Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şuan bir bebeğimin olmasını eşim ben ve bebeğimzle güzel bir parkta gezmk isteridm bebeğimn minicik ellerini öpmek kocamın gözlerinde baba olmanın mutluluğunu görmek isterdim
Zifiri karanlık bir gökyüzü , dalgaların sesleri ve ay ışığının aydınlattığı deniz manzarasının eşliğinde sevgilimmm ömrümm erkeğimm herşeyimm onu öpücüklere boğmak ve dakikalarca ona sımsıkı sarılmak isterdim ..
Herkesten herşeyden uzak, Olympos'taki ağaç evlerin birinde... Cebimde yetecek kadar param, misss gibi doğanın göbeğinde manzaraya karşı balkonumda bira-sigara keyfi yapmak... Arkada hafif tonda sevdiğim şarkılar çalsın. Tlf yok, iş stresi yok, birkaç gün sorumluluk yok,mecburiyet yok... Çok değil ya, sadece birkaç günüm böyle olsun çoookk isterdim
evlenmiş olsak...:123:
ben senin en sevdiğin yemekleri yapsam..
ciciler giysem seni beklesem..
sende beni arasan bişey lazım mı aşkısı desen..
sonra da...
eve gelsen aşkla koşa koşa kapıyı sana açsam..
yuvamızda yaşasak ne güzel olurdu..
seninle aynı evde BAŞBAŞA yaşamak istiyorum..:127:
sana doyasıya sarılmak, öpmek, dizlerinde uyumak istiyorum..