- Konu Sahibi my_angel_87
-
merhaba ne yapıcağımı bilmediğim için buraya yazmak geldi içimden.az önce eşimin başka facebook adresi açtığını gördüm.bizim hesabımız ortaktı ve bi anda başka isimle açtığını gördüm 30 haziran 2012 de kızım 3 aylıkken.baktım hiç birşey yok.sadece okulunu yaşadığı şehri ve doğum tarihini yazmış ama bana yalan söyledi açmadım dedi.ben nasıl güvenicem ona.napıcam ben bana akıl verin nolur çok kötüyüm.bana yalan söyledi ayrılmak istiyorum ama napıcam ben ya?
herşeyine baktım burdan hiç girilmemiş.sadece 30 haziran 2012 de açılılmış okul bilgisi,doğum tarihi yazıyor.arkadaş listesi yok giriş yapılmamış belli.ama ne olursa olsun bana yalan söyledi.Keşke bu hesabı öğrendiğinizi hiç belli etmeden, siz de bir adres alıp mesaj atsaydınız. Bakalım ilgi gösterip cvp veriyor mu ya da halen girip kontrol ediyor mu maillerini görürdünüz
bana haberim yok diyor nasıl haberi olmaz kendi mail adresi.buda yalan hala yalan söylüyor
canım hemen korkma.. tamam bi hesap acmis ama belki kotu niyetli değil unutmustur.. benim esiminde vardı coook eski yıllar oncesınden kalma.. o kadar dert etmedim.. yalan soyledigi icin kizmis olabilirsin ama kendini yıpratma.. güzelce oturup konusmaniz cok iyi olabilir...birde anladığım kadarıyla önceden açılmış bir hesap sen bunu şimdi farkettin ve kullanılmıyor sanırım eşin tarafından. dedğim gibi belki unutmuş bile olabilir kötü düşünme. yani evlilik denilen kurum bir yalanda bitmememli şuan kızgınsın o yüzden böyle düsünüyorsun. öfken geçince neden böyle yaptgnı güzel bir dille sorarsan eminim cvbnı alırsın ama yargılama çunkü baya olmuş açalı ve kullanımamış pek sanırım. yani belki açti ve unuttu. benim çok başıma gelir açarım bi hesap unuturum bi müddet girmeyince:)
hesabı zaten kontrol ettim birşey bulamadım.ortada bir yalan var ve hala haberim yok diyor.ne amaçla açtı oyunsa oynasın ortak hesabımız var.neden açma gereği duydu.bana yalan söyledi bunun neresi normal karşılanır.yarın öbürgün bana birşey söylediğinde ben nasıl inanıcam nasıl güvenicem.ben hak etmedim ve yalana karşı ne kadar hassas olduğumu biliyor.benim bu adresi bulacağım aklına bile gelmez çünkü böyle bir durum yaşamadık.ama bi anda bugün gördüm ve çok üzüldümBıraz sakin ol bu erkekler nıye böyle ya, gercekten kafaları çalışmıyor. ! Eminim kötü nıyetten değildir öyle olsa senın görebıleceğin şekilde yapamazdı sanırım evde olmuş. Tabı korktu şimdi şaşırdı. çok masumca gelmedi bana ama dünyanın sonu değil üzülme lütfen al hesabı sık sık gır kontrol et ıcın ancak boyle rahatlar gibi. Eğer birsey varsa çıkar zaten
hesabı zaten kontrol ettim birşey bulamadım.ortada bir yalan var ve hala haberim yok diyor.ne amaçla açtı oyunsa oynasın ortak hesabımız var.neden açma gereği duydu.bana yalan söyledi bunun neresi normal karşılanır.yarın öbürgün bana birşey söylediğinde ben nasıl inanıcam nasıl güvenicem.ben hak etmedim ve yalana karşı ne kadar hassas olduğumu biliyor.benim bu adresi bulacağım aklına bile gelmez çünkü böyle bir durum yaşamadık.ama bi anda bugün gördüm ve çok üzüldüm
ben ayrılmak istiyorum bana yalan söyleyen bir insana nasıl güveneyim.peki ne yapmak ıstıyorsun_? :/
ben ayrılmak istiyorum bana yalan söyleyen bir insana nasıl güveneyim.[/QUOT
bakın siz bilirsiniz tabıkı fakat ayrılmayı düşünmeden önce , ilişkinizin önceki kalitesine bakmalısınız, eşinizle uyumunuz evliliğiniz sevginiz bu üzücü olayı örtemez mi_? hemen affedın demıyorum ama hemen bitirmekte nekdar doğru?
merhaba ne yapıcağımı bilmediğim için buraya yazmak geldi içimden.az önce eşimin başka facebook adresi açtığını gördüm.bizim hesabımız ortaktı ve bi anda başka isimle açtığını gördüm 30 haziran 2012 de kızım 3 aylıkken.baktım hiç birşey yok.sadece okulunu yaşadığı şehri ve doğum tarihini yazmış ama bana yalan söyledi açmadım dedi.ben nasıl güvenicem ona.napıcam ben bana akıl verin nolur çok kötüyüm.bana yalan söyledi ayrılmak istiyorum ama napıcam ben ya?
bana daha önce bir yalanı olmuştu affettim yalanı kötü niyetli değildi yani aldatma gibi değil ama ne olursa olsun yalan yalandır affettim yinede.ama şimdi ne amaçla açtı niye açtı bilemem ve ona sorsamda bilmemezlikten gelicek biliyorum tatmin olmucam cevabına ben nasıl güvenicem artık napıcam onu bilmiyorumBenimde yalana tahammülüm olmadığı için sizi çok iyi anlıyorum en ufak bi yalanda benimde sanki herşey elimden gitmiş o zamana kadarki herşey bi yalandan ibaretmiş gibi gelir. Ama daha önceden bi yalanı olmadıysa bu ilkse eğer bence yuva yıkmak büyük ceza olur hem eşinize en önemlisi size ve kızınıza. onu karşınıza alın ve konuşun neler hissettiğinizi anlatın ve kendisini sizin yerinize koymasını isteyin her ne kadar bişey yapmamış olsada hep bi şüphe olacağını anlatın baktınız anlamıyor evet yalanla ufak tefekte olsa bi ilişki yürümez.
eşim işten geldi.çok büyük kavga yaptık bana inanmıyorsan defol git dedi bende aldım kızımı gittim anneme eşyalaraımı topladım.sonra benim erkek kardeşimi aramış bilgisayardan anlıyor diye kardeşim tlf etti konuştuk.eşim geldi kurana el bastı annemede tlfnda çok büyük yemin ermiş.bana benim haberim yok bir kaç arkadaşıma mail adresimi vermiştim belki onlar açmıştır dedi haberim yok dedi.kuranada el basınca tamam dedim ve eve döndüm çünkü ortada ne bir msj var ne başka birşey.sadece doğum tarihi ve okulu.bunu ispat edemez Allah biliyor artık.kardedeşimde ortada birşey olsa hiç durma ayrıl derdim ama bende baktım adrese hiç birşey yok bu vebalin altına girme deyince düşündüm vazgeçtim.sizce doğru mu yaptım?
eşim işten geldi.çok büyük kavga yaptık bana inanmıyorsan defol git dedi bende aldım kızımı gittim anneme eşyalaraımı topladım.sonra benim erkek kardeşimi aramış bilgisayardan anlıyor diye kardeşim tlf etti konuştuk.eşim geldi kurana el bastı annemede tlfnda çok büyük yemin ermiş.bana benim haberim yok bir kaç arkadaşıma mail adresimi vermiştim belki onlar açmıştır dedi haberim yok dedi.kuranada el basınca tamam dedim ve eve döndüm çünkü ortada ne bir msj var ne başka birşey.sadece doğum tarihi ve okulu.bunu ispat edemez Allah biliyor artık.kardedeşimde ortada birşey olsa hiç durma ayrıl derdim ama bende baktım adrese hiç birşey yok bu vebalin altına girme deyince düşündüm vazgeçtim.sizce doğru mu yaptım?
Yukarıda arkadaşın söylediği gibi oyun alışkanlığı varmı onun içinde açıyorlar mesela bir oyun hesabı var erkek arkadaşımın bilmiyordum ben resmen yeni bir oyun maili alışkanlık oluyor işte:97:Ama bilmemezlikten gelmek ne demek
eşim işten geldi.çok büyük kavga yaptık bana inanmıyorsan defol git dedi bende aldım kızımı gittim anneme eşyalaraımı topladım.sonra benim erkek kardeşimi aramış bilgisayardan anlıyor diye kardeşim tlf etti konuştuk.eşim geldi kurana el bastı annemede tlfnda çok büyük yemin ermiş.bana benim haberim yok bir kaç arkadaşıma mail adresimi vermiştim belki onlar açmıştır dedi haberim yok dedi.kuranada el basınca tamam dedim ve eve döndüm çünkü ortada ne bir msj var ne başka birşey.sadece doğum tarihi ve okulu.bunu ispat edemez allah biliyor artık.kardedeşimde ortada birşey olsa hiç durma ayrıl derdim ama bende baktım adrese hiç birşey yok bu vebalin altına girme deyince düşündüm vazgeçtim.sizce doğru mu yaptım?
oyunu ortak hesaptanda oynayabilir bence aldatacak o hesabı kullanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?