Su Anda Tup Bebek Tedavisi Gorenler Hadi Tedavi Surecimizi Paylasalim

gulsehri

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
759
3
316
Diğer
Su anda tup bebek tedavisine baslamis olan arkadslar,tedavi surecini paylasip bilgi alisverisinde bulunalim istiyorum,evet acilmis bir suru baslik var ama hangisine yazacagimi sasirdim acikcasi,tedavi surecini bu baslikta yurutursek daha saglikli olur gibi geliyor bana,en azindan tedavinin stresini bastiralim hep birlikte,damdan dusenin halinden,damdan dusen anlarmis misali,surec icinde neler hissettigimizi ne gibi asamalardan gectigimizi paylasalim...

gül şehri haklısın gerçekten çok fazla sayfa var insan nereye yazcak şaşırıyoo.bende tüp bebk tedavisine başaladım sen hangi aşamadasın

cemre sen sona yaklasmissin canim,insallah iyi sonuclarla donersin buraya,senin tedavi bitmis,bebeisin gelecek insallah,tedavi surecinde cok zorlandinmi?

Benim iğnelerimde bitti arkadaşlar. Kısmetse salı günü yumurtalar toplanacak. Çok heyecanlıyım. Umarım hepimiz hakkında en hayırlısı olur.

Kızlar hepinize bol şanslar diliyorum.Ben aşılama sürecindeyim umarım fazlada ileri gitmeden iyi bir sonuç alırım.Ama yinde bakmak istedim sonuçta hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz değil mi?
Ben bu hafta aşılama olacağım.Hepimiz güzel haberler veririz inşallah burdan.Dikkat edin kendinize umarım kalbinizden geçenler gerçek olur.

gülşehri meraba ben lıcrin iğnesinin 5. vurundum daha tedavin başındayım.herşeyin hayırlısı bakalım.

Kizlar biraz moralim bozuk,sadece iki yumurtam olmus ve hala olgun degiller,cumartesi tekrar bakacaklar,dua edin bana.

Canim ben 5.ignemi vurdum bugun,sali kontrole gidecegim,sen hangi asamadasin?

gülşehricim morelini bozma yumişlerin olgunlaşması için daha vakit var.ben tedaviyi desteklemek amaçlı yumişlerin toplanacağı güne kadar sabah akşam adaçayı içtim(ostrojeni kuvvetlendirmek için.başka bir sayfada uzun uzun açıklamıştım).ama yumişler toplandıktan sonra içmeyeceksin.
ayrıca akşamları ayaklarımı sıcak suya koydum.benim yumiş sayım çok oldu belki sanada faydası olur:teselli:

gülşehri meraba en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız .moralini yüksek tut emi.

cemre sen sona yaklasmissin canim,insallah iyi sonuclarla donersin buraya,senin tedavi bitmis,bebeisin gelecek insallah,tedavi surecinde cok zorlandinmi?

mart da basladim ben 8 ay oldu tabiki zor zamanlarimda oldu bu 1 kere tüp bekek yapdim ikizdi tutmadi sonra bir de asilama oldum oda malesef negativ oldu simdi yine tüp bebek yaptirdim yarin kan testim var allahim hayirlisi nasip ettsin yarrabim bütün isteyenlere versin icinde bana yarabbim

Kizlar biraz moralim bozuk,sadece iki yumurtam olmus ve hala olgun degiller,cumartesi tekrar bakacaklar,dua edin bana.

bozma moralini canimm benim 4 taneydi yumurtalarim ve bir tanesi iyi cikdi ve oda döllendi hic umudum yokken allahim nasip ederse yarinda kan testim var sakin bozma moralini

cemrecim insallah yarin hayirli haberlerini aliriz,moralini bozma demiyorum cünkü kolay degil,olumlu seyler düsün,senin sayende benim moralim biraz düzeldi,hayirlisi neyse o olsun canim

Canlar birsey soracagim,benim doktor haftaya yumurtalari toplayacagini soyledi,ben ignelere baslayali tam 8 gun oldu,siz kac gun igne oldunuz acaba?benim yumurtalari sanirim pazartesi yada sali toplayacaklar,ayrica anestezide uygulayamayacaklarini soylediler,tedirgin bir bekleyise girdim.

merhaba ben bişey sormak istiyorum tüp bebek yapılacak merkezde başlangıç aşamasında nasıl bir protokol işliyor yani ilerde bir problem çıkarsa hakkımızı aramak açısında elimizde bir belge olması gerekiyormu ???