Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Sevdiceğimle evlenmiş ve kışın tadını doya doya çıkarabileceğimiz bir yerde olmak isterdim.

hafif bir rüazgarla birlikte güzel bir yaz günü, kırlarda çicek toplayıp kafa dinlemek

Şu an istediğim olmadığından en azından şu anki halimden memnun olabilmeyi istiyorum.

Genelde Allah'ın bana uygun görmediği şeyleri mi istiyorum nedir, çoğu olmuyor, olur gibi oluyor ama olmuyor

sevdiğimle evlenmiş olmak ve hayalimdeki mesleğe sahip olmayı çoook amaa çoooooook isterdim tarifi yok.. hatta önceliğim meslekk yani bu kısmı daha çoook istiyorum..

Lüks bir otelde uzman ellerde masaj keyfi bayağı uzun amma,sonrada jakuzu keyfi)) beni çok rahatlatirdi eminim

ben şuan atanmış ve sevdiğimle evlenmiş balayında olmak isterdim ona sarılıp kokusunu içime çekerek şükretmenin keyfini çıkarmak isterdim allahım inşallah ayırmazda o günleride görürüz

onunla dışarıda yemek yemek isterdim :)

Gunesin tenimi isittigi, ruzgarinda beni serinlettigi bir plajda, kumlara uzanmis, denizdekileri seyrederken, bir taraftan martini'mi yudumluyor olmak isterdim.

Hedefimi gerçekleştirmiş olmanın rahatlığı ile film, müzik, dizi üçlemesinin içine dalmak isterdim. ;,((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…