuz zamanlar gecirdim. Ama hicbir zaman bir baskasinin mutluluk tablosuna uzulmedim. Aksine hep bir gun bende mutlu olabilirim diye dusundum. Cok sukur allahima. Dilerim herkes mutlu olur.
Bayıldım bu yazıya. Elinize sağlık.Arabeske bağlayacak olursak herkesin derdi kendine büyük, ne yapalım ölelim mi acıdan ablacığım?
Dünyada gezilecek yerler, tadılacak tatlar, hayatına dokunulması gereken insanlar var.
Kimse zincirlerini kolay kırmadı ki.
Hayat, siz isteseniz de istemeseniz de devam ediyor, edecek, etsin.
Sokağa çıkmasanız bile orada insanlar düşüyor, kalkıyor, tutunuyor.
Tutunuyorlar çünkü ümit ediyorlar.
Direksiyon hocam 62 yaşında bir amcaya ve 60 yaşında bir teyzeye ders verdiğinden bahsetti.
Biliyor musunuz, hayran kaldım. Nerdeyse tanıştırın beni onlarla diye yalvaracaktım.
Yaşama sevinçleri...
Kim bilir ne acılar gördüler, anne babalarının son topraklarını attılar belki
Belki en sevdikleri dostları yapılmayacak adilikler yaptı
Belki kardeş, yol, yoldaş bildiklerini son yolculuklarını uğurladılar
Hem de kaç kereler...
Ama devamdı.
Neden olmasın?
Bu dünya bu şekilde dönüyorsa bizim de ivmemiz olsun.
Bir değişiklik için bir umut bir bakış açısı bir adım yeter.
Bir değişiklik birçok hayat kurtarır.
Ne kendinize zulmedin ne de sizi sevecek, size ihtiyacı olan canlıları (kedileri, köpekleri, ağaçları, insanları...) tek bırakın.
Sokağa çıkmanızı ve yaşamanızı öneriyorum.
Açın tüm pencereleri!
Soğukla karışık yaşam dolsun içeri
Çekin ciğerlerinize, hissedin.
Bırakın o mutsuz şarkıları, filmleri, kitapları. Sizi yavaşlatmaktan, karanlığa çekmekten başka işe YARAMAZLAR!
Büyük düşünürler insanlara değil, yaşama aşıktı.
Yaşam aşkın ta kendisidir çünkü.
Fotoğraflar değil, anılar biriktirin.
Ve lütfen tek ânınızı dahi köşede durmakla ziyan etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?