Su Anda Tup Bebek Tedavisi Gorenler Hadi Tedavi Surecimizi Paylasalim

bozma moralini canimm benim 4 taneydi yumurtalarim ve bir tanesi iyi cikdi ve oda döllendi hic umudum yokken allahim nasip ederse yarinda kan testim var sakin bozma moralini

Cemre,insallah hayirli haberini aliriz yarin,rabbim her kadina omrunde bir kere dahi olsa anneligi tattirsin,kimsenin kucagini bos birakmasin,bana moral oldun birazcik,umarim o iki yumurtam iyi cikar ve dollenir vede bana tutunurlar,rabbim insallah,insallah hepimize anne olma duygusunu yasatsin.

İnşallah, önemli olan kalitesi diyorlar zaten bozma moralini.

merhabalar 05-11-2007 AKŞAM 10 NU GEÇİYOR
hele şükür siteye girebildim birşeyleri paylaşmasam olmıyacak bende tüp bebek tedavisi görmekteyim ve bu ayın 3 ünde 3 adet embriyo transfer edildi çok heyacanlıyım fakat bir o kadarda moralim bozuk ilk denememizdi bu lakin transferi yapan doktor baştan biraz moral bozdu 7 yumurta almışlardı zaten bunun yanlızca 3 adetı gelışme göstermiş ve çok kaliteli olmadıklarını söylediler fakat eşimde bende umutluyuz sürekli dua ediyoruz evet yaşım 35 fakat yinede sanki hemen olacakmış gibi bir his üstelik üçünüde istiyoruz birde oluverirse allahım ne harika olur fakat sonucun negatif olma ihtimalinide hem ben hem kocam birbirimize söz verip olgunlukla karşılayacağımızı kararlaştırdık ve herşeyin hayırlısı olması için dua etmekteyiz tabi nekadar başarabiliriz bilemiyorum tek bildiğim bebek yada bebeklerimi birgün
mutlaka ALLAHIN izniyle kucağıma alacağım ben bunu çok istiyorum ya bana pozitif bir şeyler söyleyinki son 9 günümü umutla bekleyebileyim insan nekadar kendini motive etsede bu süreci yaşamış olanlardan bir şeyler duymak istiyor herşey gönlünüzce olsun ALLAH yardımcınız olsun bugün itibari ile negatif sonuç almış olanlar ne olur sabır biraz daha sabretmeliyız ve çok çok dua etmeliyiz her şeyi bilen her şeye hakim olan rabbimin süphesiz bu maduriyetimizden haberi varki siteden bir çok güzel haber almaktayız bir gün bizde hamileyımmmmm diye haykıracağımız günün hayalini kurup güzel günleri düşünelim ne olur
-----------------------------------------
06-11-2007 GECE YARISI
ASLINDA YARIN YANLIZCA KAN TESTİ YAPACAKLAR İNŞALLAH HAFTAYA ÇARŞAMBA BİR HAFTA SONRA SONUCU ÖĞRENECEĞİZ BUGÜN FAZLA BİR ŞEY YAPMADIM SABAH 9 DA KALKMIŞTIK KAHVALTIDAN SONRA ALIŞVERİŞE GİTTİM KOCAM TELEFON ETMİŞ BİRDE ÇOK HOŞ BİR MESAJ BIRAKMIŞ *fazla geç kalma çocuklarıda al hemen eve gel diye * BİR AN HOŞ OLDUM İNANIN ÇOK HOŞUMA GİTTİ SANKİ YANIMDA ÇOCUKLARIM VAR SANDIM BİR AN İNŞALLAH ALLAH NASİP EDERDE GERÇEKTEN YANIMDA OLURLAR NEYSE KIZLAR İYİ GECELER BANA FAZLA TAKILAN YOK SANIRIM İLERDE BİRBİRİMİZİ TANIDIKÇA DERTLEŞİR SEVİNİRİZ BİRLİKTE

ayza canım sen ankaradasın... bana tüp bebek için önereceğin bir yer var mı??[mesela anatolya nasıl??/FONT]

gulsehrı uzulme ve pozıtıf ol hersey olacagına varır dualarım snınle tek yumurtayla bıle hamıle olan var ( ben melka nıccım degıstı ) tmm arkadasım

arkadaşlar ümitsiz olmayalım stresin ne kadar etkilediğini biliyoruz. benim dr um senden önceki hastadan sadece bir yumurta elde ettik ve şu an hamile diyor. onun için ALLAH' a sığınıp dua edeceğiz

gulsehrı uzulme ve pozıtıf ol hersey olacagına varır dualarım snınle tek yumurtayla bıle hamıle olan var ( ben melka nıccım degıstı ) tmm arkadasım

Melka kusura bakma canim moral bozuklugundan msajini bile gorememisim,cok sagol canim,moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama bu hic kolay olmuyor inanki,dualarinin bana iyi gelecegine eminim cunki muslumanin muslumana ettigi dua allah katinda cok makbuldur,bende hepimiz icin duaciyim ,burada hasret ceken,cocuk ozlemi ceken herkesin yuzunu guldursun rabbim,bunu ancak yasayan bilir cunki.:teselli::teselli::teselli:

Kizlar biraz moralim bozuk,sadece iki yumurtam olmus ve hala olgun degiller,cumartesi tekrar bakacaklar,dua edin bana.

canim benim öncelikle sana sunu söylemek istiyorum önemli olan kac tane yumurtanin olustugu degil kalitesidir benim tam 25 tane yumurtam oldu da e oldu sanki sonuc negatif oldu ama senin iki tane yumurtanin ikiside döllenebilir ve insallah ikiz bebeklerin olur

ve eklemek istiyorum herseyden önce doktoruna güvenmelisinki olumlu düsünesin ignelerin kullanimi herkeste farkli olur yumurtalarinin tedaviye verdigi sonuca baglidir kimisi 10 gun kimisi bir ay kullanir eger doktorun yumurtalarinin yeterli oldugunu düsünüyorsa ilaci kesip toplama islemini gerceklestirir anestezi uygululayamayacaklar demissin belki yumurtan az oldugu icin gerek görmediler benim bir arkadasimada anestezisiz uygulanmisti hic aci hissetmedigini söyledi korkma canim allah yardimcin olsuna.s.

Zazacigim verdigin moral icin cok sagol canim,yarin yumurta toplama gununu verecekler ve son kez bakacaklar yumurtalarin durumuna,insallah hersey cok iyi olur,bugun verdikleri igneler bitti,bakalim,yarini sabirsizlikla bekliyorum.

Selam arkadslar kimse yok galiba,az once doktordan geldim,iki yumurtamdan sadece bir tanesi buyumus,tek yumurtayla denemek istiyormusun diye sordular,istersen vazgecelim dedi doktor,bir ay sonra daha agir bir tedavi uygulayalim dedi,bende tek yumurtayla denemek istedigimi soyledim,iyimi yaptim kotumu bilmiyorum ama bu sansimi kullanmak istedim,carsamba gunu yumurtayi alacaklar,dollenme olursada pazartesi transfer,simdi tek isim dua etmek.

Aslinda yazacak o kadar cok sey varki!ama yazamiyorum,kafami bir turlu toparlayamiyorum,icimde firtinalar kopuyor!tek yumurtam var ve sadece 10 mm,onu denemeye karar verdim,bir mucize bekliyorum,bir yildir beni oyalayan doktora ve hastaneye ne diyecegimi bilemiyorum,bir yil beni oyaladiktan sonra en dusuk proseduru uygulayip sonrada yasin gecti diyen insanlara ne diyecegimi bilemiyorum ve allaha havale ediyorum,rabbimden tek dilegim bu mucizeyi gerceklestirmesi,benim icin dua edermisiniz ne olur,rabbim su tek yumurtama can ver allahim.

canım yaaa ne olur umutsuz olma...allahım inşallah o tek yumurtayla meleğini sana gönderir...seni o kadar çok iyi anlıyorumki sayfanı okuduğumda sanki ben tedavideymişim gibi ürperdim..ne kadar zorr süreçlerden geçiyoruz ya rabbim...inşallah mükafatınıda alırız...dualarım seninle arkadaşım...güzel haber vermen dileğiyle..

Cok tesekkur ederim kaktus(bu arada kaktuslerin hastasiyim,evimin her tarafi cesitli kaktuslerle doludur,kaktuslerin actigi cicekler,dunyanin en guzel cicekleridir)catlatma ignemi yaptirip geldim simdi ve hemen pc basina oturdum,moralimi yuksek tutmaya calisiyorum herseye ragmen,hersey hak katinda bitiyor nede olsa,hepimiz bir yumurtadan meydana gelmedikmi,rabbim istedikten sonra o bir yumurtayi bana canyoldasi yapar,yuregimi ferahlatiyorum,allaha birakiyorum herseyi.

cnm hakkında hayırlısı uzulme ve olumlu dusun inş o bır yumurta senın tum dunyan olacak ve sana sımsıkı sarılacak yetrkı sen uzulme pozıtıf ol dualarımız senınle