- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Arkadaslar gelmedıkı canm gelsınler koyıcm da sabah bı doktr aradmda yum dnemınde lh yı hcg olarak algılamış olabılır dedıSen testlerini koy canim arkadaslar görsün.
Sabah 11 ovulasyon testini yaptin mi?Arkadaslar gelmedıkı canm gelsınler koyıcm da sabah bı doktr aradmda yum dnemınde lh yı hcg olarak algılamış olabılır dedı
Yok yapmadım cunku boğazlarım şişti bayagı ılık su falan içtm kahvaltı bıle yapamyrm yutkunamyrm ama saat 2 ye doğru yapcm suan tutuyrmSabah 11 ovulasyon testini yaptin mi?
Ama yınede cok sılık degılSabah 11 ovulasyon testini yaptin mi?
kiz ben bisey anlamadim ne zaman adet oldun ne zaman yumurtladin.ne zaman gebelk testo pozitif verdi.adet olup arkasndan ovu testi yaptysan adet doneminin ardindan pozitif verebiliyms ama erken yumurtlamista olblrsn.gebelk testi pozitifse eger bu kadar erken surede ya hamileisn ustune goruyosn.yada kimyasal gecrdn allah korusunElinizde gebelik testı varsa yaparmısınız yum donemınde lh yı algılayp gebelik testını pozıtıf cıkarırmı
Kimyasal olsa cok yoğun kanama olurdu karman karışığım canm yakiz ben bisey anlamadim ne zaman adet oldun ne zaman yumurtladin.ne zaman gebelk testo pozitif verdi.adet olup arkasndan ovu testi yaptysan adet doneminin ardindan pozitif verebiliyms ama erken yumurtlamista olblrsn.gebelk testi pozitifse eger bu kadar erken surede ya hamileisn ustune goruyosn.yada kimyasal gecrdn allah korusun
Bnm 7 tane hcg testım pozıtıf canm bunu oçarkadasa ovı testını gostermk için yapmştm zaten 2 farklı markada pozıtuf cıktı 7 test hcg testıVe senin attigin ovulasyon testi gebelik.testi degil lh yazio hsg yazio kosede boyle cikmasi gayet normal yumurtlama doneminde de degilsin ayrıca en koyu oldugu zmaan yumurtlama gunun oluo bu testte ztn ne zmn yaparsan yap silik cikio
Sivi tükettiğin için silik ciktigini düşünüyorum canim. Sivi tuketince test dogru sonuc vermiyor. Senin durumunu cok merak ediyorum sabah hayirli haberlerle gelirsin insallah.Eki Görüntüle 1969901 Eki Görüntüle 1969899 bak canm sılıkleşmiş lh
İnşallah bıtanmSivi tükettiğin için silik ciktigini düşünüyorum canim. Sivi tuketince test dogru sonuc vermiyor. Senin durumunu cok merak ediyorum sabah hayirli haberlerle gelirsin insallah.
o herkeste bir olmuyo canim benm mesal cok yoğun degildi adet kanamasi gibiydi.7 tane test yanlis olamaz sen ptesi kan ver tekrar.cok garip yaKimyasal olsa cok yoğun kanama olurdu karman karışığım canm ya
Canm bunu yaptım 3 saatlık ıdrarla bu negatıf degıl dımı ovı. Testı yanı bu pozıtıfse bıraz umutlancamEki Görüntüle 1970040
Cıddımısın Allah razı olsun canm bnm yarın doktora gtcm dua et lutfen hamılesın adım safıye...Ben 4 haftalik hamileyim. Dun gece nasil cikacak diye merak edip ovu testi yapmistim, aynen boyle cikti. İnsallah guzel haberleri verirsin canim sen de
Cıddımısın Allah razı olsun canm bnm yarın doktora gtcm dua et lutfen hamılesın adım safıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?