Saç Rengi ve Saç Boyama Şu an sevdiğimiz saç renklerimizi paylaşalım fotolar ve numaralarla

bende suan sari kullaniyorum. ilk boyattigimda hurrem kizili gibiydi degisikti sariya bakiyordu sonra onu ben kendim actim ve platin sarisina yakin bi ton oldu yakisiyor fakat sikildim artik 10 aydir kullaniyorum. veee bir degisiklik istedim tam bayildigim tonda palette 7-77 gibi bir renk. umarim sarinin ustune iyi olur sacimda da renk dalgalari olusmaz. ve umarim bakimini rahatlikla yapabilirim . saclarim biraz yiprandi ama insallah dahada yipranmaz.

konuyla alakalı cevaplar yazmaya özen gösterin
konuyu açan arkadaş saçının resmini ekleyerek kullandığı renklerin numaralarını yazmış
elde etmek istediğiniz saç rengi dememiş
konu başlığının yarısını okumayın, tamamını okuyarak içeriğe katkıda bulunun.

başlık kendi saç renklerimizi paylaşmamızla ilgili olduğu için arkadaşın tepkisi doğru bence arkadaşlar. yani sevdiğimiz, beğendiğimiz, kendimize ait saç renklerini paylaşmak amacıyla açılmış konu. başkasına ait saç renkleriyle ilgili değil. sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş...

Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Konu başlığı aynen şu :

Şu an sevdiğimiz saç renklerimizi paylaşalım fotolar ve numaralarla

Yani bu değil :

Şu an saçınızdaki rengi paylaşalım fotolar ve numaralarla

Kimse kendine ait saç rengini koysun diye belirtmemiş. Konu başlığı pek yorum gerektirmeyecek kadar açık.

Mesela şu an saçım karamel ama ben ateş kırmızısına bayılırım ve hep derim aslında benim rengim. Şu an saçınız siyah olabilir ama sizin en sevdiğiniz saç renginiz 5 sene önce yaptığını platin sarısıdır.

Neyse gerginlik yaratmaya gerek yok değil mi?

Sevgili Yagmurluk,
Biz arkadasin amacinin biraz farkli oldugunu düsünüyoruz. LadyEvil arkadasim sürekli ayni sorunla karsilasinca ve ayni durum burada da tekrar edince iyice emin olduk. Yoksa gercekten üzerinde durulacak bir konu degil...

Neyse paylasima devam.
Saclarimi su an dogal rengine döndürmeye calissam da benim renklerim bunlar:

Sevgili Yagmurluk,
Biz arkadasin amacinin biraz farkli oldugunu düsünüyoruz. LadyEvil arkadasim sürekli ayni sorunla karsilasinca ve ayni durum burada da tekrar edince iyice emin olduk. Yoksa gercekten üzerinde durulacak bir konu degil...

Neyse paylasima devam.
Saclarimi su an dogal rengine döndürmeye calissam da benim renklerim bunlar:

amannnn boşverinn yaaa...

ayy şu 3.ü süperrr slania yaaaa benmde rengm sayılablrr:)

bende suan sari kullaniyorum. ilk boyattigimda hurrem kizili gibiydi degisikti sariya bakiyordu sonra onu ben kendim actim ve platin sarisina yakin bi ton oldu yakisiyor fakat sikildim artik 10 aydir kullaniyorum. veee bir degisiklik istedim tam bayildigim tonda palette 7-77 gibi bir renk. umarim sarinin ustune iyi olur sacimda da renk dalgalari olusmaz. ve umarim bakimini rahatlikla yapabilirim . saclarim biraz yiprandi ama insallah dahada yipranmaz.
canım yaa benimde su an hürrem rengine yakın. kuaförde açtırdım ama hürreminkinden daha açık sarımsı bir turuncu. sarı açık bal tonlarına boyamak istiyorum ne renge boyayım. sen nasıl yaptın

$......webp

şuanki saç rengim bu...
belirli bi boyaya ve renge boyamıyorum..
bulduğum güzel sarı tonlarına boyayarak bu rengi elde ettim.
kaç senedir bu saç rengini kullanıyorum ve sıkıldım
bu aralar siyaha merak saldım.ona dönmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum...

$Fotoðraf0147.webp şu an saçım bu renk palette 7 ye boyayarak elde ettim

$UJTY.webp ilk hali böyleydi bunu da palette 10.01 ile elde ettim

Back
X