Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

çocukluğuma dönüp dünyadan bi haber yaşıyor olmayı ve bebeklerimle evcilik oynuyor olmak isterdim..

eşimin yanımda olmasını ve onunla sinema keyfi yapmak isterdim yada..onunla berabe sarılıp tv izlemek isterdim

sıcak bi evde mümkünse henüz yok 4 ay sonra olcak ama kendi evimde olmak isterdim geç zaman geç üşüyorum haa çok soğuk...

burası erzurum ve dışarda lapa lapa kar yağıyor ve canım çok sıkkın
eşimse içerde tv karşısında uyudu
ama ben şu an onun gelipte hadi aşkım çıkıp biraz karda el ele yürüyelim demesini çok ama çok isterdim
ama malasef aklına bile gelmezz offfff
neden ama neden??**

Gecenin sessiz ve sakinliğinde sıcak birşeyler içerek sevgilimle sohbet ediyor olmayı, ya da ona sarılıp huzuru hissetmeyi ve hatta birbirimize sıkıca sarılıp beraber uyumayı, sevgilimin saçlarımı okşayarak beni öperek uyutuyor olmasını çok isterdim...

valla ıste olmak dısında herseyı yapmayı tercıh ederdım

şuan duş alıyor olmak isterdim.. ondan sonraki en kısa 'şuan' da çay içiyor olmak isterdim :)) ama yok, üşeniyorum :))

Şuan tatilde olup, kahvaltıdan sonraki deniz/havuz sefamı sürmek ve güneşlenmek isterdim...
Ohh sıcak sıcak :)

uyuyor olmak isterdim
insan uyurken bazı şeyleri kafasına takmıyor en azından

deniz kenarında gölgede şezlonda uyumak ama arada bir hafiften esecek gıdıklayacak vucudunu

ben ankaradayım ama sigara içmek burda ayrı bir keyif verdiğini görmedim nasıl yapayım sence.

dubaideki yelken otelde nişanlımla günün anlam ve önemini kutlamak isterdim

iştee burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…