Şu ana kadar kaç kilo aldınız

29haflıgız 67kılo ıle hamıle kaldım ık 4ayda 64kıloya dustum suan 67kıloyum

kırmızı eti kes ve kepek ekmeği ye.meyve-sebze ye su iç.kilo almazsın.durdurmazsan tam gaz almaya devam edersin

kırmızı eti kesmen çok yanlış olur. mutlaka hergün menünde 3 yumurta büyüklüğünde kırmızı et, balık veya tavuk bulunması lazım. et sevmiyorsan kurubaklagil tercih edebilirsin. ayrıca hergün kepek ekmeği tüketme dönüşümlü kullan sürekli kepek ekmeği yemek demir emilimini azaltır. hayatından hamur işini ve şekerli yiyecekleri çıkarsan yeter. sütlü tatlı tüketebilirsin.

48 kilo ile hamile kaldım bende arkadaşlar şu anda 25+2 yim haftadayım 56 kiloyum 8 kilo almışım doktorum çok almışsın dedi çok abartarakta yemiyorum ama nsl oluyoo anlamadım neyse canımız sağolsun bebekler sağlıklı olsunda inş. verebiliriz

kilo alimi iyiden iyiye baslamisti gecen ay 2 bucuk kilo almistim..bu ay tatliyi kestim bebegime fydasi olmayan seyleri yemedim ve 1 kilo almisim...alttaki hesaplamam yanlis normalde 17+2 yim ve 3 bucuk kilo aldim..bakalim nolcakk

kızlar en doğrusu herşeyden yemek ama kararında ben 87 kiloyla hamile kaldım dün tartıldım 86 kiloyum ve 39 haftalık hamileyim belkide saatler sonra kızım kollarımda olucak kiloyu hiç dert etmedim hatta bundan bi kaç hafta önce 10 günde 1 kilo aldım diye doktorum kızmıştı hemen çikolata yemeyi kestim ama değişen bişey olmadı 1 haftada 1 kilo daha aldım tekrar çikolata yemeye başladım 400 grda gitmiş önemli olan öğün atlamadan ve kararında yemek inanın bide gece yemekten kaçının en doğrusu bu

Son düzenleme:
Ah ah.... hamileyken 9 kilo ile hamileliğimi tamamladım. doğumdan sonra ilk 2 ay içersinde 4 kilo verdim. filinta gibiyken doğumdan 5 ay sonra başladım her ay üçer beşer kilo şişmeye. meğer bazı lohusalarda troit olurmuş. piyango gibi bana vurdu mübarek. doğumdan sonra kendinizi ihmal etmeyin. mutlak bir hormon testi yaptırın ki doğumdan sonra kilo sorunu yaşamayın. hepinize sevgiler...

19.haftadayım 5 kilo aldım bile.ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde sigarayı bıraktım doğal olarak ve bir anda şiştim.bende çok hızlı gidiyorum benimde umudum 12-14 kilonun üstüne çıkmamak ama kısmet..:1no2:

19+3 haftalığım 67 ile hamile kaldım ilk dört ay kilomu korudum ama şuan 3-4 kilo almış vaziyetteyim yarın doktora gitcem kızacak valla şimdiden bu kilo ne diye ama napiim kaç gündür kısıtlı yiyorum valla iştahımda var ama napcam bilmiyom.:kedi:

22 haftaydayım bende her ay 1 kilo aldım bu zamana kadar.ama bu aylardan sonra alınıyormuş asıl kilo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…