şu an o kadar üzgünüm ki

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
merhaba ne yapıcağımı bilmediğim için buraya yazmak geldi içimden.az önce eşimin başka facebook adresi açtığını gördüm.bizim hesabımız ortaktı ve bi anda başka isimle açtığını gördüm 30 haziran 2012 de kızım 3 aylıkken.baktım hiç birşey yok.sadece okulunu yaşadığı şehri ve doğum tarihini yazmış ama bana yalan söyledi açmadım dedi.ben nasıl güvenicem ona.napıcam ben bana akıl verin nolur çok kötüyüm.bana yalan söyledi ayrılmak istiyorum ama napıcam ben ya?

sakin olun güzelce neden böyle birşey yaptığını ve neden yalan söylediğini sorun hemen ayrılcam felan çok fevrice

ya Allahın aşkına laf sokucak,gülecek saçma bulucak insan yorum yazmasın.şu an elim ayağım titriyor eşim bana yalan söyledi zaten kötüyüm

sakin olun güzelce neden böyle birşey yaptığını ve neden yalan söylediğini sorun hemen ayrılcam felan çok fevrice
eşim bana yalan söyledi bundan ötesi var mı?sorsam nolucak ben nasıl güvenicem artık ona.bana yalan söyledi ya

sadece bu sebepten dolayı ayrılmayı duşunmen biraz fazla değil mi? herkes hata yapar ve ben hayatımda yalanı seviyorum diyen bir kişi daha görmedim ama yalan söylyen sürüsüyle...hepimizin ufak tefek yalanları olmuştur olabilir de önemli olan telafisini yapmak eşinde gönlünü almaya çalştysa sebebini acıkladysa problem çıkarma bence. belki oyun için filan açmıştır.bnm eniştemin de iki face adresi var. birinde sadece oyun oynuyor ve oyunda tanştgı arkadasları var.

hayır bana açmadım yok dedi.ortak hesabımız var bizim.benden habersiz adres açmış bana yalan söyledi

ya Allahın aşkına laf sokucak,gülecek saçma bulucak insan yorum yazmasın.şu an elim ayağım titriyor eşim bana yalan söyledi zaten kötüyüm

anlıyorum seni bende eviliyim. eşim yalan söylese üzülürüm tabi ki ama insan bazen çok sıkışabilir. veya muhabbetiniz nasıl bilmiyorum ama eğer eşinin hatalarına aşırı tepki veriyorsan bu tepki ile karşılaşmamak için de yalan söylemiş olabilir.yani şimdi ikinci bi face actgımı söylicem yok neden yok niye birsürü sorgu sual kaprıs yapcak en iyisi söylememek diye mi düşündü acaba. dalga geçmiyorum yanlış anlama haddime değil zaten ihtimalleri söylüyorum. üzülme ama ne sıkıntıda olanlar var.eşin yalan söylemekle tabiki hata yapmış ama onu yalana iten sebep ne. illa ikinci face açtı diye aldatma ihtimalı gelmesin aklına yani :18:

Yalan da bir nevi insanı kandırma aldatmadır haklısınız sakin olun öncelikle bebişiniz için eşinize sordunuz mu nasıl bir cevap verdi sakin davranın :112:

ben eşime hiç yalan söylemedim kızsın ne yaparsa yapsın asla söylemedim.yalana çok kızarım çünkü güven kalmaz.evet tepkici olabilirim çabuk kızan sinirlenen ama bu yalan söylemesini gerektirmez.haklı kılmaz.her ne olursa olsun neden açtı o zaman ne gerek duydu.ben nasıl inanıcam artık ona nasıl güvenicem.birşey söylediğinde nasıl inanıcam.sorduğumda bilmiyorum dedi.nasıl bilmez onun adresiyle mail adresiyle açılmış.

birde anladığım kadarıyla önceden açılmış bir hesap sen bunu şimdi farkettin ve kullanılmıyor sanırım eşin tarafından. dedğim gibi belki unutmuş bile olabilir kötü düşünme. yani evlilik denilen kurum bir yalanda bitmememli şuan kızgınsın o yüzden böyle düsünüyorsun. öfken geçince neden böyle yaptgnı güzel bir dille sorarsan eminim cvbnı alırsın ama yargılama çunkü baya olmuş açalı ve kullanımamış pek sanırım. yani belki açti ve unuttu. benim çok başıma gelir açarım bi hesap unuturum bi müddet girmeyince:)

Yalan da bir nevi insanı kandırma aldatmadır haklısınız sakin olun öncelikle bebişiniz için eşinize sordunuz mu nasıl bir cevap verdi sakin davranın :112:
bilmiyorum dedi bilmemezlikten geldi nasıl bilmez onun mail adresiyle açılmış başkası mı açtı nasıl haberi olmaz ya nasıl

burdan bi cevap bulamazsın sorununa...böyle bir sebepten ayrılmanda bence doğru değil..
ama eşini karşına alıp ciddi bir şekilde " bana açmadım dediğin halde başka bir face adresi açmanın sebebi ne? sadece bu soruma cevap istiyorum" dersin o da başka şeyler kıvıramaz..böyle net sorular sorunca erkekler kalakalır doğruyu söyler imalı şeyler sorarsan konu başka yerlere gider...eşinin verdiği cevap senin tatmin edermi etmezmi bilemem...ama kendisiyle konuşmaktan başka çözüm yolun yok...

ben de katılıyorum.eşinle konulup sorularına cevap almaktan başka yapabileceğin birşey yok.ama konuşuncya kadar da yıpratma kendini.belki de unuttu gerçekten.

ama sen böylesin diye eşinde senin gibi olmak zorunda değil ki yalan söyledi aferin demiyorum ama sen aşırı tepkiler verirsen eger böyle devam edersen ilk duydugun yalan olmaz bnm görüşüm bu yani. ben fazla sıkıya gelemem biri bana sürekli hesap sorar onu niye böyle yaptın niye şöyle yaptın niye geç kaldın gibi sürekli kuşkucu yaklaşırsa bende sevmediğim halde bunalıp yalan söyleyeb,ilirm. burda hatalı olanda sadece ben olmam eşim beni yalan söylemek zorunda bıraktığı bana anlayış göstermediği ve zaten sürekli kuşkucu şüpheli sorular sorduğu için en az bnm kadar o da suçludur. anladgım kadarıyla eşinize göre daha ince düşünceli detaycı birisiniz eşiniz biraz daha rahat relax biri. o da sizi bunaltsa sürekli neden niye ne zaman vs dese bence sizde bir yerden sonra sıkılırsınız.

zaten sordum bana bilmemezlikten geldi.burada önemli olan konu eşimin adres açıp açmaması değil önemli olan bana yalan söylemesi ben şu an çok zor durumda olduğum için buraya konu açtım

bilmiyorum dedi bilmemezlikten geldi nasıl bilmez onun mail adresiyle açılmış başkası mı açtı nasıl haberi olmaz ya nasıl

Yukarıda arkadaşın söylediği gibi oyun alışkanlığı varmı onun içinde açıyorlar mesela bir oyun hesabı var erkek arkadaşımın bilmiyordum ben resmen yeni bir oyun maili alışkanlık oluyor işte:97:Ama bilmemezlikten gelmek ne demek

zaten sordum bana bilmemezlikten geldi.burada önemli olan konu eşimin adres açıp açmaması değil önemli olan bana yalan söylemesi ben şu an çok zor durumda olduğum için buraya konu açtım

çok haklısın nedıyım, insanı kızdırır böyle şeyler ama sakin olmakta fayda var , zıtlaşmak ınat ıyı bırsey değil. Peki sence neden böyle bırsey yapmış olabilir_?

bana haberim yok diyor nasıl haberi olmaz kendi mail adresi.buda yalan hala yalan söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…