Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
9.896
958
363
Çek Cumhuriyeti
ben dün eşimle tartıştım

ve hak etmediğim birkaç cümle işittim

şuan ona üzgünüm :1no2:

Konuyu yanlış yere açmışım gerçi ne kadar üzgünsem:)

Son düzenleyen: Moderatör:
sevdiğim insandan çok uzaklarda olmam canımı çok sıkıyo...

Sevdiğim insandan 10 saatlik mesafede uzağım.
3 ay tam 3 aydır da göremiyorum...
O kadar özledim ki moralim bozuluyor.

ben de ablam yuzunden egitimim icin cok onemli bir firsati kacirdim uzulmesin diye kimseye birsey demezken bu konu yuzunden ustume geldi ve ben de patladim en sonunda. senin yuzunden demedim ama sanirm anladi. bilip bilmeden hayatima mudahele etmesi cok canimi skti. kalbini kirmak istemezdim onun ama bana neye neden oldugunu da gorsun artik.

dgsyi kazanamazsam düşüncesi benim acayip canımı sıkıyo ya :1closedeyes:

bi uyuz var bu günlerde ço kcanımı sıkıyo ve beni bayaa bi üzüyooomafoldumben

Son düzenleme:
nişanlım askere gidicek çok üzülüyorum ona:gitme:
inşallah sağ salim gider gelir bitanem:asigim:

sevgilim askerde...onu çok özlüyorum...sabah aramış ama nasıl olduysa telefonum kapanmış bi baktım telefon kapalı açtığım da mesaj geldi...fırsat bulup aradı değerlendiremedik salak kafamm

ıçimi bir şey kemiriyor ama adlandıramıyorum tam olarak...
saçma bir gelecek okrusu mu desem, yetersizlik hissi mi desem, hayal kırıklığımı, alışma mı desem nee bilemedim....CADIARZU

kızım koltutan dştü ben mutfaktayken cok üzgunummafoldumbensenağlama
annemı özledımmmmsenağlama
istanbulı hıc sevemedımsenağlama eve kapalı kalmak benı cok sıkıooooo yaaa offffffffffffsenağlama

aynen benide çok sıkılıyorum 2 ayım zehir geçti bende anlatayım of eşim dünyada tek ailesi tepremde hepsi malesff ölmüş ee anacığı babacığı yememiş biraz bişiler biriktrmiş sağolsun onun akrabaları yeterince yedi bizde uzaklara bandrmaya taşındık tarihi yerimiz vardı sattık burdan bi ev bi dükkan aldık ben resim öğrtmni atanamayanlardan hep o iş yerinde bişiler yapcam hayalim vardı çok yetenekliyimdr her konuda bizim yan dükkana küçük bi yere bi bayan eşiyle birlikte bebek süs eşyası hastane odası süsleme ve doğum günü partileri yapıyomuş bi ay dr evlerde ee bende tamda tatilden dönmüşüm gidip bi iş yerini havalandrayım dedim bi merhaba dedim ve kendimi o bayanla bizim dükkanda buldum kendimi eşim herşeyi bana bıraktı ve bende çok güvendiğim bi arkadaşa danıştım oada aaa o benim lise arkadaşım ozamn iyidi şimdi nasıl oldu bilmeme dedi
yani bizim dükkana geçene kadar ii eşelerde ii yardım sever ee onun kocasının bi tırı var anlattğına göre babasından da kazık yipp ayrılmış babasıyla çalışıyomuş ulan benim eşim yokken adamın okulu var bu adam sürekli orda kadın gibi işime karışıp durdu karısınada ben eşinize güveniyorum ben onla ortak oldum hakan bey dediysemde laf anlatamadım kısda kocası ortakmış gibi herşeyi onla paylaştı bi süre sonra eşim kısdı sanana burayı eşlere açtık dedi ogünden sonra az az gelmeye başladı ama karısı salak onu doldurup karısının surattını çekemedim ve işimden ve yerimden bu gün ayrıldım ortaklığı onlara karı kocaya devrediyorum inşşlah birbirlerini yerler adama bi yerde hak veriyorum benim öle vurdum duymaz bi karım olsa aynısını yapardım herhalde eşim adamla atışğığ gün sigaraya başladı orayı ben dizayn edip düzelttşm çıkarkende bi iğnemi bırakmadım bırakmam kontratta 3 yıllık yapmışız allah kahrettsin bittiği gün kirayı 10 katta verse iistemem kapı önüne koycam daha cebim para görmeden hep verip çıktıkyorum kıs herşeyin hesabını çok güzel yapmış sen kira alcaksın ben çalışıp para kazancam dio ama çok güsel paralar kazanılan bi işti hayrlısı bugün evde ilk günümm offffffffffff

sandalyelerim kırıldığı için evde 2 taburem ve 1 sandalyem var. arkadaşlarımı kahvaltıya çağırmak istiyorum ve onları nereye oturtacağımı bilmiyorum. şu an sandalye alacak param yok.
bu konu canımı sıkıyor.

aşkoşumla tartıştık aramızda tam düzeldi sayılmaz onun yanında olmak istiorum:gitme:

nişanlım tarafından çok büyük hayal kırıklıgına ugradım güvenimiyıktı ona inanamam artık :1no2:

telde doğru dürüst adres vermeyen müşterilere fena halde kafam bozuk sanki ben onların nerde oturduğunu bilmek zorundayım resmen adres vermeye üşeniyorlar:mymeka:

Back
X