merhaba arkadaşlar benim de dün yumurtalarım toplandı. ama doktor kaliteli olanlardan 4 tane aldım dedi. sizce döllenme ihtimali nedir.pazartesi tekrar çağırdı. çok korkuyorum
Şeekerim bence herşey çok normal görünüyor. Toplam kaç yumurta topladılar da sana 4 tane aldım dedi. Yani 4ü mü bölünmeye başlamış ki? Pazartesi seni transfere mi çağıracakmış yoksa telefon edip embryoların durumunu bildirecekmiş. Bence 3. gün trasferi yapacak sana ve pzt günü bebeklerini yükleneceksin inşallah.
Sevgiler ve bol şanslar
Selam arkadaslar belki beni takip edeniniz vardır bende 2. tüp bebek tedavisi görüyorum. Carsamba büyük ihtimalle yumurtalarım toplanacakmıs bakalım hayırlısı. Allah ım herkesin gönlüne göre versin insallah benim durumumda olan bütün arkadaslarımın hayırlı haber almasını dilerim Allah tan.
canım toplam 4 yumurtamı döllemiş bugün arayıp 3 ünün döllendiğini söyledi. pazartesi transfer edecekmiş
Sevgili Türlü Türlü,
Bak herşey ne güzel, Pazartesi inşallah herşey yolunda gider. Senin Pazartesi transferin olacak benim de 2. mikro enj. sonucum belli olacak. Allah'tan ikimiz ve hepimiz için hayırlısını diliyorum. Tanrı yanında olsun.
Sevgiler
Inanır mısın TürlüTürlü,
İçim artık o kadar rahat ki, dminim ben artık, ben hamile değilim. <o yüzden herşeyin hayırlıs diyorum be şekerim.
canım niye karamsar düşünüyorsun bişey mi oldu
Yok be güzelim,
İlk mikro enjeksiyonda da böyle idi, yani hiç bir hamilelik göstergesi yoktu şimdi de yok. Oysa spontan gebelikte karnım hafif hafif ağrımıştı sonra yumurtalıklarıma ani kramplar giriyordu. Yani az çok hamilelik nedir biliyor gibiyim. İnşallah yanılıyorumdur ama bence sonuç negatif olacak.
canım ya ilgin için teşekkür ederim.
merhaba arkadaslar ben yenı baslıyorum uygulamaya cok kılo aldırıyomu acaba ıgnelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?