Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Güzel bi yağmur peşinden toprak kokusu elimde en sevdiğim kitabım hafif açık olan camın önünde bi kitap okuyup bi yağmur kokusunu çekmek bi yandan da karanfilli çayımi yudumlamak..." isterdim...........
Şuan güzel bir tatil beldesinde herkesden herşeyden uzakta sevdiceğimle başbaşa uzuuuun bir tatil yapıyor olmak isterdim. Hem de çooook isterdim yaaaaa
İçimden kış çıkmadı bi türlü yaaa ew buz gibi battaniyeye sarılıp bi mısır pörtletip güzel bi romantik Komedi izlemek.,sezercik gibi "bi gün ben de...." demek isterdim... :O
Onunla olmak isterdim bugun. Uzun uzun konuşmak tüm kırgınlıklarımızı telafi etmek.. Umarım kırgınlıkları telafi etmek yerine yeni bi başlangıç yapmayı tercih etmemişsindir. Beni bir kere mutlu edecek şekilde şaşırt. Bekliyorum..