bozma moralini canimm benim 4 taneydi yumurtalarim ve bir tanesi iyi cikdi ve oda döllendi hic umudum yokken allahim nasip ederse yarinda kan testim var sakin bozma moralini
İnşallah, önemli olan kalitesi diyorlar zaten bozma moralini.Cemre,insallah hayirli haberini aliriz yarin,rabbim her kadina omrunde bir kere dahi olsa anneligi tattirsin,kimsenin kucagini bos birakmasin,bana moral oldun birazcik,umarim o iki yumurtam iyi cikar ve dollenir vede bana tutunurlar,rabbim insallah,insallah hepimize anne olma duygusunu yasatsin.
gulsehrı uzulme ve pozıtıf ol hersey olacagına varır dualarım snınle tek yumurtayla bıle hamıle olan var ( ben melka nıccım degıstı ) tmm arkadasım
Kizlar biraz moralim bozuk,sadece iki yumurtam olmus ve hala olgun degiller,cumartesi tekrar bakacaklar,dua edin bana.
Canlar birsey soracagim,benim doktor haftaya yumurtalari toplayacagini soyledi,ben ignelere baslayali tam 8 gun oldu,siz kac gun igne oldunuz acaba?benim yumurtalari sanirim pazartesi yada sali toplayacaklar,ayrica anestezide uygulayamayacaklarini soylediler,tedirgin bir bekleyise girdim.
canım yaaa ne olur umutsuz olma...allahım inşallah o tek yumurtayla meleğini sana gönderir...seni o kadar çok iyi anlıyorumki sayfanı okuduğumda sanki ben tedavideymişim gibi ürperdim..ne kadar zorr süreçlerden geçiyoruz ya rabbim...inşallah mükafatınıda alırız...dualarım seninle arkadaşım...güzel haber vermen dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?