• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

seni bir yere bağlamak isterdim hiç bir yere gideme diye...:57:

Son düzenleme:
Evli olmak isterdim esimle evimizde tv karsisinda elimizde kahvemiz...ama Allah gerceklestiremiyecegi seyin hayalini kurdurmazmis..insallah o gunleri cokca yasiycam..;(( bi yastan sonra bekarlik zor cok zorrr

Sarı kuzumun ellerinden meyve yiyor olmak isterdimm :16:
Romantik anlarda bile aklımda yemek var,nolcak benim bu halim allahım :1:

Türkbükü Hilton'un enfes denizinde elimde papilerim,kıyıya vuran dalgalar eşliğinde kumda yürümek ...:28:

uludag gibi bi yerde dublex bi evde sıcacık şöminenin yanında kocamla olmak isterdim ve daha neler neler :16::32:

Maldivlerde balayi hic fena olmazdi...ama once kocayi bulmalii ;)))

Nısanlımla bırlıkte gece devriye nöbetine gıdip gorev yerinde makara yapmak :)) son zamanlardaki en buyuk zevkımız şahsı arabamızla dağın zırvesıne çıkıp manzara eşliğinde arabada sohbet makara :)))) meyvasuyunu hayvan gıbı hupletıp puskurerek gülmek :))) ayyyyy canım tosun pasammmm :)))

Sıcacık bi yaz akşamı yazlıkta, deniz kenarında, dalgaların kıyıya vuruş sesleri eşliğinde, gözlerimi kapatıp, havanın mis gibi kokusunu içime çekip, o anın büyüsüne kapılmak isterdim :93:

Back
X