- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
eşim bana yalan söyledi bundan ötesi var mı?sorsam nolucak ben nasıl güvenicem artık ona.bana yalan söyledi yasakin olun güzelce neden böyle birşey yaptığını ve neden yalan söylediğini sorun hemen ayrılcam felan çok fevrice
merhaba ne yapıcağımı bilmediğim için buraya yazmak geldi içimden.az önce eşimin başka facebook adresi açtığını gördüm.bizim hesabımız ortaktı ve bi anda başka isimle açtığını gördüm 30 haziran 2012 de kızım 3 aylıkken.baktım hiç birşey yok.sadece okulunu yaşadığı şehri ve doğum tarihini yazmış ama bana yalan söyledi açmadım dedi.ben nasıl güvenicem ona.napıcam ben bana akıl verin nolur çok kötüyüm.bana yalan söyledi ayrılmak istiyorum ama napıcam ben ya?
hayır bana açmadım yok dedi.ortak hesabımız var bizim.benden habersiz adres açmış bana yalan söyledisadece bu sebepten dolayı ayrılmayı duşunmen biraz fazla değil mi? herkes hata yapar ve ben hayatımda yalanı seviyorum diyen bir kişi daha görmedim ama yalan söylyen sürüsüyle...hepimizin ufak tefek yalanları olmuştur olabilir de önemli olan telafisini yapmak eşinde gönlünü almaya çalştysa sebebini acıkladysa problem çıkarma bence. belki oyun için filan açmıştır.bnm eniştemin de iki face adresi var. birinde sadece oyun oynuyor ve oyunda tanştgı arkadasları var.
ya Allahın aşkına laf sokucak,gülecek saçma bulucak insan yorum yazmasın.şu an elim ayağım titriyor eşim bana yalan söyledi zaten kötüyüm
ben eşime hiç yalan söylemedim kızsın ne yaparsa yapsın asla söylemedim.yalana çok kızarım çünkü güven kalmaz.evet tepkici olabilirim çabuk kızan sinirlenen ama bu yalan söylemesini gerektirmez.haklı kılmaz.her ne olursa olsun neden açtı o zaman ne gerek duydu.ben nasıl inanıcam artık ona nasıl güvenicem.birşey söylediğinde nasıl inanıcam.sorduğumda bilmiyorum dedi.nasıl bilmez onun adresiyle mail adresiyle açılmış.anlıyorum seni bende eviliyim. eşim yalan söylese üzülürüm tabi ki ama insan bazen çok sıkışabilir. veya muhabbetiniz nasıl bilmiyorum ama eğer eşinin hatalarına aşırı tepki veriyorsan bu tepki ile karşılaşmamak için de yalan söylemiş olabilir.yani şimdi ikinci bi face actgımı söylicem yok neden yok niye birsürü sorgu sual kaprıs yapcak en iyisi söylememek diye mi düşündü acaba. dalga geçmiyorum yanlış anlama haddime değil zaten ihtimalleri söylüyorum. üzülme ama ne sıkıntıda olanlar var.eşin yalan söylemekle tabiki hata yapmış ama onu yalana iten sebep ne. illa ikinci face açtı diye aldatma ihtimalı gelmesin aklına yani :18:
bilmiyorum dedi bilmemezlikten geldi nasıl bilmez onun mail adresiyle açılmış başkası mı açtı nasıl haberi olmaz ya nasılYalan da bir nevi insanı kandırma aldatmadır haklısınız sakin olun öncelikle bebişiniz için eşinize sordunuz mu nasıl bir cevap verdi sakin davranın :112:
burdan bi cevap bulamazsın sorununa...böyle bir sebepten ayrılmanda bence doğru değil..
ama eşini karşına alıp ciddi bir şekilde " bana açmadım dediğin halde başka bir face adresi açmanın sebebi ne? sadece bu soruma cevap istiyorum" dersin o da başka şeyler kıvıramaz..böyle net sorular sorunca erkekler kalakalır doğruyu söyler imalı şeyler sorarsan konu başka yerlere gider...eşinin verdiği cevap senin tatmin edermi etmezmi bilemem...ama kendisiyle konuşmaktan başka çözüm yolun yok...
ben eşime hiç yalan söylemedim kızsın ne yaparsa yapsın asla söylemedim.yalana çok kızarım çünkü güven kalmaz.evet tepkici olabilirim çabuk kızan sinirlenen ama bu yalan söylemesini gerektirmez.haklı kılmaz.her ne olursa olsun neden açtı o zaman ne gerek duydu.ben nasıl inanıcam artık ona nasıl güvenicem.birşey söylediğinde nasıl inanıcam.sorduğumda bilmiyorum dedi.nasıl bilmez onun adresiyle mail adresiyle açılmış.
zaten sordum bana bilmemezlikten geldi.burada önemli olan konu eşimin adres açıp açmaması değil önemli olan bana yalan söylemesi ben şu an çok zor durumda olduğum için buraya konu açtımburdan bi cevap bulamazsın sorununa...böyle bir sebepten ayrılmanda bence doğru değil..
ama eşini karşına alıp ciddi bir şekilde " bana açmadım dediğin halde başka bir face adresi açmanın sebebi ne? sadece bu soruma cevap istiyorum" dersin o da başka şeyler kıvıramaz..böyle net sorular sorunca erkekler kalakalır doğruyu söyler imalı şeyler sorarsan konu başka yerlere gider...eşinin verdiği cevap senin tatmin edermi etmezmi bilemem...ama kendisiyle konuşmaktan başka çözüm yolun yok...
bilmiyorum dedi bilmemezlikten geldi nasıl bilmez onun mail adresiyle açılmış başkası mı açtı nasıl haberi olmaz ya nasıl
zaten sordum bana bilmemezlikten geldi.burada önemli olan konu eşimin adres açıp açmaması değil önemli olan bana yalan söylemesi ben şu an çok zor durumda olduğum için buraya konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?