- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
ne demek evi terketmek olmamış bana defol git dicek ben nedicem.hiç birşey yokmuş gibi mi davranıcam tabikide giderim.ama sonradan düşündüm boşanmayı gerektiricek yani ortada bir şey olsaydı mesaj,foto,video vs. 1 sn düşünmeden ayrılırdım ama net birşey söyleyemedim.allah korkusu olan bir insan yalan yere kurana el basmaz.açtı mı açmadı mı orasını ben bilemem sadece kendisi ve Allah bilir artık orası onun vicdanı yaptıysada Allaha havale ediyorum ama ortada net birşey yokkende kızımı o şekilde babasız bırakmak istemedim ama bana defol git diyen bir adamada eyvallah diyemezdim.kardeşimde öyle konuşunca fikrim değişti daha bir sakin oldum ama şu an eşime çok sıcak değilim tabikide soğuk davranıyorum.Bende sizin gibi yalana karsi asiri bi hassasiyetim vardir cunku ben asla solemem ona ciddi knularda..
Hatta gecmis knularima bakinca bi sigara muabbeti vardi bu yalanla ilgili..
kiskancimdir huysizmdur hep kavga cikarrim esime karsi boyle biriyim ama smdiii lafimi elestiri olarak gormeyin
bi kere soyle birsey var face 2012 de acilms esinis unutms olabilir..
ikincisi evi terketmek ne ya yeminle bu evi terketme olayi beni cok sinir ediyor hayir adam ciddi birsey yapmadihi surece valiz toplayip gitmek bana cocukca gelir hadi cok sinirlendin onu gonder kicaginda cocuk elinde valiz gitmek aileye yansitmka olmamis
ucuncusu ortada hicbir mesaj hareket dokumu arama yoksa adam acip birakmis birsey yapmamis sisin dedignz kadaryla.
som olarak yanlis anlasilmasin ama egerki dogum tarihi esinizin birebor dogum tarihi ise bu face esinz tarafndan acildi cunku ark acsa baska dogm tarihi uydurur..Neden actigi ise malesef muamma.....
ne demek evi terketmek olmamış bana defol git dicek ben nedicem.hiç birşey yokmuş gibi mi davranıcam tabikide giderim.ama sonradan düşündüm boşanmayı gerektiricek yani ortada bir şey olsaydı mesaj,foto,video vs. 1 sn düşünmeden ayrılırdım ama net birşey söyleyemedim.allah korkusu olan bir insan yalan yere kurana el basmaz.açtı mı açmadı mı orasını ben bilemem sadece kendisi ve allah bilir artık orası onun vicdanı yaptıysada allaha havale ediyorum ama ortada net birşey yokkende kızımı o şekilde babasız bırakmak istemedim ama bana defol git diyen bir adamada eyvallah diyemezdim.kardeşimde öyle konuşunca fikrim değişti daha bir sakin oldum ama şu an eşime çok sıcak değilim tabikide soğuk davranıyorum.
merhaba ne yapıcağımı bilmediğim için buraya yazmak geldi içimden.az önce eşimin başka facebook adresi açtığını gördüm.bizim hesabımız ortaktı ve bi anda başka isimle açtığını gördüm 30 haziran 2012 de kızım 3 aylıkken.baktım hiç birşey yok.sadece okulunu yaşadığı şehri ve doğum tarihini yazmış ama bana yalan söyledi açmadım dedi.ben nasıl güvenicem ona.napıcam ben bana akıl verin nolur çok kötüyüm.bana yalan söyledi ayrılmak istiyorum ama napıcam ben ya?
zaten girdim baktım hiç birşey yok ne arkadaş ekli nede başka birşey.sadece 30 haziran 2012 de açılmış doğum tarihi ve okulu kayıt edilip bırakılmış ve birdaha hiç girilmemiş.mail adresinin şifresini biliyosan ordan yeni açtığı faceye gir şifresini değiştir hareketler dökümüne bak belki için rahatlar
zaten oyunu ortak hesaptan oynuyor.bunda sadece hesap açılıp bırakılmış hiçbirşey yapılmamış tamamen boş.ben sürekli bilgisayardan geçmişe bakarım hiç bu adrese girildiğini görmedimoyunu ortak hesaptanda oynayabilir bence aldatacak o hesabı kullanacak
hesabı zaten kontrol ettim birşey bulamadım.ortada bir yalan var ve hala haberim yok diyor.ne amaçla açtı oyunsa oynasın ortak hesabımız var.neden açma gereği duydu.bana yalan söyledi bunun neresi normal karşılanır.yarın öbürgün bana birşey söylediğinde ben nasıl inanıcam nasıl güvenicem.ben hak etmedim ve yalana karşı ne kadar hassas olduğumu biliyor.benim bu adresi bulacağım aklına bile gelmez çünkü böyle bir durum yaşamadık.ama bi anda bugün gördüm ve çok üzüldsm
yani ne desem faydasız siz baya takıntılı birisiniz belli. yalanı normal karşılayın diyen yok zaten de bu kadar abartmanın da luzumu yok bence eşiniz sizin yüzünüzden yalan söylüyo ve belki ilk söylediği yalanda bu değil siz sadece bunu yakalamışsınız. fazla üstüne gidiyorsanız eğer yalanlar da devam eder bunu unutmayın şimdi yine ama yalan söyledi olmaz vs diyecekseniz o zaman ayrılın ne diyim. ben yardımcı olmaya çalştım ama siz inatla sabit bi yere takılıp sürekli ama yalan ama yalan deyip didikliyorsunuz. yalan veya başka birşey herkes hata yapar
ya ben size birşey sorucam?siz olsanız napardınız?beni suçlamışsınızda siz ayrılırmıydınız?hesabı zaten kontrol ettim birşey bulamadım.ortada bir yalan var ve hala haberim yok diyor.ne amaçla açtı oyunsa oynasın ortak hesabımız var.neden açma gereği duydu.bana yalan söyledi bunun neresi normal karşılanır.yarın öbürgün bana birşey söylediğinde ben nasıl inanıcam nasıl güvenicem.ben hak etmedim ve yalana karşı ne kadar hassas olduğumu biliyor.benim bu adresi bulacağım aklına bile gelmez çünkü böyle bir durum yaşamadık.ama bi anda bugün gördüm ve çok üzüldsm
yani ne desem faydasız siz baya takıntılı birisiniz belli. yalanı normal karşılayın diyen yok zaten de bu kadar abartmanın da luzumu yok bence eşiniz sizin yüzünüzden yalan söylüyo ve belki ilk söylediği yalanda bu değil siz sadece bunu yakalamışsınız. fazla üstüne gidiyorsanız eğer yalanlar da devam eder bunu unutmayın şimdi yine ama yalan söyledi olmaz vs diyecekseniz o zaman ayrılın ne diyim. ben yardımcı olmaya çalştım ama siz inatla sabit bi yere takılıp sürekli ama yalan ama yalan deyip didikliyorsunuz. yalan veya başka birşey herkes hata yapar
hayır bana açmadım yok dedi.ortak hesabımız var bizim.benden habersiz adres açmış bana yalan söyledi
haklısınızda...durduk yere başkası eşimin adına niye hesap açsın bende bunu anlamadım.pek inanmadım ama ortada net birşey olmadığı için ayrılmadım ama eğer orda herhangi bir sakıncalı durum söz konusu olsaydı 5 dakika düşünmeyip ayrılırdım ayrıca siz diyorsunuz ki benimde var ama eşim biliyor sorunda burda işte sizin eşinizin haberi var ama benim haberim olmadan tesadüfen öğrendim ve bana haberim yok diye kurana el bastı..Peki onun açtığından emin misiniz? İstenirse sürüyle fake hesap açılır. Başkası da açmış olabilir. Kaldı ki o olsun ne olacak ki? Benim de var sahte hesabım, orada sanal arkadaşlarım. Gerçek hesabımda gerçek arkadaşlarım.. Eşim ikisini de bilir. Açmadım diyorsa açmadığına inanacaksınız, huzurunuzu durduk yere niye kaçırıyorsunuz ki?
ya ben size birşey sorucam?siz olsanız napardınız?beni suçlamışsınızda siz ayrılırmıydınız?
ayrılcam diyen sizsiniz farkında mısınız bilmiyorum da ben kimseye ayrıl demedim size burda herkes sizin tepkinizin büyüklüğünden bu kadar abartmamanız gerektignden bahsediyo büyük çoğunluk yani. ayrılmakta neymiş hemen bu kadarcık şeyde diyolar siz ama affedemem tarzı yine devam ediyosunuz bu fikre.bende tabi ki aferin kocama beni kandırmış olsun boşver demezdim ama hemen ayrılcam bitsin deyip evi de terkedemezdim. yani ben size yalanı kabul edin demiyorum. tavsiye vermeye çalışıyorum sadece ama siz ama yalan ama yalan deyip sabit kalmışsınız yani bence siz eşinizi affedemezsiniz sürekli kuşkulu bir halde devam edersiniz artık.bence biraz ılımlı olun olayları abartıyorsunuz ortada yalan bile değil belki adam unutmuştur büyk ihtimal 2 yıl geçmiş üstünden nerdeyse.
ne demek evi terketmek olmamış bana defol git dicek ben nedicem.hiç birşey yokmuş gibi mi davranıcam tabikide giderim.ama sonradan düşündüm boşanmayı gerektiricek yani ortada bir şey olsaydı mesaj,foto,video vs. 1 sn düşünmeden ayrılırdım ama net birşey söyleyemedim.allah korkusu olan bir insan yalan yere kurana el basmaz.açtı mı açmadı mı orasını ben bilemem sadece kendisi ve Allah bilir artık orası onun vicdanı yaptıysada Allaha havale ediyorum ama ortada net birşey yokkende kızımı o şekilde babasız bırakmak istemedim ama bana defol git diyen bir adamada eyvallah diyemezdim.kardeşimde öyle konuşunca fikrim değişti daha bir sakin oldum ama şu an eşime çok sıcak değilim tabikide soğuk davranıyorum.
ne alakası var hanımefendi.size göre saçma gelebilir olabilir ama bu benim düşüncem herkesin kaldıramadağı bir durum vardır benim içinde yalan bunlardan biridie.her defasında acaba dürüst mü yada yalan söylüyor mu diyi düşünmektense ayrılmak daha mantıklı bence.bir kere yalan söyleyen her zaman söyler.siz herhalde yalana hoşgörülü bakıyorsunuz.ortada net bir durum olmadığı için ayrılamadım bu kadar...ya actıgı hesapta herhangı bısey yakalasan haklısın dıyecegım ama bence cok sacma ya. ıkınız nıye kullanıyorsunuz kı ayrı olsun ne farkeder. eger sen bu kadar sıkı hesaplar yaptıysan esının face ortamı konusunda oda sana yok boyle bısey demek zorunda kalmıs olabılır. hem acsın senıde esı olarak eklesın bence cok daha guzel. ayrıca bı kızım var dıyorsun ama bı yandan da en ufak bıseyde ayrılmayı dusunuyorsun bıde aman aman bıse yakalamıs gıbı buraya ayrılmayı dusunuyorum dıye konu acıyorsun. ne kadar sacma ya. ev yuva kolay kurulmuyor bunu herkez bılıyor ama ayrılmak ıcın bu kadar kolay sebebler bahaneler akla gelıyorsa vay aman vay... kımlerın ne derdı var kımı aldatılıyor kımı dayak yıyor genede evlat dıyor yuva yıkmııyım dıyor kımılerıde bı facebook yuzunden ayrılmayı dusunuyor. hey allahım ya sen nelere kadırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?