Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Bunaldimmm..kafa dinlemek istiyorum...bi arkadasim olsa yakinimda kahve icsek dertlessek ahh ahh....anamda bu ara kapristen gecilmiyor onuda arayasim yok..yalnizim dostlarim yalnizim yalniz...kocamla alip basimi soyle 3 5 gun tatil yapip kendimi yenileyesim var...cok yorgunum be hayattt....bide bu hafta anamda olcam cocukla orda bittim ben bittim...herkes hasta bebe durmaz kimse sormaz bu kadin ne halde anca gel yardim et sana acimaz kimse...ben nolcam yaa beni neden kimse sormazz...yorgunum yorgunnn..bide bu havalarrr...yaz gozunh seviyimm...al bebeyi cik ne zaman istersen ama simdi evde hapis...zaten hastayizbide hastaya gidip yorulucam off yaa dayan dayan nerwye kadarrr..bi kocam anlar ama onuda bebe birgalarrrr

eşimle birlikte güzel sakin doğayla içiçe bi yerde, huzurla başımı omzuna koyup çay içmek isterdim...tıpkı sevgiliyken olduğu gibi romantik romantik evlilik aşkı öldürüyor mu bilmem ama benim eşimin içindeki romantik öldü.

adamlar bildiğin gibi odun... rıomantik kandirmacadir.. evlenmeden önce etkilemeyi sever.

"Aile Arasinda" filmindeki gb cati katinda raki icip sarki soylemek isterdim( tövbe çekerek yazıyorum :)

sahilde oturup geçmişi düşünüp şöyle bir kederlenip sigara tüttürmek isterdim.. tabiki şuan ki halimede bin şükür amma velakin hayatta mutlaka unutulmaz anılarımız vardır ya ben o anıya dönmek isterdim..
ne sigara içebiliyorum ne sahilde yanlız oturabiliyorum nede dertleşecek adam akıllı insan var çevremde..

Bende belki pek akilli sayilmam ama hep mi manyaklar beni bulur bilmem???millette ne guzel es dost cevre var bende manyaklarrr...allahim beni mi siniyosunn??soyle para olsada dunyayi gezseydim simdi kocamla cocugumla kimseleri takmadsnnnn...buyuksun allahim gor kulunu biraz paraaaa...kurtulcam herseyden gitcem buralardsnnnn

Balon baligina dondum...patladim patliycam....gitmekkkkkk cooook uzaklara gitmek istiyorum...kimse mi anlamaz beniiii??yorgunum yaa yorgunnnn....bi rahat birakin sistimmmmm

Kafamdakileri sokup atmakk...ama yok o dusunceler bitiriyor kemiriyor beynimiii....

ben we oğlumla tek basmiza kumsalda oturup kumdan kale yapmak isterdim sadce biz olalim isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…