• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlar, yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?

melisesra senin gözünü korkutmak istemiyorum ama:) yumurta toplama sizin nasıl yapıldı kızlar? anestezi aldınız mı? benim anestezi olmadan yaptılar ama ne kadar ağrım oldu o anda anlatamam..o gece yatana kadar karnımın ağrısından duramadım ama ertesi güne geçti çok şükür.işlemdeyken hocam çok ağrıyor dedim. biliyorum kızım biraz dayan dedi oda. nerdeyse ağlayacaktımm.. sonra hemşire sordu nasılsın diye, yeterki olsun da dedim razıyı bu ağrılara.... ama olmadııı:(

NE DEMEK ANESTEZI YAPILMADI EN AZINDAN LOKAL ANESTEZI OLMADINMI? Bana lokal anestezi yapildigi halde ve kolumdan sakinlestirici aldigim halde sag ve sol tarafimdaki bütün cikarilan yumurtalari hissettim cok kötüydü yani ama bu herkeste olacak diye birseyde yok. Bide anestezi ile olmustum transferden 2 saat sonra uyandim gayet normal bir sekilde evime gittim agrisiz sizisiz.

burda femera kullann biri vardı ona sordum bişey yazmadı.. ayrıca topik açmadımm.. bende ne yapayım bilmiyorum:( biyandan bakıyorum daha 3 saat evvel kötü haber aldım ama ağlayamıyorum, burada yazmak beni sakinleştirdi heralde.. en iyisi doktora sormakk yinede. sağolsun onlarda ilgileniyolar. doktorun kendisi arayıp uzun uzun anlattı.

canım ben toplamadada transferdede anestezı alıyorum rahat olmak ıcın yoksa cok kıpırdarım ben:)

bak bu uzantıyı eklediğin iyi oldu ama ben zaten zayıfım... diyete gerek olamayacak heralde. sadece kalçadan bi sakinleştirici yaptılar. dayanıklı biri olmasam varya orada çığlıklar koparrıdım. ya şafi ya şafi çektim o nda bileee. ve gerçekten çok kötü hissettim.

canım zaten ayağını bacağını bağlıyolarki sandalyeye.. ama yinede en iyisi anestezi almak heralde...

Doktorun elbette bu konuda tecrübelidir ve senin gibi olan bir cok hasta ile karsilasmistir. Bununda elbette caresi vardir, bitki kürleri, ilac kürleri vs bir sürü seyler var embro kalitesini artirmak icin ama belki bu biraz sabir ve ilaclarini hic duraksiz kullanman gereken isteyen bir sürec olacaktir.

Bide su sayfaya göz at

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sayisini-kalitesini-arttirmak-icin-dhea.html

ben biraz tırsağım canımmm oyuzden alıyorum anestezıyı doktorumda ıyıkıde almısın dedı gecen toplamada çok yumurta oldugu ıcın çok canın yanardı dedi

kızlar benim transferin 3. günü.ben çok kötüyüm .ağzım zehir gibi,kasıklarımda garip bir ağrı.kendimi çok kötü hissediyorum

Selman Lacin iyi bir doktor sen memnunmusun? Toplam kac yumurta topladilar senden . Ah canim insallah ikizin olur:) icime oyle dogdu da:)

benim yumurta toplama işlemimi selman bey yaptı ve transferimi aysun hn yaptı .selmanbey çok iyi bir dr. ancak benimle daha çok aysun hanım ilgilendi aysun hn süper iyi bir dr. benden 12 yumurta alındı başta 3 tane oluştu ben transfre gidene kadar birtane daha oluşmuş ancak yavaş olduğu için onu almadılar.şimdi biraz heyecanlıyım bu süreç zor beklemek :)

SLM :)benim ilk denemem 7.günüm 5 şubat test günüm merkla beliyorum :nazar:

Selam sibel.umarim iyi sonuclanir tedavin.Benimde bugün 9. günüm.Test günüm subat 4 de.Transfer yapildigindan beri adet agrisi gibi kasiklarimda agrii hissediyorum.3 gündürde halsizlik ve bulantim var.Bugün bulanti dahada artti.Kendimide umutlandirmak istemiyorum ama acaba diyorum.Senin durumun nasil.

krishazelciğim evet bir folikülden bir yumurta çıkıyor, ama her folikülden bir tane yumurta mutlaka çıkacak diye bir kural da yok. Bazen boş olabiliyor.

kızlar ben transfer sonrası jel kullanıyorum.bu gün 3. günüm.jel hafif rengi pembe kahve arası ve kupkuru bir şekilde arada geri geliyor.kasıklarım çok rahatsız.jel kullanan arkadaşlar sizde neler var

Back
X