• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an tekrar yüzleştiğim iğrenç gerçek.....

Öncelikle ben evliyim, 29 yaşındayım şu an. Benim nickim de tanıdık ve eşim biliyor nickimi, şimdi sadece bu başlık için açtım konuyu umarım modlar anlayışla yaklaşır. Her şeyi aştım sadece unutarak, ama buna benzer bi olayı okuyup izlediğim zaman uzun dönem depresyona giriyorum. ellerim titriyor ve dudağım titremeye başladı şu an umarım akşama kadar geçer.....ama bu acı Asla bitmeyecek onu anladım.......

az evvel bir arkadaşın öz amcası tarafından tacize uğradığı okuyup çok etkilendim, şu an hem ağlıyorum hem de yıllardır içime atıp unuttuğum o korkunç olayı tekrar hatırlayıp çaresiz ve çıkmazda hissederek sizlerle paylaşmak istedim. Ben de öz dayıdan gördüm bunları çünkü...

Ben asker çocuğuydum, babam sık sık doğu görevine giderdi. Bir abim var sadece. Annem, bazen memlekete götürürdü bizi biraz orda kalırdık. Annem küçük yaşta evlendiği için biraz sinirsel olarak tahammülsüzdü o dönemler, en ufak şeyde döverdi ya da aşağılardı... Tabi böyle olunca savunmasız kalırdık...

Anneannemlere gittiğimizde bizi dayı denen o pislikle yatırırlardı. Onun yaşı o zamanlar lise son veya üniversiteydi tam hatırlamıyorum ama ben 8 yaşlarındaydım. Bir gece üstümde bir ağırlık hissettim, gözlerimi açtığımda üstümdeydi ama başka bi şey hatırlamaya çalışsam da hatırlamıyorum. çok korktum ve bağırdım anne diye sus annene söylerim bak diye ağzımı kapattı onu hatırlıyorum:KK43:( şu an yine çok kötüyüm ellerim çok titiriyor.............. Hatırlamıyorum ama sanırım ilk değildi. çok uğraştım hatırlamak için ama inanmıyorum ilk olduğuna.. sonra sabah olunca ben söyleyemedim annem döver beni diye, kimse inanmaz sandım ama oraya gitmek istemedim hiç. Gitmek istemiyorum diye annem şımarıklık sanıp yine döverddi tabi ve ben içine kapanık basık bi tip oldum. Hep kendimi suçlu gördüm bu konuda, o yaşta kendimi iğrenç bi yaratık gibi görüyordum hep...

Sonra beni oyuncakla kandırmaya çalışıp annemler başka odadayken beni başka odalara çekmeye çalışıyordu, ama hiç gitmedim. Sonra büyüdüm, -15- 16 yaşındaydım.... bize gelmişti iş için sınava girmek için. Unutmuştum o yaşa kadar bu olayı, gelmesiyle etlerim çiğildi ve size yaşadığım o korkuyu paniği onun evimizi kirlettiği hissini anlatamam. Annem de kardeşim diye seviyor ya onu, sanki bana bıçak saplıyordu.. O pislikse hiç pişman değildi bence yaptıklarından, fırsatını bulsa gene bi şey yapacaktı. Zırt diye odama giriyordu gene," kapıyı çalsana pislik" dedim bi gün. kapımı kilitleyerek uyuyordum. İnanmayacaksınız annem gene bana dayına nasıl davranıyordun diye bir sürü kızdı... tek istediğim evimizden defolmasıydı... Bir gün annem markete gitti, evde abim vardı , bi de o. Annem gidince o kadar korktum ki, bi o kadar da birikmiş nefret vardı. Gene pat diye odama girince bağırdım çağırdım "defol evimizden hala ne yüzle geliyorsun terbiyesiz pislik yaşattıkların yetmedi miii" dedim bi anda. "Ben ne yaptım ki "dedi bi de iğrenç mahluk... Sonra abim de uyumuş numarası yapıyormuş, "kalk kalk ahmet ben gidiyorum" dedi abime. abim de uyanmadı, uyuyor numarası yapmış... Sonra defoldu gitti. Ben de arkadasından her yeri silip süpürdüm eli nereye değdiyse.... Annem geldi, kardeşim nerede naptınız ona diye bağırıp çağırdı bana vurdu defalarca ben sadece ağladım... Sonra abim birden haykırdı vurma ona o kardeşin bana küçükken tecavüz ediyordu diye... ben bunu bilmiyordum, ben de şok oldum annem de şok oldu yere yığıldı gitti... ama ben gene söyleyemedim... sana da yaptı mı diye bana çok sordular ama söyleyemedim... annem ağlayarak sarıldı bize, özürler diledi sonra şu an annesiyle bile görüşmedi diğer kardeşleri de dahil. Çünkü onlar kardeşlerinin böyle bir şey yapmadığını iddia ettiler ve yapsa dahi "güccükmüş o zaman" diye boş vermiş hale geldiler... Daha sonra da öğrendim, diğer teyzemin kızına da yapmış.... o da söylememiş kimseye...

Bunları unutup aştım, ama cinsellik içeren her şeyden nefret ediyorum. evliliğime yansıtmamaya çalışıyorum, ilk başlarda evliliğime bile yansıdı ama unutarak aştım... şu an yine hatırladım sanki gene nefes alamıyorum gibi hissediyorum, çünkü o hissettiğiniz çaresizlik hiç unutulmuyor düşünüldüğü gibi...

Arkadaşın dediği gibi, akrabalarla çocuklarınızı bırakmayın, hiç bilemezsiniz lütfen onlar yaşamasın bunu...
Burada boyle yazilar okuyup bizde sizler sayesinde bilincleniyoruz. Bu tur yazilari okudukca kizimi yabanci erkeklerle yalniz birakmiyorum hatta yabanci olsun olmasin hic bir erkekle hic bir yabanciyla birakmiyorum zaten kimseye guvenmem hep kendim bakarim basinda dururum bu yazilari okumadan once bunu hic dusunmemistim o yuzden tesekkur ederim bizleri bilinclendirdiniz icin. Ama ben sizin yerinizde olsam anneme anlatirdim banada yapti evet derdim en basta soyleseydiniz evinize geldigi gun abinizde iyiki soylemis yoksa anneniz adi bir pislik kardes yuzunden size kizicakti hep ne bilsin kadin insan dusunemiyoki aklina gelirmi hic. Bende kucukken nedendir bilmiyorum 5 yaslarinda falan bi akramamiz erkek beni sevse kucagina alsa hemen kizardim sevdirmezdim ve bunu kotu bisey sanirdim kotu bi his tiksinme oluyodu bana kotu sey yapicaklarini kotu niyetli sevdiklerini dusunuyodum ama bunu neden dusundugunu neden boyle hissettigi hala cok merak ediyorum ailemde hic yanimda kufur eden ayip seyler konusan insanlar degil normal ve mutlu bi cocuklugum oldu ama bu psikoloji bana nereden yerlesti hep merak ediyorum.

Allah belasını versin öz dayı olacak bide . Benimde dayimla aramda dokuz yaş var ben yedi Sekiz yaslarindayken dayımi çok severdim gece beraber uyumak için kardesimle yarisirdik bigün benle bigün kardesimle yatırdı gece ben konusurdum o bazen sıkılıp arkasını döner uyurdu çok şükür Allahima anneler babalar çocuklarını doğru yetistrmeli ahlak edep ne ogretmeli anneme babama minnattarim bu kavramari iyi ogretttikleri icin ..Allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese ..

bende iki dayimin ortasinda yatardim kucukken aramda yakin ikisiyle,2,5 yas ve 5 yas fark var aramizda..kardes gibi buyuduk yani sansli kesimden sayilirim ama iste her insan bir olmuyor.hep korumak gozetmek lazim cocuklarimizi :KK43:

az once oz amcam konusunu okudum aynı seyı bende yasadım dayım tarafından sozunden sonra okuyamadım
kalbım sızlıyor buna maruz kalanları gorunce
cok uzuluyorum sankı benım dogacak cocugumun basına gelmıs gıbı
allah bunları yasatan hayvanları beter etsın
bı laf atıldıgında bıle sinirimiz bozuluyor kımbılır ne zordur...
unutmanız atlatmanız ve o pıslıgın bı an evvel cezasını bulması dılegımle...

demeyin oyle,hep guzel seyler dusunmeniz lazim hamileyken.
eger sizi bu kadar uzuyorsa artik okumayin boyle konulari.
Hamilenin duasi cok makbuldur,bol bol dua edin karninizdaki yavrunuz icin,Allahim tertemiz bi yasam,guzelliklerle dolu bi omur nasip etsin,gorunen gorunmeyen tum serlerden korusun evlatlarimizi.

14 -15 yaşlarındaydım , tr'ye her geldıklerınde bızım evde kalırlardı, babamm nasıl mutlu olurdu, ama ısın ılgınc yanı bu adam benı bebeklıgımden berı heeppp asırı sevdıgını heryerde zaten çok çokkk acık gosterdıgınden kımse bunun altında bısı aramadı, yıllar yılı bende aramadım, taa ki o gune kadar..
ben atlattım, çokk sevıp sıgındıgım bı esım var, dunya guzelı ıkı yavrum var...anlatmak en zoru oluyor bazen...ıns konu sahıbıde atlatır..çok zor..

Merakımı mazur görün kaç yaşındayken başınıza geldi ?? zira hatırlamadığınızı nasıl düşünebiliyor bu iğrenç mahluk.?? nasıl yüzünüze bakabiliyor bu sapık. Allah hakettiğini iki dünyada versin inş. Umarım yaralarınız kabuk bağlar.

Ya okudum gerçekten bu tarz olaylar evlerden ırak
Benim çocuğum falan yok Allaha çok şükür gelmedi başıma böyle olaylar
Ama nasıl insanlar olduk gerçekten
Kimlerin arasında nasıl yaşıyoruz
Bunlara öyle cezalar verilmeli ki aslında ibreti alem olsun da kimsenin aklına bile gelemesin
Ama nerdee sapıklık en kötü haliyle ailemizin içinde bile var işte
Allah kolaylık versin sabrını versin

Canım benım ben amca sen dayı ne kadersızmısız erkek yıgenıne tecavüz işte bunu ilk defa duydum ve hiç şaşırmadım okadar güvensizim ki herseye duydugum seyler sasirtmıyor..şuan abın ne durumda ve o pislik napıyor?

Evet canım, dün senin hikayeni okuduğumda bilinçaltıma attığım tüm o pis görüntüler dışavurdu bi kaç saat ağladım seninle aynı acıyı yaşadım tekrardan :( Kendi yaşadığımı geçip senin için daha çok üzüldüm, hani artık ben kendimi geçtim ama benden başkası yaşayınca daha da acı çekiyorum nasıl iğrenç bir his olduğunu bildiğimden... hayatına bir yön verip aşıyorsun elbet, ama sonu olmayan bir acı bu ne yaparsan yap bunu hatırlatan bir haber bile olsa o acıyla empati kurduğun al yeniden o çaresiz küçük çocuk oluyorsun :( biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz, bunu yaşamak ölümden kayıptan yitenlerden çok farklı isimsiz bi kavram bence... bunun başka bi ismi var.... yaşarken cehennemde olmak gibi....

Back
X