Arabesk iyidir güzeldir :) bazıları sevmez ama ben bayılırımBenimde tutar arada iyidir
Bir tanede benden olsun :)
Keyifli dinlemeler olsun o zaman Gülày arkadaşımdır pek severiz birbirimiziArabesk iyidir güzeldir :) bazıları sevmez ama ben bayılırım
Canım bu şarkıyı ilk defa dinledim bayıldım çok güzelmiş
Gerçekten mi ne güzel canım :) ben de sesine bayılırım gülayın bu şarkısını da çok sevdim insana huzur veren bir sesi varKeyifli dinlemeler olsun o zaman Gülày arkadaşımdır pek severiz birbirimizi
Ama bu şarkıya da bayılırım ben hele klibi muhteşem90 "lar
Değil mi unutulmaz aslaAma bu şarkıya da bayılırım ben hele klibi muhteşem
Aynen canım bu güzellikte klipler çekilmiyor artık eskilerin tadı bir başka gerçektenDeğil mi unutulmaz asla
Yeri bambaşkadır bende severim özellikle İskender Paydaş ile olan çalışmasına :) hazır aklımıza gelmişken dinleyelimBu adamın şarkılarına bayılıyorum
Aynen canım yeni nesil sanatçılardan en sevdiğim isim sanırım hem karakter olarak hem yaptığı müzik bütün şarkıları ayrı güzel adamın :)Yeri bambaşkadır bende severim özellikle İskender Paydaş ile olan çalışmasına :) hazır aklımıza gelmişken dinleyelim
çok güzel gerçekten
Haklısın çokta efendi bir insan gerçekten...Aynen canım yeni nesil sanatçılardan en sevdiğim isim sanırım hem karakter olarak hem yaptığı müzik bütün şarkıları ayrı güzel adamın :)
çok güzel gerçekten
Aynen canım yaptığı işlerle gündemde sadece inşallah hep böyle kalır :)Haklısın çokta efendi bir insan gerçekten...
Muhteşem güzellikteAynen canım yaptığı işlerle gündemde sadece inşallah hep böyle kalır :)
bu şarkısını da çok severim :)
UnutulmazCanım ailem
Bu diziyi çok severdim canım yeri ayrıdır bende sende izliyordun sanırımUnutulmaz
EvetBu diziyi çok severdim canım yeri ayrıdır bende sende izliyordun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?