Şu ana kadar kaç kilo aldınız

cnm ben de yarın 7 aya giricem. 8 kg ya yakın kg aldım.bence normal.bunları sorun yapmayalım.bebeklerimiz sağlıklı olsun da:) kilo veririz nasıl olsa :)

bende 25+2 yım ve 5 kılo aldım..
bende onceden sorun edıyordum cok almayayım dıye ama suan kılo umrumda degıl yeterkı bebegım guzel sekılde beslensın.onemlı olan bu..
cunku gobek kordonunda bır damar eksık oldugu ıcın beslenmesınde problem yasayabılırız o yuzden sorun etmıyorum kıloyu...
bebegıme faydalı gıdaları tuketmeye calısıyorum...

24 haftalıkken 10 kilo almıştım sonrasında 3 ayda 10 kilo daha aldım.20 kilo aldım toplamda şimdi 5 kilo kaldı.15 alsam şimdi uğraşmayacaktım.

dogumda kafadan 5 kilo gidiyomuş kalan kilolar bize kalıyo.ama emziren anneler kiloyu daha erken atıyomuslar.

65 kilo ile hamile kaldım 22 haftalığım benim evimdeki tartıya göre 5 kilo almışım 70 kilo gösteriyorum ama doktorunkinde 72.7 kilo çıkıyorum, fazla çıkıyorum.

doktorun tartısı yanlış bence
:roflol:

87 kiloyla hamile kaldım en son 3 gün önce tartıldım doktorda 86 kilo 400 gr olmuşum minik kızım 3 kilo 200 gr biz gelmesini bekliyoruz artık

27. haftamdayım 8,5 kilo aldım ...son 1 ayda çok hızlandı kilo artışım ,umarım en fazla 14-15 kilo ile bitiririm...

27.haftamdayım 4.7 kilo aldım gerçektende 24.haftadan sonra hızlı kilo alınıyo son 2 ay nasıl olacak merak ediyorum

30 haftalığım 7 kilo aldım ama iştahım fena halde açık zor tutuyorum kendimi özellikle de geceleri:)

29 haftamdayım 3,5 kg aldım ama ıcımde bır canavar var yemek yedıkten en fazla bır saat sonra yenıden acıkıyorum sonumuz hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…