• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an o kadar sinirliyim ki !!!

Öyle bayanlar var gerçekten ben de sinir oluyorum bazen, mesela bayan komşular gibi..Eşe selam var ben yanındayım bana yok...Hatta bir keresinde bir bayan ben eşimin yanında olduğum halde beni görmemiş sonradan fark etmişti. YUH artık değil mi?

Bence hislerinizde yanılmıyorsunuzdur ama eşinizin TAM Suçu var mı yok mu kestirememişsiniz zaten. Konunun ortalarını okuyamadım ama eğer konuşmadıysanız eşinizle konuşup bu durumdan hoşlanmadığınızı bildirin.

Ve ben de erkeklerin genelde kadınların ilgisini fark ettiğini düşünürüm ama kadın yaşlı olunca belki eşiniz KONDURAMAMIŞTIR....

Ama en son olayda eşinizin kadınla soğuk konuşması iyi olmuş. Kadına sınırını bildirmek gerekiyor.

Aslında biliyorum sinir bozucu ama ben olsam, kadın bana selam vermiyor mu, zorla her sabah ya da akşam ben de size de merhaba tarzı iğneleyici bir iki lafı GÜLÜMSEYEREK söylerdim herhalde!

Bazen istemeyerek eşlerimizi yargılayabiliyoruz, bazen erkeklerin bizim gibi düşünmediği de oluyor...

Çok büyütmeden halledersiniz dilerim

Öyle bayanlar var gerçekten ben de sinir oluyorum bazen, mesela bayan komşular gibi..Eşe selam var ben yanındayım bana yok...Hatta bir keresinde bir bayan ben eşimin yanında olduğum halde beni görmemiş sonradan fark etmişti. YUH artık değil mi?

Bence hislerinizde yanılmıyorsunuzdur ama eşinizin TAM Suçu var mı yok mu kestirememişsiniz zaten. Konunun ortalarını okuyamadım ama eğer konuşmadıysanız eşinizle konuşup bu durumdan hoşlanmadığınızı bildirin.

Ve ben de erkeklerin genelde kadınların ilgisini fark ettiğini düşünürüm ama kadın yaşlı olunca belki eşiniz KONDURAMAMIŞTIR....

Ama en son olayda eşinizin kadınla soğuk konuşması iyi olmuş. Kadına sınırını bildirmek gerekiyor.

Aslında biliyorum sinir bozucu ama ben olsam, kadın bana selam vermiyor mu, zorla her sabah ya da akşam ben de size de merhaba tarzı iğneleyici bir iki lafı GÜLÜMSEYEREK söylerdim herhalde!

Bazen istemeyerek eşlerimizi yargılayabiliyoruz, bazen erkeklerin bizim gibi düşünmediği de oluyor...

Çok büyütmeden halledersiniz dilerim

Konuşmak ne kelime eşimle bu nedenle 8 yıllık evliliğimizin en büyük kavgasını yaptık.

Tabi bize göre böyle çünkü kavgaya bagırmaya alışkın degiliz. :(

Konuşmak ne kelime eşimle bu nedenle 8 yıllık evliliğimizin en büyük kavgasını yaptık.

Tabi bize göre böyle çünkü kavgaya bagırmaya alışkın degiliz. :(

Hadi yaa..:(

Hislerinin doğruluğuna inanıyorum çünkü bizler hem cinslerimizi küçüklüğümüzden beri daha iyi öğrenme fırsatı buluyoruz:) Ama kavgaya bağırmaya alışkın değiliz demişsin ve 8 yıllık bir evlilik...Bu güzel bir işaret...Eşinle iyi bir ilişkin olduğunun bir göstergesi olarak algılıyorum bunu...
Ben sanmıyorum eşinin bir beğenisi olsun kadına karşı...

Ama dediğim gibi " size de iyi günler " tarzı birşey mutlaka demeye çalışın...Sinir olsun kadın:)

malesef oyle cagladan

Esimle her zaman cok iyi bir iliskimiz ve iletisimimiz oldu
8 yillik evliyiz. fakat 15 yildir beraber bu iliski evlendikten sonra da degismedi hic...

ama su sorudan kurtulamiyorum
neden anonsu duymadi
neden oradan ayrilip yanimiza gelince kadin esimi goremeyince etrafta arandi ?

tabi bu son olay
bu kadinla ilgili daha once de boyle seyler oldu fakat o durumlari hic dillendirmedim
son olay tuzu biberi oldu
simdi dusundukce hatirliyorum kavga esnasinda da belki de hakliligimi cikarmak adina esime bagirarak kadinin onceki yaptiklarini da soyledim

amacim esimin farkinda oldugunu itiraf etmesini saglamakti ama olmadi israrla farkinda degilim dedi

Esiniz anonsu duyamamis olabilir o gunun heyecaniyla, tam konsantre halindedir muhtemelen.
O hanim da esinize bakiniyosa bunda da yalnizca o hanim sucludur.
Benim de bazen kiskancligim tutunca ya da bir hemcinsime takilinca ben de olaylari carpitarak anlayabiliyorum..
Sizde de boyle olmus olabilir.
Esiniz daha once sizde bir guvensizlik olusturmadiysa bu konuya takilarak o bayanin amacini gerceklestirmesine yardimci olmayin.

malesef oyle cagladan

Esimle her zaman cok iyi bir iliskimiz ve iletisimimiz oldu
8 yillik evliyiz. fakat 15 yildir beraber bu iliski evlendikten sonra da degismedi hic...

ama su sorudan kurtulamiyorum
neden anonsu duymadi
neden oradan ayrilip yanimiza gelince kadin esimi goremeyince etrafta arandi ?

tabi bu son olay
bu kadinla ilgili daha once de boyle seyler oldu fakat o durumlari hic dillendirmedim
son olay tuzu biberi oldu
simdi dusundukce hatirliyorum kavga esnasinda da belki de hakliligimi cikarmak adina esime bagirarak kadinin onceki yaptiklarini da soyledim

amacim esimin farkinda oldugunu itiraf etmesini saglamakti ama olmadi israrla farkinda degilim dedi

15 yıldır hiç değişmedi demen çok güzel bir şey, benim için de mutluluk verici oldu.
Seni çok iyi anlıyorum anonsu duymamasına ben de takılırdım gerçekten. Ama belki o sırada aklında başka birşey vardı. Bence kadın eşini gözetleme altına almıştı zaten. Sen bakarken o da tam , dur bakalım hala orada mı gibisinden, ya da bir an gözünden kaçırdığından tekrar aramaya koyulduysa, sen de bunda eşinin de parmağı olup olmadığını sorgulamaya başlamışsındır.

Ama gerçekten bazen insanlık hali en olmayacak şeyleri bile yapabiliyoruz. Yani bangır bangır da bağırsa anons o an olmuş duymamış belki de.

İçimde nedense eşinin yanlış yaptığına dair hiç kötü bir his yok. Ki üstelik genelde çok iyimser bir insan değilimdir bu tarz konularda, çok keskin konuşurum...

Belki aynı şey değil diyeceksin ama bir kere eşim bir yöne doğru bakıyordu, tam orada harkulade güzellikte mini etekli bir kadın. Kafamı eğdim yüzüne bakıyorum bana bakmıyor. Nereye bakıyorsun dedim, hiç bir yere dedi. Sanki inkar eder gibi geldi anın etkisiyle. Sonra kadına mı bakıyorsun diye sinirlendim, hayır dalmışım dedi. Kadın madın görmedim bile dedi. Ama bana imkansız geliyor
İnanasım gelmedi, niye başka yön mü kalmamıştı dalacak diye çıkıştım falan..
Zehir oldu günümüz benim hiç inanasım gelmedi..

Aradan 7 8 ay geçti sanıyorum, yine aynı şey oldu bu sefer DALDIĞI ve benim aslında DALDIĞINI anlamadığım o yönde yaşlı bir amca vardı, amcaya mı bakıyorsun dedim, çok merak ediyordum bakalım aynı cümleleri tekrar kuracak mı diye(?) Gerçekten de AMCAYI görmedim dedi. Aa nasıl çok tatlıydı hem o yöne bakıyordun dedim. Yok dalmışım dedi.

Yani kısacası bazen bize imkansız gibi görünsede böyle gariplikler olabiliyor:)

Kendini hiç üzme, önemli olan bence eşinin kadına karşı artık soğuk davranması ve senin hassasiyetini önemsemesi.

. Bence kadın eşini gözetleme altına almıştı zaten. Sen bakarken o da tam , dur bakalım hala orada mı gibisinden, ya da bir an gözünden kaçırdığından tekrar aramaya koyulduysa, sen de bunda eşinin de parmağı olup olmadığını sorgulamaya başlamışsındır.

.

Evet ve ben en çok buna takıldım.

Kahretsin ki Hala içimden atamıyorum :(

Yani diyorum ki kendi kendime eşim de ona bakmasa kadın ne diye oradan ayrıldıktan sonra tekrar onun bulundugu noktaya dönüp göremeyince etrafı araştırsa?

Çünkü eşim benimle göz göze gelip benim bakışımı görene kadar kadın hiç gözlerini ayırmayıp arada gülücükler saçıyordu.
Bir an gözden kaybetti çünkü o an eşim yanıma gelmişti...

Ya bu kadınla ilgili 1,5-2 yıllık birikim ben de bu son olayda patladı.

Fakat ben hala eşime karşı sogugum :(

Evet ve ben en çok buna takıldım.

Kahretsin ki Hala içimden atamıyorum :(

Yani diyorum ki kendi kendime eşim de ona bakmasa kadın ne diye oradan ayrıldıktan sonra tekrar onun bulundugu noktaya dönüp göremeyince etrafı araştırsa?

Çünkü eşim benimle göz göze gelip benim bakışımı görene kadar kadın hiç gözlerini ayırmayıp arada gülücükler saçıyordu.
Bir an gözden kaybetti çünkü o an eşim yanıma gelmişti...

Ya bu kadınla ilgili 1,5-2 yıllık birikim ben de bu son olayda patladı.

Fakat ben hala eşime karşı sogugum :(

bence bu sorunu ancak şöyle çözebilirsin, eşinin daha önce bu tarz bir yaklaşımını hiç yakaladın mı? Yani genel anlamda sende güvensizlik yarattığı oldu mu? Olmadıysa, bu sorunu takmamayı eşine karşı yeniden sıcak davranmayı denemelisin bence.

Diyorsun ya kadın tekrar onun bulunduğu noktaya baktı, EŞİM BAKMASA niye eşimi göremeyince etrafı araştırsa?

İşte KADININ FESATLIĞI, belki eşin bakmıyordu gerçekten...

Öyle kadınlar yok mu sence? Karşıdaki adamın dikkatini çekene kadar binbir şekle giren adam bakmadıkça DAHA SIK BAKIP KONTROL EDEN?

Yani belki gerçekten eşin hiç bakmadı ya da 1 2 kere olur ya başka bir yere bakarken göz göze gelirsin insanlarla SOKAKTA BİLE..Onun gibi birşey olduysa?

Gerçeken eşinin suçu olmadığına inanıyorsan, inandıysan ayrıntıları düşünüp kendini üzme derim. Kadın fesatsa işte bakınıp durmuştur, gözden kaçırınca da aaa nereye gitti bu adam, diye bakınıyordur...

Bence bu eşinin ona baktığını kantılmaz çünkü bazı kadınlar gerçekten adam bakana kadar ZORLAMA peşindeler, vazgeçmezler öyle kolay....

Bak başka bir örnek vereyim, komşumuzdayız bir gün, çift yeni evli. Çocuk televizyon izlemiyordu (kadın mutfakta) sonra kumandayı eline aldı, çok iğrenç bir şarkı klibi açılmıştı, yani sırf cinsellikten ibaretti klip.
Bakması ile kafasını eğmesi bir oldu...Hatta kanalı değiştirmek üzereydi...

Ben ordaydım şahit oldum, cidden bakamadı utandı bile ki benim baktığımdan da habersizdi çünkü ben başka bir iş ile meşguldüm o sırada.

Böyle bir AN olamaz, çocuk utancından kafasını eğerkene kadın içeri girdi.

Heh beni gördün hemen kafanı çevirdin dedi, niye izliyorsun izliyorsan niye beni kandırmaya çalışıyorsun falan dedi.

Kavga çıktı.

Ben orda olduğum halde ve açıklamama rağmen, AKLINDA KALDI DURUM KADININ...TAM İNANAMADI. Halbuki adamın 1 gram suçu yoktu, hatta ben evli değildim, inşallah benim eşim de böyle olur diye geçirmiştim içimden , düşün yani:)

...............

Yani o yüzden bazen böyle aklımızı kurcalayan şeylerin altında EŞLERİN SUÇUNUN OLMADIĞI durumlar da olabiliyor.

Kendinizi hiç üzmeyin derim ben..

bence tamamen o kadının fesatlığı idi..

Yok hiç bir zaman yakalamadım.

Ama o gün baktıgına öyle kanaat getirdim ki ve kendimi buna o kadar inandırdım ki
sinirimi alamamanın sonucunda en büyük kavgamızı yaptık.

''Öyle kadınlar yok mu sence? Karşıdaki adamın dikkatini çekene kadar binbir şekle giren adam bakmadıkça DAHA SIK BAKIP KONTROL EDEN? ''

Ben de kendim Şu sözünü düşündüm ve evet dedim belki de iyice dikkatini çekmek için bakınıyordu
ve gözden kaybedince de etrafta aradı.

Ve ben artık bugün nihayet normale dönebildim. :)

Yok hiç bir zaman yakalamadım.

Ama o gün baktıgına öyle kanaat getirdim ki ve kendimi buna o kadar inandırdım ki
sinirimi alamamanın sonucunda en büyük kavgamızı yaptık.

''Öyle kadınlar yok mu sence? Karşıdaki adamın dikkatini çekene kadar binbir şekle giren adam bakmadıkça DAHA SIK BAKIP KONTROL EDEN? ''

Ben de kendim Şu sözünü düşündüm ve evet dedim belki de iyice dikkatini çekmek için bakınıyordu
ve gözden kaybedince de etrafta aradı.

Ve ben artık bugün nihayet normale dönebildim. :)

Evet aynen böyle:) Gerçekten öyle kadınlar çok var adam bakana kadar cidden şekilden şekile giriyor, eminim ki sana ve eşine de bu tip rast gelmiştir.

Birbirinizi üzmeyin. Sinirlenmekte haklısın. Çünkü %100 cevap bulamamak ve bazen inanmak zorunda hissetmek belki insanı daha çok yoruyor ama...

Bazen kadının da FENASI, tam fena oluyor;) İnsan bunu çok acayip tiplerle tanıştıkça daha iyi anlıyor galiba:)

Sevindim senin için!

Çikolata ye bugün iyice mutluluk hormono salgılasın!:)

Back
X