Su Anda Tup Bebek Tedavisi Gorenler Hadi Tedavi Surecimizi Paylasalim

merhaba arkadaşlar benim de dün yumurtalarım toplandı. ama doktor kaliteli olanlardan 4 tane aldım dedi. sizce döllenme ihtimali nedir.pazartesi tekrar çağırdı. çok korkuyorum

Şeekerim bence herşey çok normal görünüyor. Toplam kaç yumurta topladılar da sana 4 tane aldım dedi. Yani 4ü mü bölünmeye başlamış ki? Pazartesi seni transfere mi çağıracakmış yoksa telefon edip embryoların durumunu bildirecekmiş. Bence 3. gün trasferi yapacak sana ve pzt günü bebeklerini yükleneceksin inşallah.
Sevgiler ve bol şanslar

canım toplam 4 yumurtamı döllemiş bugün arayıp 3 ünün döllendiğini söyledi. pazartesi transfer edecekmiş

canım
hayırlısı ile inşallah senin de hayırlı haberlerini alacagız.
kalbim öyle söylüyor
biliyorsundur ama ben yine hatırlatayım fazla hareketten uzak dur ve ilaçlarını saatinde al.
dualarım seninle.

Selam arkadaslar belki beni takip edeniniz vardır bende 2. tüp bebek tedavisi görüyorum. Carsamba büyük ihtimalle yumurtalarım toplanacakmıs bakalım hayırlısı. Allah ım herkesin gönlüne göre versin insallah benim durumumda olan bütün arkadaslarımın hayırlı haber almasını dilerim Allah tan.

canım hayırlısı olsun en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

canım toplam 4 yumurtamı döllemiş bugün arayıp 3 ünün döllendiğini söyledi. pazartesi transfer edecekmiş

Sevgili Türlü Türlü,
Bak herşey ne güzel, Pazartesi inşallah herşey yolunda gider. Senin Pazartesi transferin olacak benim de 2. mikro enj. sonucum belli olacak. Allah'tan ikimiz ve hepimiz için hayırlısını diliyorum. Tanrı yanında olsun.
Sevgiler

canım hepimize yardım etsin dualarım hepimiz için.sonucunu merakla bekliyorum

Inanır mısın TürlüTürlü,
İçim artık o kadar rahat ki, dminim ben artık, ben hamile değilim. <o yüzden herşeyin hayırlıs diyorum be şekerim.

canım niye karamsar düşünüyorsun bişey mi oldu

Yok be güzelim,
İlk mikro enjeksiyonda da böyle idi, yani hiç bir hamilelik göstergesi yoktu şimdi de yok. Oysa spontan gebelikte karnım hafif hafif ağrımıştı sonra yumurtalıklarıma ani kramplar giriyordu. Yani az çok hamilelik nedir biliyor gibiyim. İnşallah yanılıyorumdur ama bence sonuç negatif olacak.
canım ya ilgin için teşekkür ederim.

canım kıyamam sen gönlünü ferah tut. herşeyin bir zamanı vardır. allah önce hayırlısını versin. umudunu sakın yitirme .inşallah pozitif çıkacak

Kizlar artik bu sayfaya pek ugrayamiyorum ama sizlere soylemek istedigim birsey var,lutfen umutlarinizi hep taze tutun,yumurtalariniz oldugu surecede umudunuzu kaybetmeyin,tup bebek tedavisi o kadarda zor birsey degil,en zor asamasi yumurta toplanmasi oda zaten turkiyede genel anesteziyle yapiliyor,keske benimde yumurtalarim olsada bende deneyebilsem yeniden ama artik beni tup tedavisine bile almiyorlar,hicbir umut yolu gostermiyorlar,en azindan saglikli yumurtalariniz oluyor ki buda her an hamile kalabileceginizin en guzel kaniti,umudunuzu kaybetmeyin ve sabir edin,allah hepimize o guzel mucizelerini gosterir insallah.

merhaba arkadaşlar,benim ilk tüp bebek denemem.(başarısız 3 aşılamadan sonra )merional iğne ve lucrin kullanıyorum.cuma günü kontrolum var bakalım yumurtalarım ne alemde?Allah hepimizin yardımcısı olsun.herkese bol şans.............

kızlar son adetinizden yumurta toplama işlemine kadar kaç gün geçti yazarmısınız. yani kaç gün iğne vuruldunuz.