Her şeyin hayırlısı bende iğnelere başlıyorum yumurta toplama işlemini detaylı olarak anlatırmısın canım. Allah sana o mucizeyi inşallah kısmet edicek.
geçmiş olsun gülşehri inş o tek yumurtan sana iyi tutunur
Ben geldim dostlar,tek yumurtami aldilar sabah,oglen eve geldim,uyuyordum yeni kalktim,evet dedikleri kadar zormus yumurta toplama islemi,tek yumurtam olmasina ragmen bayagi bir canim yandi ve fazla yumurtasi olanlara hep dua ettim,benimle birlikte bircok kadin vardi cunki,biraz kanamam var,yinede cok abartmak istemiyorum evet bir an cok guclu bir agri oluyor,bagirtiyor insani ama cok uzun surmuyor,bu benim icin boyle tabii cunki tek bir yumurta vardi,cok yumurtasi olanlarin cok daha fazla caninin yandigini tahmin ediyorum,ne olursa olsun narkoz olmadan yapilmamali bence.
:teselli: çok çok geçmiş olsun inşallah çektiğin sıkıntıları bebişin unutturur. Sana neden anestezi yapılmadı canım ya şu benim dr um sürekli anestezi ile yapılacağını söylüyor ama anestezi yapmama olasılığıdamı var bende çok korkuyorum.Hepimizin acıları inşallah son bulur.
gülşehricim üzülme her şey allahtan lütfen kendini bırakma demekki vadesi şimdi değilmiş. Lütfen kendini toparla ve yeniden başla ve bence imkanın varsa türkiyeye gelip denemelisin. Çünkü bu işin büyük kısmı moral ve emin ol burda insanlara bu konuda öyle hassas davranıyorlarki. Hayırlısı tatlım allah dualarımızı kabul edip hepimizi bebek sahibi yapıcak. ve teknoloji ne kadar çok ilerledi mutlaka kavuşucaz bebeklerimize.Dikkat et kendine canım.
arkadaşlar sizlere kolay gelsin. Malesef ben başarılı olamadım. Sonuç negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?