Şu ana kadar kaç kilo aldınız

29. haftama giriyorum ve 9,5 kilo aldım..ben en çok kiloyu 6. ay içerisinde aldım tam 4,5 kilo..ama artık dikkat ediyorum 10 haftam kaldı hedefim en fazla 14 kilo ile bitirmek..

ben 19+1 im 1.5 kilo aldım.. yalnız netteki hesaplayıcılardan alınması gerekn kilo çok fazla çıkıyor..

az kilo alanlar sevinmesin,çok kilo alanlar üzülmesin.12-15 arası tamamlamak normal.altında kilo alırsanız bebişin düşük kilolu doğma riski artar,sarılıkla hastanede 2-3 gün uğraşırsınız,erken doğumu da tetikleyebilirsiniz.herşeyin normali güzel.

peki kilolu başlarsan ? bencede zayıf anne adayları yağ depolarını geliştirmek için kilo almalı, bebeğin gelişimi için önemli, ama kilolu anne adaylarınında dikkat etmesi gerekiyor

22+5 im 69,5 olmuşum geçen ay 68 dim neyse toplamda 6 kilo almışım inş daha fazla almam.

peki kilolu başlarsan ? bencede zayıf anne adayları yağ depolarını geliştirmek için kilo almalı, bebeğin gelişimi için önemli, ama kilolu anne adaylarınında dikkat etmesi gerekiyor

kilolu annelerin de 8-10 kilo alması gerekir diye biliyorum.zaten 12 kilo doğumdan 5-6 ay sonra gidiyor emin olun.

ben hamile kaldığımda 71,80 kg idim.şuan 24 haftalık hamileyim ve 78,2 kg.yani toplam 6 kilo 400gr.almışım.sağlık ocağındaki tartı çok fazla tartıyor.moralimi bozmak istemiyorum.

55 kilo ile hamile kaldım 60 kilo ile doğuma gittim.bebeğim 3 kilo doğdu. doğumdan sonra 45 kiloya düştüm ama şu an 49 oldum nihater :)

27+5 deyiz ve ben 11 kilo aldım..biraz fazla gibi ama yapacak bişeyim yok zaten çok yemiyorum yediğimi de kısamam:) bebeğim sağlıklı şekilde gelişsin yeter veririm ben o kiloları..

29 haftam bitti tam 10,5 kilo aldım..61.5 ile hamile kaldım şu an 72 yim...daha 8 haftam var dikkat etmessem 16-17 kiloyla bitiricem galiba..

valla sizi görünce moralim bozuldu ben galba çok kilo almışım. 26 haftalık hamileyim ve 10 kilo almışım. asıl şimdi başlıyor kilo almalar falan yazıyor arkadaşlar korktum valla 60 kiloydum 70 oldum bu gidişle 80 olmam inşallah:bbo:

ben hamile kaldığımda 71,80 kg idim.şuan 24 haftalık hamileyim ve 78,2 kg.yani toplam 6 kilo 400gr.almışım.sağlık ocağındaki tartı çok fazla tartıyor.moralimi bozmak istemiyorum.

Evet sağlık ocaklarındaki tartılar fazla tartıyor.Hemşire bana 2-3 kilo fazla tarttığını söyledi.Doktordaki kilomla ordaki arasında bayağı fark çıkıyor.Ben evdeki tartımdanda kontrol ediyorum kendimi ama bakalım hayırlısı...

24 haftam doluyo.toplamda 3 kilo aldım...ne kaa güzel gidiyorum..maşallah bana....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…