şu an tek derdim..

Vücudun sana neyi yapıp yapmaman gerektiğini söyler.ama belin ağrıyana kadar iş yapmak ne ya.sonuç olarak iki canlısın ve gebelikte ilk üç ay bebek en riskli dönemdedir.elinden geldiği kadar ağır iş yapmamak uzanmak dinlenmek gerekir.ilk üç ay yürüyüş gerekli değil.keyfin olursa yaparsın olmazsa yapmazsın.üç aydan sonra herşey yolunda ise yürüyüşlere başlayabilirsin.tabiki hamilesin diye kendini dış dünyaya kapatma ama az biraz dikkat ediver.Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğine..

aa öyle bi test mi var canım ? bilmıyodum. kadın doğum doktorum mu yapıcak ?
Evet canım köpek beslediğini söyle.bana hamile kaldığım anda bağışıklık testleri yaptı doktorum.(ama iki kayıp geçmişim olduğu için) eti sadece uzun uzunn haşlanmış biçimde yememe izin var,kedi köpek vs yani hayvanlardan uzak durucam toprakla oynamayacağım dışardan salata yemem yasak enaz yarım saat sirkeli suda bekletilmesi gerekiyo.falan filan...muhtemelen bağışıklığın vardır ama yinede bir danış doktoruna..

Evet canım köpek beslediğini söyle.bana hamile kaldığım anda bağışıklık testleri yaptı doktorum.(ama iki kayıp geçmişim olduğu için) eti sadece uzun uzunn haşlanmış biçimde yememe izin var,kedi köpek vs yani hayvanlardan uzak durucam toprakla oynamayacağım dışardan salata yemem yasak enaz yarım saat sirkeli suda bekletilmesi gerekiyo.falan filan...muhtemelen bağışıklığın vardır ama yinede bir danış doktoruna..
araştırdım şimdi canım parazitler içinmiş. köpeğimin parazit ilacları vediğer tüm aşıları var zaten gttıgımde doktoruma sorucam sağol.

Back
X