şu an o kadar üzgünüm ki

Keşke bu hesabı öğrendiğinizi hiç belli etmeden, siz de bir adres alıp mesaj atsaydınız. Bakalım ilgi gösterip cvp veriyor mu ya da halen girip kontrol ediyor mu maillerini görürdünüz

Keşke bu hesabı öğrendiğinizi hiç belli etmeden, siz de bir adres alıp mesaj atsaydınız. Bakalım ilgi gösterip cvp veriyor mu ya da halen girip kontrol ediyor mu maillerini görürdünüz
herşeyine baktım burdan hiç girilmemiş.sadece 30 haziran 2012 de açılılmış okul bilgisi,doğum tarihi yazıyor.arkadaş listesi yok giriş yapılmamış belli.ama ne olursa olsun bana yalan söyledi.

bana haberim yok diyor nasıl haberi olmaz kendi mail adresi.buda yalan hala yalan söylüyor

Bıraz sakin ol bu erkekler nıye böyle ya, gercekten kafaları çalışmıyor. ! Eminim kötü nıyetten değildir öyle olsa senın görebıleceğin şekilde yapamazdı sanırım evde olmuş. Tabı korktu şimdi şaşırdı. çok masumca gelmedi bana ama dünyanın sonu değil üzülme lütfen al hesabı sık sık gır kontrol et ıcın ancak boyle rahatlar gibi. Eğer birsey varsa çıkar zaten

canım hemen korkma.. tamam bi hesap acmis ama belki kotu niyetli değil unutmustur.. benim esiminde vardı coook eski yıllar oncesınden kalma.. o kadar dert etmedim.. yalan soyledigi icin kizmis olabilirsin ama kendini yıpratma.. güzelce oturup konusmaniz cok iyi olabilir...
üzülme..

hesabı zaten kontrol ettim birşey bulamadım.ortada bir yalan var ve hala haberim yok diyor.ne amaçla açtı oyunsa oynasın ortak hesabımız var.neden açma gereği duydu.bana yalan söyledi bunun neresi normal karşılanır.yarın öbürgün bana birşey söylediğinde ben nasıl inanıcam nasıl güvenicem.ben hak etmedim ve yalana karşı ne kadar hassas olduğumu biliyor.benim bu adresi bulacağım aklına bile gelmez çünkü böyle bir durum yaşamadık.ama bi anda bugün gördüm ve çok üzüldüm

peki ne yapmak ıstıyorsun_? :/

Benimde yalana tahammülüm olmadığı için sizi çok iyi anlıyorum en ufak bi yalanda benimde sanki herşey elimden gitmiş o zamana kadarki herşey bi yalandan ibaretmiş gibi gelir. Ama daha önceden bi yalanı olmadıysa bu ilkse eğer bence yuva yıkmak büyük ceza olur hem eşinize en önemlisi size ve kızınıza. onu karşınıza alın ve konuşun neler hissettiğinizi anlatın ve kendisini sizin yerinize koymasını isteyin her ne kadar bişey yapmamış olsada hep bi şüphe olacağını anlatın baktınız anlamıyor evet yalanla ufak tefekte olsa bi ilişki yürümez.

bana daha önce bir yalanı olmuştu affettim yalanı kötü niyetli değildi yani aldatma gibi değil ama ne olursa olsun yalan yalandır affettim yinede.ama şimdi ne amaçla açtı niye açtı bilemem ve ona sorsamda bilmemezlikten gelicek biliyorum tatmin olmucam cevabına ben nasıl güvenicem artık napıcam onu bilmiyorum

sakin ol yaaaa! valla benim facebookta açıp açıp unuttuğum adreslerim olmuştu zamanında öylesine açmıştım farklı çok kullanmadığım maillerden açmışım unutmuşum fln snra bigün tüm maillerimi topladım ondan ona ondan ona bağlantı kurarak ne var ne yok sildim fln.demem o ki belki eşin yalan söylemiyodur açmış unutmuştur baksana ne bi arkadaş ne bişey eklemiş msj yok bişey yok Allah korusun ne ayrılması

eşim işten geldi.çok büyük kavga yaptık bana inanmıyorsan defol git dedi bende aldım kızımı gittim anneme eşyalaraımı topladım.sonra benim erkek kardeşimi aramış bilgisayardan anlıyor diye kardeşim tlf etti konuştuk.eşim geldi kurana el bastı annemede tlfnda çok büyük yemin ermiş.bana benim haberim yok bir kaç arkadaşıma mail adresimi vermiştim belki onlar açmıştır dedi haberim yok dedi.kuranada el basınca tamam dedim ve eve döndüm çünkü ortada ne bir msj var ne başka birşey.sadece doğum tarihi ve okulu.bunu ispat edemez Allah biliyor artık.kardedeşimde ortada birşey olsa hiç durma ayrıl derdim ama bende baktım adrese hiç birşey yok bu vebalin altına girme deyince düşündüm vazgeçtim.sizce doğru mu yaptım?

Bende sizin gibi yalana karsi asiri bi hassasiyetim vardir cunku ben asla solemem ona ciddi knularda..
Hatta gecmis knularima bakinca bi sigara muabbeti vardi bu yalanla ilgili..
kiskancimdir huysizmdur hep kavga cikarrim esime karsi boyle biriyim ama smdiii lafimi elestiri olarak gormeyin
bi kere soyle birsey var face 2012 de acilms esinis unutms olabilir..
ikincisi evi terketmek ne ya yeminle bu evi terketme olayi beni cok sinir ediyor hayir adam ciddi birsey yapmadihi surece valiz toplayip gitmek bana cocukca gelir hadi cok sinirlendin onu gonder kicaginda cocuk elinde valiz gitmek aileye yansitmka olmamis
ucuncusu ortada hicbir mesaj hareket dokumu arama yoksa adam acip birakmis birsey yapmamis sisin dedignz kadaryla.
som olarak yanlis anlasilmasin ama egerki dogum tarihi esinizin birebor dogum tarihi ise bu face esinz tarafndan acildi cunku ark acsa baska dogm tarihi uydurur..Neden actigi ise malesef muamma.....

madem terk ettiniz neden döndünüz?
arkadaşım açtı zaten yalanın önde gidenidir (muhtemelen)
sanki mail adresleri parayla alınıyor da arkadaşı kendi alamıyor.
bence çok yanlış bir tutum içindesiniz

arkadaşı bile yokmuş facebook hesabında.
sadece doğum tarihi ve okuluyla hesap açtı ve bunu size söylemedi diye evi terketmek çok uç bir davranış bence.

Tamam yalan söylemiş de siz de feci abartmışsınız yani. Öyle ev terketmeler falan. Bu kadarcık şeyde böyle yaptıysanız bi'mesaj görseniz napardınız kim bilir:26:

Hem ta ne zaman açmış cidden açıp unutmuş da olabilirdi yani keşke sonda yaptığınızı başta yapıp en sakin halinizle konuşsaydınız.

oyunu ortak hesaptanda oynayabilir bence aldatacak o hesabı kullanacak

şu defol gıt lafını demeden once, kurana el basıp gonlunu alsaymış! Nefret edıyorum o cümleden ,hem suçlu hem güçlü bu ne ya_? Eşim bana sadece bırkere gıt ozaman falan dedı yuzumu gormek ıstemıyorsan valla tuttum eşyalarını fırlattım burası benım evım sen defol gıt dıye Sen namusuna nasıl gıt dersın ya _? Hıc sevmem boyle seyleri. şuan barıstın dödndün ama için içini rahat bırakmayacak emınım. Sen sakın olmaya calış

oyunu ortak hesaptanda oynayabilir bence aldatacak o hesabı kullanacak

Artık orasına emin olamayız güven meselesi konu sahibi affetmiş evine dönmüş hayır ne ara terketti evi tam anlayamasamda haklarında hayırlısı olsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…