şu an o kadar üzgünüm ki

ne demek evi terketmek olmamış bana defol git dicek ben nedicem.hiç birşey yokmuş gibi mi davranıcam tabikide giderim.ama sonradan düşündüm boşanmayı gerektiricek yani ortada bir şey olsaydı mesaj,foto,video vs. 1 sn düşünmeden ayrılırdım ama net birşey söyleyemedim.allah korkusu olan bir insan yalan yere kurana el basmaz.açtı mı açmadı mı orasını ben bilemem sadece kendisi ve Allah bilir artık orası onun vicdanı yaptıysada Allaha havale ediyorum ama ortada net birşey yokkende kızımı o şekilde babasız bırakmak istemedim ama bana defol git diyen bir adamada eyvallah diyemezdim.kardeşimde öyle konuşunca fikrim değişti daha bir sakin oldum ama şu an eşime çok sıcak değilim tabikide soğuk davranıyorum.

ya uzulme bukadar ( benım esımde abdest alıp kurana el bastı ve öptü. Bende benzer problem yasadım benı aldatmaya kalkışmış ama devamı olmamış kurana el bastı olmadı dıye. Okadar zor bır durum kı senı cok ıyı anlıyorum ıns duzelır nedıyım

mail adresinin şifresini biliyosan ordan yeni açtığı faceye gir şifresini değiştir hareketler dökümüne bak belki için rahatlar

canım gördüğünü çaktırma bi süre takip et ne niyetle açmış onu öğren bence.

mail adresinin şifresini biliyosan ordan yeni açtığı faceye gir şifresini değiştir hareketler dökümüne bak belki için rahatlar
zaten girdim baktım hiç birşey yok ne arkadaş ekli nede başka birşey.sadece 30 haziran 2012 de açılmış doğum tarihi ve okulu kayıt edilip bırakılmış ve birdaha hiç girilmemiş.

oyunu ortak hesaptanda oynayabilir bence aldatacak o hesabı kullanacak
zaten oyunu ortak hesaptan oynuyor.bunda sadece hesap açılıp bırakılmış hiçbirşey yapılmamış tamamen boş.ben sürekli bilgisayardan geçmişe bakarım hiç bu adrese girildiğini görmedim

bana kalırsa son derece haklısınız bunlar güven azaltıcı ve hayal kırıklıgına yol acan şeyler ama alıp onunla karsınıza kesin ve sert tavırlarla konusmak zorundasınız sizi ne kadar kırdıgının gercekten anlaması şart ayrıcada lütfen bu gbi şeylerde ayrılmayı düşünmeyin sonucta bir yuva o kadarda kolay kurulup yürütülmüyor

hayır bana açmadım yok dedi.ortak hesabımız var bizim.benden habersiz adres açmış bana yalan söyledi

Peki onun açtığından emin misiniz? İstenirse sürüyle fake hesap açılır. Başkası da açmış olabilir. Kaldı ki o olsun ne olacak ki? Benim de var sahte hesabım, orada sanal arkadaşlarım. Gerçek hesabımda gerçek arkadaşlarım.. Eşim ikisini de bilir. Açmadım diyorsa açmadığına inanacaksınız, huzurunuzu durduk yere niye kaçırıyorsunuz ki?

haklısınızda...durduk yere başkası eşimin adına niye hesap açsın bende bunu anlamadım.pek inanmadım ama ortada net birşey olmadığı için ayrılmadım ama eğer orda herhangi bir sakıncalı durum söz konusu olsaydı 5 dakika düşünmeyip ayrılırdım ayrıca siz diyorsunuz ki benimde var ama eşim biliyor sorunda burda işte sizin eşinizin haberi var ama benim haberim olmadan tesadüfen öğrendim ve bana haberim yok diye kurana el bastı..

birde beni düşündüren ayrılmayı düşünmek evi bırakıp gitmek aileye tüm bunları yansıtmak bu kadar kolay mı üstelik çocukta varken bilmiyorum evde eşinize nasılsınız ama burda gördüğüm kadarıyla çok uç noktalarda tepkileriniz var.eşinizi gerçekten seviyor musunuz yoksa bu kadar kolay olmamalı gemileri bi anda yakmak

başbakan diyor ya face youtube kapatacağız sırf şu yüzden ona hak veriyorum evlerin huzurunu kaçırıyor .yuva yıkıyor

uff cidden siz bi doktora gidin bu ne siddet bu ne celal herkesin agzin laf sokma derdindemisinz birsey yazmissnz yorum yaptik..
ayrilin demedik zaten yuva yikmak kolaymi?
madem ayrilmayacksin evi nicin terketettin ben evi terketmyi cocuk oyimcagi yapan ve aileye yansitanlara kiziyorum..
sanirim herkes beni le ayni yazmis..
sakin olun biraz nysr daha yazmam size

ya actıgı hesapta herhangı bısey yakalasan haklısın dıyecegım ama bence cok sacma ya. ıkınız nıye kullanıyorsunuz kı ayrı olsun ne farkeder. eger sen bu kadar sıkı hesaplar yaptıysan esının face ortamı konusunda oda sana yok boyle bısey demek zorunda kalmıs olabılır. hem acsın senıde esı olarak eklesın bence cok daha guzel. ayrıca bı kızım var dıyorsun ama bı yandan da en ufak bıseyde ayrılmayı dusunuyorsun bıde aman aman bıse yakalamıs gıbı buraya ayrılmayı dusunuyorum dıye konu acıyorsun. ne kadar sacma ya. ev yuva kolay kurulmuyor bunu herkez bılıyor ama ayrılmak ıcın bu kadar kolay sebebler bahaneler akla gelıyorsa vay aman vay... kımlerın ne derdı var kımı aldatılıyor kımı dayak yıyor genede evlat dıyor yuva yıkmııyım dıyor kımılerıde bı facebook yuzunden ayrılmayı dusunuyor. hey allahım ya sen nelere kadırsın...

Son düzenleme:
ne alakası var hanımefendi.size göre saçma gelebilir olabilir ama bu benim düşüncem herkesin kaldıramadağı bir durum vardır benim içinde yalan bunlardan biridie.her defasında acaba dürüst mü yada yalan söylüyor mu diyi düşünmektense ayrılmak daha mantıklı bence.bir kere yalan söyleyen her zaman söyler.siz herhalde yalana hoşgörülü bakıyorsunuz.ortada net bir durum olmadığı için ayrılamadım bu kadar...

akşam facebokta bakınırken tesadüfen eşimin kullanıcı adına açılan ismin aynısından 1 tane daha gördüm.biri 30 haziranda açılmış diğeri 25 haziranda açılmış.okul bilgileri,yaşadığı yer aynı.bu ne şimdi ya iyice kafam karıştı

ben masum olduğunu düşünmüyorum
şu an için her hangi bir işlem yapmadığından ''bunda ne var'' denebilir ama bunu sizden sakladığı için masumane açtığını sanmıyorum.
bekleyin ve takip edin. eğer şifresini biliyorsanız elinize kanıt alana kadar söylemeyin.

eşinize söylediniz mi bu durumu? ben osam önce biraz bekler araştırırdım.
key logger isimli programlar var mesela.onlarda kurardım bilgisayara.onlar klavyede hangi harfe basıldıysa bile mail olarak gönderiye kişiye.
hemen karar vermektense durup izlemek ve kesin kanıtlarla noktalamak daha sağlıklı olur sanırım.
üzülmeyin demek kolay ama inanın değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…