şu an o kadar üzgünüm ki

Şu sosyal medya daha ne canlar yakacak acaba??
Sorun bu kadar açık ve net. Neden böyle bir şey yaptığını.
Açması benim açımdan sorun olmazdı ama gizlemesi sorun ve hatta yalan söylemesi daha büyük sorun.

evet söyledim haberim yok daha önce bir kaç arkadaşıma mail adresimi vermiştim belki onlar açmıştır filan dedi ama bilmiyorum sadece allah biliyor durumu.peki bu programı nasıl yükleyebilirim

Başka bir şey için açmış olabilir kendi bile hatırlamıyordur belki de yani bu kadar büyütecek bir şey yok sorar cevabını alır sonra da kapattırırsınız zaten birşeyde paylaşmamış.

eşim bana haberim yok diyor.sadece 1 kaç kişiye vermiştim mail adresimi diyor.kendisi de çok şaşırdı.ben ister miyim yuvamı yıkmayı kim ister ki???ama ortada kesinleşen birşey yok.kafamda sürekli niye niye..eşim açtıysa niye açtı eşim açmadıysa başkası niye açtı?çok zor durumdayım o sayfada aldatıcı bir durum görseydim hiç düşünmeden ayrılırdım ama yok elim ayağım bağlı.ne yapıcağımı bilmiyorum.acaba diyorum yanlışlıkla mı facebooka kayıt oldu farkında değil çünkü işi gereği bir ara mail adresini çok kullanıyordu bu mümkün mü bilmiyorum çokta anlamıyorum bu tarz şeyleri.aklım almıyor işten eve gelir hiç şüpheli durumuda yok evde nete girer hep gözümün önünde zaten geçmişi kontrol ederim arada bir,facebook adresimiz ortak ordan oyun oynar vs. vs...ne bileyim hiç aklıma gelmez eşimin böyle yapması zaten yaparsada neler olucağını çok iyi bilerek cesaret eder mi onuda bilmiyorum.günahınıda almak istemiyorum kurana el bastı bir insanyalan yere kurana el basamaz bence.buraya sordum çünkü çoğumuz evliyiz çocuk annesiyiz.bu tarz bir durum yaşayan olmuştur belki diye yada ben olsam şöyle yapardım demeniz için konuyu açtım.inanın bu durumu annemden başka kimseye anlatamıyorum...

evet söyledim haberim yok daha önce bir kaç arkadaşıma mail adresimi vermiştim belki onlar açmıştır filan dedi ama bilmiyorum sadece allah biliyor durumu.peki bu programı nasıl yükleyebilirim

google a yazdığınızda bile çıkar.ama ne kadar güvenlidir bilmiyorum.en garantisi bir bilgisayar programcısından yardım almanız.
pcde hangi siteye girilmiş ne yazılmış hepsi anbean mailinize geliyor.
çok tasvip etmesemde insanın içini kemireceğine bakıp eğer doğruluğu varsada insanın kafasında noktalamasına yardımcı olur diye düşünüyorum.
allah yardımcınız olsun kolay değil.

acaba ben bilgisayardan e mail adresinin ve facebook geçmişine bakabilir miyim?off hiç anlamıyorum bu tazr şeyleri.facebook adresinin geçmişine baktım birşey yok ama başka türlü acaba bakılabilir mi?anlayan bilen var mı?

hareketler dökümü butonu var hesabın içinde oraya baktınız değil mi? yoksa sadece paylaşımlara mı baktınız? çok anlamıyorum dediğiniz için soruyorum.

bir de daha iyi anlayan arkadaşlara soralım,emin değilim ben...facebook hesabı açılırken maile girip onay vermek gerekmiyor muydu? e-mail adresini vermiş arkadaşına ama şifresini de mi vermiş yani?

evet hareketler dökümüne baktım hiç birşey yok.arkadaşına sanırım mail adresi lazım olmuş oda kendi adresini vermiş öyle dedi.onlar yapmıştır demedi ama olabilir dedi.benim haberim yok dedi.zaten facebook kullanmasını bilmiyor.ortak hesabımız var herşeyi ben yapıyorum pek anlamıyor ama buda yalan söylemiceği anlamına gelmiyor.acaba başka neler yapabilirim görmek için merak ediyorum.

geçen gün buraya konu açmıştım.facebookun geçmiş dökümlerini çıkarttım ordan açılan tarihe baktım ve ıp adresini aldım.eşim araştırdı.ankaradan bir yerden açılmış.eşim işi dolayısıyla eğitime gitmişti orda mail adresini vermiş.yani eşim açmamış.çok şükür rahatladım.

Gözünüz aydın, geçmiş olsun.
Ama bu kadar kolay ayrılığı düşünebilmenize üzüldüm doğrusu.

Son düzenleme:

rahatlamanıza sevindim de peki o kadar hır gür ne oldu acaba hiç eşinize güvenmediniz mi siz pardon? adam bilmiyorum derken doğru söylüyormuş sizin güven probleminiz var sanırım. bir evi terketmişsniz ne kadar fevrice bir davranış ayrıca sorun ne biliyo musunuz face açması unutması bilmememsi vs değil zaten hiç kullanılmamış baktığınızdan beri. sorun evi terketmeniz ve eşiniz size defol demiş sorun etmenız gereken asıl bu yani neyse siz baya rahatlamışsınız da böyle ufak şeyleri büyütürseniz birgün adam size seni boşuyorum madem zerre kadar güvenin yok derse hiç şaşırmıcam lütfen biraz eşinize güvenin böyle çocuksu hareketler yapmayın ne güzel yavrunuz da var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…