şu an salonda uyuyor..

Zeymer57

~`SİZi BANA VEREN RABBİM'E HAMD OLSUN`~
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
1.366
323
323
Kkızlar esimle aramiz cok bozuk. Her firsatta kavga ediyor benimle. Alttan alan hep ben oluyorum 4. Yilimiz bitti. 1
Bebegimiz var . Bir turlu toparlanamadik kayinvalidemle kp der de esimi doldurdugunu da ogrendim. Napicam bilmiyorum dun aksamda annesinden hic bahsetmedim annemle ilgili bisey dicekken bagirmaya basladi annesinden soz edicem sandi mal mışım ben bunu defalarcasoyledi o ladar uzuldum ki . Hic agzindan boyle laflar duymamistim zoruma gidiyor. Dun aksam yaninda uyumadim. Bebegimiz duzenini bozmamak ocin yatak odasinda yerde uyudum. Bir ara uyanip gel falan dediyse de gitmedim. Bu akşam yine yer yatagi serince aldi yastigini falan gitti salonda uyudu. Sorum şu simdi ben gidip te yerinde uyu diyeyim mi. Yaptiginin farkinda degil sanki bisey yaptim diye diye gitti. Amabana saygi duysun istiyorum ozur dilese barisacaktim zaten o da yanasmiyor ne yapayim siz soyleyin..

Adam saygısız öküzün teki bunu buraya bırakıyorum ama ayrı yatmayı ne olursa tasvip etmiyorum. Yatakta küs kalmaya devam edin,çağırdığı halde yerden kalkmamışsınız ve bu uzamış. Gidip çağırın diyemem çünkü toto arşa değer,size uzanan eli etkili kullansaydınız silahlarınızı daha iyi kusanirdiniz.

Benimle cok zoruma gitti . O da asla geri adim atmaz konusur cevap vermezsem devam eder konusmamaya o da.

Nasil etkili kullanabilirdim

Yerde yatmak gibi bir hata yaptınız başta onu yapmamaniz gerekirdi lakin geçmiş zaman değiştiremeyiz,adam size gel yerine yat diyince kuyruğu kıstırıp gidecektiniz hemen yumuşamaz biraz daha o kırgın halinizi devam ettirirdiniz cılkını çıkarmadan tabi,şu anda en azından o ayrı yatmış olmazdı.

Evet onu da denedi. Ayri yatmadan surat astigimda oldu 3 gun yine geri adim atmadi yine ben ilk adimi attim . Mal demesini asla hazmedemiyorum

tek silahınız bu mu gerçekten kavgada konuştum anlamadı mı ? Her seferinde aynı şekilde anlatmaktan vazgeçin o zaman ... yeri gelir derdiniz bir masalla bir öyküyle bir şiirler bir şarkıyla yada başka bir arkadaş üzerinde yazılmış senaryoyla anlatabilirsiniz tabii ki bunlar masumane olanlar

Olan olmuş.
Tavırda sabit dur ki ciddiyetini anlasın.
Yarın akşam sen yatağına yat,o da ister gelir,ister kalkar gider.
Ah bu saçma haller,biz de geçtik o yollardan.
Şükür bitti.

İnanin hicbirinden anlamiyor en sert haliyle de en yumusak haliylede
Anlamiyor maalesef

hem kalbinizi kırıyor sonrada ne yaptımki diyor ben olsaydım çağırmazdım gelmezse daha çok bozulurdum

Bende bi kere ayri yatmistim esim kaldirip götürmüştü ama yatakta tavrima devam etmistim yine. Simdi siz gitseniz oda gelmeyebilir misilleme olarak. Ama boylede uzar gider
Evet sizce sineye mi cekmeliyim bunu da

Olan olmuş.
Tavırda sabit dur ki ciddiyetini anlasın.
Yarın akşam sen yatağına yat,o da ister gelir,ister kalkar gider.
Ah bu saçma haller,biz de geçtik o yollardan.
Şükür bitti.
Siyler misiniz nasil bitti belki bize de bi faydasi olur

hem kalbinizi kırıyor sonrhep abartl ne yaptımki diyor ben olsaydım çağırmazdım gelmezse daha çok bozulurdum

O ne yaotiginin farkinda degil ne dediginin nasil davrandigjnin ona gore ben hep abartiyorum.

Hep sen sineye çekmiyorsan su anda sineye cekip git yanina. Ama her zaman sineye ceken alttan alan sensen bu boyle gider birazda sen tavir yapmalisin.

Hep sen sineye çekmiyorsan su anda sineye cekip git yanina. Ama her zaman sineye ceken alttan alan sensen bu boyle gider birazda sen tavir yapmalisin.
Genelde alttan alan ben oluyorum. Ama şu anda yine de kiyamiyorum . Bir de sittin sene unutmaz artik soylenir de soylenir..

ozur dilerim kabaca olacak ama eger gider de tek kelime ederseniz asil ozaman malsiniz cehennemin dibinde yatsin

Bir kere asla yanina gidip yatagina yat deme bu aksamda ayri yat ama yarin aksam yatagina yat esin de kesin gelir emin ol test edildi onaylandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…