- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Canım valla senin evlenmen için dua edecem ciddi ciddi :) şaka bi yana herkesin var bi derdi var hayat işte güçlü olmak lazım rabbim isteyen herkese mutlu bir yuva nasip etsinBirakin yahu merhametmis. 35 yas ustundeyim hic evlenmedim diye camdan atlayayim o zaman. Keske benim de mutsuz bir evliligim olsaydi dermisim. Evlenmissin mutlu degilsin bosan. Bu kadar dramatize etmeye gerek yok. Dedigim gibi takilin siz.
Mecbur hissettim kendimi. Sen bana yorum yapmaya mecbur musun? Asil soru orda.
KIB yaptim seni, ayrica goz ardi ettim.
O iş öyle olmuyor işte. Ben annemle bir fotoğrafımı paylaştım hikayede. Allah başımızdan eksik etmesin dedim. Arkadaşlarımdan annesi vefat edenler annelerine Özlem dolu şeyler paylaştılar o gün bugündür içim o kadar paramparça ki vicdan azabından ölüyorum. İçim yanıyor keşke yapmasaydım dedim. Bundan sonra daha dikkatli olacağım dedim.Haklisiniz. Ama ben uzuluyorum ve baskasinin mutlulugu ile cani yanan insandan korkuyorum. Ben isterim ki herkes daha mutlu olsun. Hatta dualarimda her zaman, herkes cok mutlu olsun da kimsenin benim mutlulugumda gozu kalmasin, yer alır. Yani baskasinin mutlulugu seni uzmemeli. Aksine ne kadar guzel diye sevinmelisin. Ben kendi hayatimda gercekten ciddi mutsuz zamanlar gecirdim. Ama hicbir zaman bir baskasinin mutluluk tablosuna uzulmedim. Aksine hep bir gun bende mutlu olabilirim diye dusundum. Cok sukur allahima. Dilerim herkes mutlu olur.
Evet boşanma davası actim tabii ki
Evet boşanma davası actim tabii ki
AnlayamadimYemek takvimi ne demek sormasi ayip
Aa cok pardon yemek takimi imis ya o ben onu takvim diye okudum allahim dedim nasil 1 seyki acaba : )Anlayamadim
:)))Aa cok pardon yemek takimi imis ya o ben onu takvim diye okudum allahim dedim nasil 1 seyki acaba : )
Banlı birini alıntılayıp eleştirmek kadar itici olamaz ya neyse..Guldurdunuz beni çok
Nekadar itici gıcık yorumlarınız var
Ah ne arkadasimm içim acidi
Ancak normal once cook çok üzülecek sonra toparlanacak hatta unutacaksin
Sen bile şaşıracaksın unutabildigine
İnsan ölüme alışıyor toparlaniyir hayat bu
Sadece inan ve bekle
Cokmu daraldin seni asla elestirmeyecek kinamayacak hatta derdine merhem olacak rabbin var sığın ona dertles
Unutma o herşeyi bilen ve görendir
Rabbim guzel günlerini yakın kilsin
O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?