ŞU AN İŞTE ÇALIŞIYOR OLUP DA AKLINDA BAKICIDAKİ BEBİŞLERİ OLAN ANNELER

Ya yanlis anlamazsaniz ne yardimindan bahsediyoz anlamis degilim bence yardimi insan kendine yapmali dimdik durarak ben hamileyken siddet hakaret ve iftirayla esimden polis esligiyle kurtarildim hala mahkemem devam ediyo devlet korumasindayim ve inanin zor durumdayim sutum yok mamayla beslemek zorundayim zar zor ite kaka babama sihindimda babada oyle baba iste 500 tlye cocuk bakiyom kizimla beraber o parayla bez mama bide dogalgaz arti avukat ta para yetmiyo bile cok sukur genede bence halinize sukredin v herkezin sizin sahip olduklarinizi bulamadigini dusunun

sağol canım da diyorum ya senden başka bana ulaşan olmadı o diğer yazanlarında isimleri hatırımda değil benim konumla ilgili herşey kalkmış ya o yüzden bulamadımdayani şurda allah rızası için sesimizi duyuralım dedik onuda engellediler o benim yanıma gelecek olanıda hatırlamıyorum zaten o da bana ulaşmadı facebook yok bende öyle denk gelmişti hani< bişeyler gelir diyede yazmamıştım o zaman yazdıklarımı bi kaç arkadaşta ilgilenince öyle sevindimki ama napalım artık

Ya yanlis anlamazsaniz ne yardimindan bahsediyoz anlamis degilim bence yardimi insan kendine yapmali dimdik durarak ben hamileyken siddet hakaret ve iftirayla esimden polis esligiyle kurtarildim hala mahkemem devam ediyo devlet korumasindayim ve inanin zor durumdayim sutum yok mamayla beslemek zorundayim zar zor ite kaka babama sihindimda babada oyle baba iste 500 tlye cocuk bakiyom kizimla beraber o parayla bez mama bide dogalgaz arti avukat ta para yetmiyo bile cok sukur genede bence halinize sukredin v herkezin sizin sahip olduklarinizi bulamadigini dusunun
allah sizede yardımcı olsun ben içinde bulunduğum durumu paylaşmıştım duyarlı bi kaç arkadaşta yardımcı olmak istemişti geride bu sitede yardım amaçlı yazışmak yasakmiş diye tüm konularımı kapattılar benim eşimle sıkıntım yokta bizde de maddi sıkıntı var bizimde ve kira faturalar var birde kızım var yetiştirebilsem zaten niye yazayım niye yardım isteyeyimki sizin bebeğiniz ne kadarlık benimki 3 aylık

Benim kizimda 4 bitcek cok sukur halimize nette yardim icin ugrasma canim bence belediyeye basvur yada cevrene rica bulun burda yardim olcagini sanmiyorum canim bide duayi eksit etme inan cok ise yariyo bu sinavdan cikmamiz dilegiyle

Benim kizimda 4 bitcek cok sukur halimize nette yardim icin ugrasma canim bence belediyeye basvur yada cevrene rica bulun burda yardim olcagini sanmiyorum canim bide duayi eksit etme inan cok ise yariyo bu sinavdan cikmamiz dilegiyle
allah bağışlasın hani insan çaresizce bişeyşler paylaşma isteği duyar ya öyle bişeydi benimki netten yardım tplamıyorum ben benim diğer yazılarımı kaldırmasalardı görürdün ben başvrmam gereken yerlere başvurdum da eşim sigortalı işçi ya sigortalı göründün mü olay bitiyo sütün olmamış mamaya mecbur kalmışsın dinleyen yok yani dua elbetteki ediyorum rabbim inşaalah bu günleride geçirir allah seninde yardımcın olsun bol rızklar versin bebişine

Rabbim senin
allah bağışlasın hani insan çaresizce bişeyşler paylaşma isteği duyar ya öyle bişeydi benimki netten yardım tplamıyorum ben benim diğer yazılarımı kaldırmasalardı görürdün ben başvrmam gereken yerlere başvurdum da eşim sigortalı işçi ya sigortalı göründün mü olay bitiyo sütün olmamış mamaya mecbur kalmışsın dinleyen yok yani dua elbetteki ediyorum rabbim inşaalah bu günleride geçirir allah seninde yardımcın olsun bol rızklar versin bebişine[/Q
Rabbim seninde yardimcin olsun canim haklisin bende bosanmadigim icin alamadim yardim elimden gelen olsa inan yetisirfim ama yok benimde sikintim cok buyuk daha dna yaptirlcak genede hamd et rabbim yar ve yardimcimiz olsun cnm

allah sizede yardımcı olsun ben içinde bulunduğum durumu paylaşmıştım duyarlı bi kaç arkadaşta yardımcı olmak istemişti geride bu sitede yardım amaçlı yazışmak yasakmiş diye tüm konularımı kapattılar benim eşimle sıkıntım yokta bizde de maddi sıkıntı var bizimde ve kira faturalar var birde kızım var yetiştirebilsem zaten niye yazayım niye yardım isteyeyimki sizin bebeğiniz ne kadarlık benimki 3 aylık

sizinde durumunuz anlattığınız kadarıyla zor ama sizin sahip olduğunuz fırsatlara başkası sahip olmayabilir yada sizin için açılan bir kapı başkası için açılmayabilir, dua edin diyorsunuz demekki inançlı bir insansınız bir annenin bebeği için mama istemesi yeterince zor bi durum zaten üstüne birde eleştri yapmak karşı tarafın gönlünü kırabilir birde o açıdan düşünün lütfen, ayrıca sitede yardım amaçlı konu açmak zaten yasak olduğundan biz cevanla aramızda arkadaş olarak konuşuyoruz bunada müdahale edemez kimse heralde, sonuçta yardım etmek yada etmemek benim şahsi tercihim

Asla o konuda bisey demedim dememde asla ben konun basini gormedim sordum ve rencide olmadini istemedim yardimci olcaksaniz inanin en cok ben sevinirim bende bi anneyim bebeginin ac kalmasinin ne oldugu en cok ben anlarim jkonuyu simdi tam kavradim yavrumuzu rabbim korusun sizdende Allah razi olsun

k
Asla o konuda bisey demedim dememde asla ben konun basini gormedim sordum ve rencide olmadini istemedim yardimci olcaksaniz inanin en cok ben sevinirim bende bi anneyim bebeginin ac kalmasinin ne oldugu en cok ben anlarim jkonuyu simdi tam kavradim yavrumuzu rabbim korusun sizdende Allah razi olsun
kusura bakmayın ama cevan arkadaş bu konuyu ilk açtığında o kadar çok eleştri ve saçma sapan konuşma dinlediki herkesten dışardan biri olarak ben bile rahatsız oldum. biz millet olarak yardımseveriz inançlarımız gereği paylaşımcıyız ama bu kadar önyargılı ne zaman olduk ona çok şaşkındım sizin söylediğinizide onlar gibi sanıp yanlış anladım sanırım kusura bakmayın ama yazılanları okusanız eminim sizde benim gibi üzülürdünüz, o yüzden tepkimi mazur görün bi an için yardıma muhtaç olanın benim bebeğim olduğunu düşündüm ve çok üzülmüştüm. sizinde inşallah önünüzde mutlu olacağınız yollar açar rabbim genişe çıkarsınız inşallah dar günleriniz geçici olsun inşallah

Back
X