Şu an canım cok yandı

Bende boyle dusunenler yüzünden mutlu animi paylasamayip kimsenin gozu kalsin istemiyorum..
Ve bu sekilde dusunen insanlardn oldukca uzak durup onlarin yaninda cok mutlu degil de hersey normal arti birsey yok havasinda takiliyorum..
Birakin milletin bi yudum mutlulugunu sevincini Allah sizlere 2 kati mutluluk versn de bizim bi lokma mutlulugunuz da gozunuz kalmasin e mi ?

Demek istiyorum..

Kimsenin mutlulugunda gözüm kalmadı. Kalmazda.
Siz paylasmamaya devam edin nazar filan değer belki.

Gözü kalan kalana sizin cici mutluluklarınıza milletin zaten .
Ne ilginç insanlar var yahu.
Kadın canım yanıyor diyor, kaldı ki haklıda bin bir türlü hevesle evleniyor, mutlu bir yuvası olsun diye çabalamış ve evliliğe dair içinde kalan şeyleri yazmış tüm samimiyeti ile.
Mutlu olanlarda gözü kaldıgı için değil üzüntüsü, neden ben de böyle degilim, neden olamadımın iç yangınıdır.
Yoksa oturup size beddua etmiyor oturdugu yerden.
Kendinize gelin az bence.

Konu sahibi size gelince boş verin milleti lütfen kendi hayatınıza odaklanın.
Mutlu insanları görmek bir müddet iyi gelmeyebilir o sebeble sosyal medya hesaplarınızı kendinizi iyi hissedene kadar dondurmanızı öneriyorum.

Kimse için ezilmeyin, bu eşiniz olsa bile sırf evliliğiniz bitmesin diye maaş kartınızı vermek çok abes olmuş ve hatalar hataları dogurmuş.

Size siz oldugunuz için saygı duyacak kişilerle hem arkadaşlık yapın hem de bundan sonra olurda evlenirseniz ölçü alacagınız kriteriniz bu olsun.

Eviniz her zaman temiz olmayacaksa buna saygı duymayan adamla evlenmeyin mesela.

Maaşınızı sırf karşınızdaki kişi mutlu olacak diye eline saymayın.

Kendi ideallerinizden,degerlerinizden vazgeçmeyin.

Evde neden yemek yok diye triplenen ve bu meseleyi büyütüp sorun çıkaran adama ZIKKIM YE ULAN demeyi iyi bilin.

Ne güzel yazmissiniz ben maas karrimi evliligim devam etsin diye degil sorumluluğu eşime vermiş olmak icin vermiştim. O anki düşüncem buydu ama iyiki sende çalışıyorsun filan demeye basladi bu seferde.
milyarder olsam tum mal varlığımi versem neden daha önce vermedin diyecekmis.

Sosyal medya olayına gelince de ben onlarin evliligine inrenmedim. Cok yanlış bir karar verip bu adamla evlendigim için üzüldüm.
Evliligimin ilk gununden itibaren bosarim seni diyen bir adamla uğraştım duzelir duzelir diye.
Neden hayal kurdum diye kizdim kendime

Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.

Maşallah cok mutlulardi. Allah bozmasın ama
Ben evime kizlari alacağım gunden 1 gün once dayak yedim annemin evine döndüm.

Yemek takimimi 1kere bile kullanamadim. Düğün albumum bile basilmadi daha.
Hicbir sey anlamadım evlilikten ne altinlarimi taktım ne bi misafir agirladim.
Kavga dövüş 20 gun kusluk 2 gün iyi. İş güç derken bitti bile.

Hayat çok acımasız cidden.
Maas kartim ondaydi hic maddiyata karışmasıdim etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Mukemmel yemek yapamıyorum ama bazen de temizlik yetişmedi bazen utu diye ne onurum kaldi ne gururum sonunda da evliligim bitti.

Tek bir fotoğraf ne kadar acitiyormus :KK43:

Cok iyi bir cumle okumustum bir yerde. Sosyal medyada sadece iyi seyler, mutluluklar gorundugu icin herkesin iyi oldugunu dusunuyoruz. Yani aslinda cok cok nadir seyler onlar :) Dusunsenize, insanlar sadece mutlu degilde mutsuz anlarinida fotograf cekip boy-boy yerlestirseydiler nasil olurdu :KK51:

Bende boyle dusunenler yüzünden mutlu animi paylasamayip kimsenin gozu kalsin istemiyorum..
Ve bu sekilde dusunen insanlardn oldukca uzak durup onlarin yaninda cok mutlu degil de hersey normal arti birsey yok havasinda takiliyorum..
Birakin milletin bi yudum mutlulugunu sevincini Allah sizlere 2 kati mutluluk versn de bizim bi lokma mutlulugunuz da gozunuz kalmasin e mi ?

Demek istiyorum..
Üstelik hamile insanların bu kadar vicdansız, düşüncesiz olması çok üzücü.
Hanımefendi. İnsanız, hepimizin kendimizde olmayan bir şeyde gözümüz kalıyordur istemsiz. Özeniyoruzdur bir şekilde.
Mutluluktan boğulun isterseniz, konu sahibinin çok da umrunda olmaz bence. Kadın kendi acısını paylaşmış.
Acımasızlığın lüzumu yok. Merhamet diliyorum size.

Canm burda ben dahil ilk evliliği hüsranla biten okadar çok bayan varki.tabiki üzülüyor ilk zamanlar insan ama İnan geçiyor.yeni insanlar giriyor hayatına yeni heyecanlar yine seviyorsun yine yuva kuruyorsun.bikere hayalkırıklıgı yaşamak dünyanın sonu değil sadece daha tecrübeli daha güçlü oluyorsun.zaman herşeyin ilacı gün gelince burda mutlulugunu paylaştığın yazılarıda okuruz inşallah

:) Çok teşekkür ederim amin inşallah

Hakkında hayırlısı olsun konu sahibi, umarım öyle mutlu olursun ki bu günler silinir hafızandan. Çok güzel sıcacık evin olur, güzel cici eşyaların, seni seven bir eşin..Dua et Rabbine sığın...Of ben bugün çok üzüldüm sana çok çok çok mutlu olursun inşallah

Aminn insallah. Ne guzel dilekler çok teşekkür ederim

Emin olun kimse o sosyal medyada gosterdikleri kadar mutlu degil bi defa, ama konumuz zaten bu olmamali. Onlar mutlu ben neden mutsuzum diye kendinizi daha da yipratmayin.
Yol yakinken cok yanlis bi evlilikten dondugunuz icin sukredin, ya cocugunuz olsaydi? O zaman inanin kat be kat daha zor olurdu her sey. Hayatinizdaki guzelliklerin farkina varin kafaniza boyle seyleri takmayin... umarim bi an once toparlanirsiniz sevgiler

Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.

Maşallah cok mutlulardi. Allah bozmasın ama
Ben evime kizlari alacağım gunden 1 gün once dayak yedim annemin evine döndüm.

Yemek takimimi 1kere bile kullanamadim. Düğün albumum bile basilmadi daha.
Hicbir sey anlamadım evlilikten ne altinlarimi taktım ne bi misafir agirladim.
Kavga dövüş 20 gun kusluk 2 gün iyi. İş güç derken bitti bile.

Hayat çok acımasız cidden.
Maas kartim ondaydi hic maddiyata karışmasıdim etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Mukemmel yemek yapamıyorum ama bazen de temizlik yetişmedi bazen utu diye ne onurum kaldi ne gururum sonunda da evliligim bitti.

Tek bir fotoğraf ne kadar acitiyormus :KK43:
Su süreçte sosyal medyadan uzak dur bence..
Boyle konuları okuyunca bosanmis erkeklere karsi onyargim daha bi artıyor ya.. Genellememek lazim elbet ama bakiyorum, evliliklerin cogu erkek veya erkek ailesi yada her ikisi yuzunden bitiyor.. Gorumcesi, eltisi, kayni, kaynanasi bitmiyor..

Bu surecten ben de gecmistim, yani bosanma sureci ve sonrasinda sosyal medyada cok uzuldugum anlar olmuştu.. Asla ve asla "niye mutlular, onlar da mutsuz olsunlar" dusuncesi degildi.. "Bunlari biz de yasayabilirdik, zehir edecek ne vardi, insan olmak cok mu zordu" vs diyerek hayiflaniyor, o hayallerini çalan, mutlu olma sansini elinden HİÇ ugruna, bile isteye alan kisilere bi kat daha nefret duyuyorsun..
Zamanla o da geciyor konu sahibi, Allah in izniyle, merak etme.. Facebook, instagram gibi yerlerden biraz uzak kalmayi dene bu aralar.. Kiyas yapip busbutun uzulmemek adina..
InsaAllah mutlu olacaksin bi gun, unutma..

Sosyal medyadaki mutlu insanlar sizi mutsuz ediyorsa ilginç gerçekten. Konu sahibine değil, genel yazıyorum. Niye kıyaslıyosunuz arkadaşlar kendinizi başkalarıyla. Mesela şuan yurt dışını gezen bir arkadaşım var. Nasıl imreniyorum ona.. Ya almış başını ülke ülke geziyor. Engelleyeyim mi şimdi onu.. Yoo aksine keyif alıyorum. Sosyal medyayı bırakmak yerine gerçeklerinizi kabul etmeye bakın. Öyle mutlu olun

Emin olun kimse o sosyal medyada gosterdikleri kadar mutlu degil bi defa, ama konumuz zaten bu olmamali. Onlar mutlu ben neden mutsuzum diye kendinizi daha da yipratmayin.
Yol yakinken cok yanlis bi evlilikten dondugunuz icin sukredin, ya cocugunuz olsaydi? O zaman inanin kat be kat daha zor olurdu her sey. Hayatinizdaki guzelliklerin farkina varin kafaniza boyle seyleri takmayin... umarim bi an once toparlanirsiniz sevgiler

Onlar mutlu ben neden mutsuzum degil benim üzüntüm.
Kizginligim kendime evliligimin hiçbir anini yasayamadim. Yoksa mutlu olsun herkes

Onlar mutlu ben neden mutsuzum degil benim üzüntüm.
Kizginligim kendime evliligimin hiçbir anini yasayamadim. Yoksa mutlu olsun herkes

sosyal medyada herkes pasta börek yiyor herkes gezmede tozmada. yani insanlar mutluluklarını paylaşıyor. sizin yazınızı burada hemen "kıskançlık" olarak algılarlar ve acımasızca yorum yaparlar. sizin ki de kader kısmet sınav ne demeli bilmiyorum. Rabbim hayırlı kapılar açsın iyilerle karşılaştırsın bundan sonra.

Sosyal medyadaki mutlu insanlar sizi mutsuz ediyorsa ilginç gerçekten. Konu sahibine değil, genel yazıyorum. Niye kıyaslıyosunuz arkadaşlar kendinizi başkalarıyla. Mesela şuan yurt dışını gezen bir arkadaşım var. Nasıl imreniyorum ona.. Ya almış başını ülke ülke geziyor. Engelleyeyim mi şimdi onu.. Yoo aksine keyif alıyorum. Sosyal medyayı bırakmak yerine gerçeklerinizi kabul etmeye bakın. Öyle mutlu olun

Sosyal medyadaki mutlu insanlar beni mutsuz etmiyor.
Sadece bende istemistim hayal kurmuştum. Sadece bi yemek masası görüntüsü bastırdığim hayallerimi ortaya cikardi.

Yurt disi olayina gelince imkani olan gider gezer. Evlilik bahsettigim seyler bambaska birsey

Yorumlara gel. :halay:

Iki masterla is bulamayan benim calisiyor diye milletin sacini basini yolmam gerek o zaman. Kendinizi secimlerinizle kabul etmeyi bilin.

Belki mutlu degilim ama millet mutlu diye mutsuz da degilim. Kendi hayatinizdaki celiskileri, secimleri baskalarinin mutluluklariyla kiyaslayamayin.

Bu arada mutluyum diyen insanin da mutlu oldugunu sanmiyorum. O facebook gosterilerine de inanmam. Hepsi gosteri amacli yapilan seyler. Demek ki neymis is sizde bitiyor baskalarinda degil.

sosyal medyada herkes pasta börek yiyor herkes gezmede tozmada. yani insanlar mutluluklarını paylaşıyor. sizin yazınızı burada hemen "kıskançlık" olarak algılarlar ve acımasızca yorum yaparlar. sizin ki de kader kısmet sınav ne demeli bilmiyorum. Rabbim hayırlı kapılar açsın iyilerle karşılaştırsın bundan sonra.

Amin inşallah

Screenshot_2017-11-07-11-51-23.webp
bu kadini ve yazilarini cok beğeniyorum, simdi denk geldi yine instagramda, sen geldin aklima konu sahibi hemen, insaAllah bi nebze rahatlarsin :KK200:
(baskasini kiskaniyosun demek istemedim asla, hayatinda mutlaka ki guzellikler vardır, sukredelim ve rahatlayalim insaAllah)

Yorumlara gel. :halay:

Iki masterla is bulamayan benim calisiyor diye milletin sacini basini yolmam gerek o zaman. Kendinizi secimlerinizle kabul etmeyi bilin.

Belki mutlu degilim ama millet mutlu diye mutsuz da degilim. Kendi hayatinizdaki celiskileri, secimleri baskalarinin mutluluklariyla kiyaslayamayin.

Bu arada mutluyum diyen insanin da mutlu oldugunu sanmiyorum. O facebook gosterilerine de inanmam. Hepsi gosteri amacli yapilan seyler. Demek ki neymis is sizde bitiyor baskalarinda degil.

Benim konunla suan yazdiginizn seyin uzaktan yakindan alakasi yok. Ne baskasinin mutlulugunu gorup mutsuz oluyorum nede kimsenin sacini basini yolma ihtiyacı duyuyorum.

Cok agir seyler yaşadım ve sanirim bunu burda paylasmak hata olmus.

Benim konunla suan yazdiginizn seyin uzaktan yakindan alakasi yok. Ne baskasinin mutlulugunu gorup mutsuz oluyorum nede kimsenin sacini basini yolma ihtiyacı duyuyorum.

Cok agir seyler yaşadım ve sanirim bunu burda paylasmak hata olmus.

Tek dert sizde, tek mutsuz evlilik sizde, boyle uzgun uzgun baskalarinin fotografini gorerek takilin. Sizin gibi mutsuz insanlar benim enerjimi emiyor kusura bakmayin.

Back
X