- 27 Eylül 2010
- 1.704
- 2.153
- 358
- 45
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Ney bunları neden ama neden yapıyorsun kuxum hiçmi acımıyorsun kendine evlatlarına şunları birtanesini bana yapacak hıyar için kılımı bile kıpırtmam allah aşkına kalk sirkelen bırak orda kalsın bu kadar güçsüz olma tek boşanan aldatılan kadın sen değilsin en önemlisi sen annesin bizler güçlü dirençli olacağız olmak zorundayızki evlatlarımızda güçlü olsun şu hayatta lütfen ama lütfen bırak geçmişi sorgulama hata arama artık huzuru bul evlatlarına sımsıkı sarıl onlar olsun artık yaşama sevincin mutluluğun bu şerefsiz için kendini üzdüğüne değermi hiç bencil olma babadan yana 0 la hayata başlayan yavruların ne olacak sanada birşey olsa ölüp kurtulmakmı çözüm hayır kalk artık düştüğün yerden daha sağlam daha dikkatli yürü daha kararlıkiii artık kimse seni bu kadar itip kalkmasınilk 4 yıl önce bosandıgımızdatedavi gördüm.kendi evimde kendi yatagımda özbekli bir kadınla bastım.öncesinde konsimastrist kadınlardan nişan yüzüğümü aldım.eşimin peşini bırakın dedim.vsvs..tabi bunlar sekiz yıl evlilikten sonra son iki ayda kadın kız işi oldu.en sonda kendi evime kadın görünce kendimi arabanın altına attım.hastaneye yattım.sonra intihardan doalyı bir ay psikiyatri bölümünde yattım.çıktıktan sonra kuş gibi oldum.aylarca adam seni istemiyorum sevmiyorum dedi am ben yok beni bırakma diye yalvarmıştım daha sonra hastaneden çıktımm onu boşadım..sonra pişman oldum.tekrar 7 8 ay sonra ben ona yalvararak tekrar birleştim.onu ben zorladım..bir çocuk daha oldu..şimdide tedavi görüyorum.ilaç alıyorum..gece ölüm aklıma gelemsin diye uyutuyor.sürekli zayıflıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?