Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Başım dizinin üstünde, gözünün içine baka-baka uykuya dalmak isterdim

kuzenımın düğününde olmak isterdim çok eğlenmiştim

Kocacıgımla tatılde olmak ısterdım boyle cıftlık gıbı sessız sakın bır yerdee

Uyuyabiliyor olmak isterdim. Bu kadar yorgun olmama rağmen yatamadım bir türlü....:99:

Şöyle fenerlerle aydınlatılmış loş bi sahilde oturup Ege'de huzuru koklamak isterdimmm

onunla uyuyor olmak isterdim sarılıp elini tutmak gözlerine bakmak istrerdım

tatlı bir bebeğimin olmasını onun yumuk ellerinin serçe parmağımı sıkmasını isterdim kocamla aramızda uyuyan bebeğimin kokusunu içime doya doya çekmeyi.....

tatlı bir bebeğimin olmasını onun yumuk ellerinin serçe parmağımı sıkmasını isterdim kocamla aramızda uyuyan bebeğimin kokusunu içime doya doya çekmeyi.....

nasıl içten yazmışssın yaa.çok duygulandım gece gece.
benimde aynı dileklerim var senin gibi ama Rabbimden bi müjde bekliyoruz işte her ay
inşaallah en kısa zamanda minicik yavrularımıza kavuşuruz...Aminnn...

inşallah kardeşim inşallh aminn 3gün sonra reglm olması lazım herzamn geçiyor yılda birkez kendikendime adet olabiliyorm o derece düzensiz ilaçla oluyorm 3 gün geçecek ve ben reglm olmayacağım ve herzamnki gibi hevesleneceğim olmadıgını bile bile bu çok acı allhım çektiğimz acıyı görsün rabbim göndersin meleklerimizi inş

Deniz kıyısında sigara içmediğim halde sigara tüttürüyor olmak isterdim.........hmmmmmm miisss

Bir yakinima once beni hayal kirikligina ugrattigi icin yuzune karsi bir guzel kizmak, ondan sonra da ona sarilmak isterdim. Napiyim ne kadar kizsam da darilsam da kiyamiyorum. Ama kizginim da. :26:

suannn coook sevdıgım ınsanlaa bır dagbasında onun dızlerıne basımı koymayıı ısterdımm ruzgarın sesını kuslarını sesını dınlemeyı veee herseyııı unutup en bastan bu hayata baslamayı ısterdımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…