çaxgxla27 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2008 228 1 96 42 Gaziantep 15 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi çaxgxla27 #1 iyi günler..ben 2 defa 6 ay arayla 5 haftalık çok erken düşük yaşadım..genetik tahlillerim yapıldı..mutasyon olanları yazıyorum sadece.. MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR. PAI-1 4G/5G 4G/4G bunların açıklamasını yaparsanız sevinirim.şu anda hamileyim 5 haftalık ve doktorum 0.4 lük clexane ve coraspirin verdi.bu ilacın dozu neye göre ayarlanıyor.benimkinin dozu iyimi sizce? şimdiden teşekkürler...
iyi günler..ben 2 defa 6 ay arayla 5 haftalık çok erken düşük yaşadım..genetik tahlillerim yapıldı..mutasyon olanları yazıyorum sadece.. MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR. PAI-1 4G/5G 4G/4G bunların açıklamasını yaparsanız sevinirim.şu anda hamileyim 5 haftalık ve doktorum 0.4 lük clexane ve coraspirin verdi.bu ilacın dozu neye göre ayarlanıyor.benimkinin dozu iyimi sizce? şimdiden teşekkürler...
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 27 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi çaxgxla27 #2 çağla27 .!.: iyi günler..ben 2 defa 6 ay arayla 5 haftalık çok erken düşük yaşadım..genetik tahlillerim yapıldı..mutasyon olanları yazıyorum sadece.. MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR. PAI-1 4G/5G 4G/4G bunların açıklamasını yaparsanız sevinirim.şu anda hamileyim 5 haftalık ve doktorum 0.4 lük clexane ve coraspirin verdi.bu ilacın dozu neye göre ayarlanıyor.benimkinin dozu iyimi sizce? şimdiden teşekkürler... Genişletmek için tıkla... merhaba bu sonuçlara bakıldığında doktorunuz doğru bir yaklaşımda bulunmuş.hayırlı olsun
çağla27 .!.: iyi günler..ben 2 defa 6 ay arayla 5 haftalık çok erken düşük yaşadım..genetik tahlillerim yapıldı..mutasyon olanları yazıyorum sadece.. MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR. PAI-1 4G/5G 4G/4G bunların açıklamasını yaparsanız sevinirim.şu anda hamileyim 5 haftalık ve doktorum 0.4 lük clexane ve coraspirin verdi.bu ilacın dozu neye göre ayarlanıyor.benimkinin dozu iyimi sizce? şimdiden teşekkürler... Genişletmek için tıkla... merhaba bu sonuçlara bakıldığında doktorunuz doğru bir yaklaşımda bulunmuş.hayırlı olsun