Su Anda Tup Bebek Tedavisi Gorenler Hadi Tedavi Surecimizi Paylasalim

stres yapma canım inşallah ALLAH sana bana ve bizim gibi anne olmayı bekleyenlere bu güzel duyguyu nasip eder.

Her şeyin hayırlısı bende iğnelere başlıyorum yumurta toplama işlemini detaylı olarak anlatırmısın canım. Allah sana o mucizeyi inşallah kısmet edicek.

Her şeyin hayırlısı bende iğnelere başlıyorum yumurta toplama işlemini detaylı olarak anlatırmısın canım. Allah sana o mucizeyi inşallah kısmet edicek.

Ben geldim dostlar,tek yumurtami aldilar sabah,oglen eve geldim,uyuyordum yeni kalktim,evet dedikleri kadar zormus yumurta toplama islemi,tek yumurtam olmasina ragmen bayagi bir canim yandi ve fazla yumurtasi olanlara hep dua ettim,benimle birlikte bircok kadin vardi cunki,biraz kanamam var,yinede cok abartmak istemiyorum evet bir an cok guclu bir agri oluyor,bagirtiyor insani ama cok uzun surmuyor,bu benim icin boyle tabii cunki tek bir yumurta vardi,cok yumurtasi olanlarin cok daha fazla caninin yandigini tahmin ediyorum,ne olursa olsun narkoz olmadan yapilmamali bence.

:teselli: çok çok geçmiş olsun inşallah çektiğin sıkıntıları bebişin unutturur. Sana neden anestezi yapılmadı canım ya şu benim dr um sürekli anestezi ile yapılacağını söylüyor ama anestezi yapmama olasılığıdamı var bende çok korkuyorum.Hepimizin acıları inşallah son bulur.

Yarınmı transferin yapılıcak gülşehricim. 3-5 gün sonra deniyor ya hep bizleri haberdar et lütfen şimdiden bol şans dualarımız seninle.

Ebrizm,senin korkmana gerek yok canim,tr de genellikle narkozlu yapiyorlar bu islemi ama burada uygulamiyorlar iste,buranin prosedurude buymus(nasil prosedurse)insallah yumurtam dollenir ve bana tutunur,yarin laboratuardan haber alacagim dollenip dollenmedigini bildirecekler,cok gerginim acikcasi,dualarinizi esirgemeyin ne olur.

Merhaba Kisslar Ya Ben Hangi Forumda Yazacağimi şaşirdim... öncelikle En Kisa Zamanda Herkesten Güzel Haberler Bekliyorum Allahim Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin..

Bende Bugün 10. Lucrini Vurucam Bugün Yarin Adet Olmam Gerekiyor Gecikme Olmazsa... Sabirsizlikla Bekliyorum Kizlar Birde Bu Aşamada Diş Yaptirmak (dolgu) Bir Zarari Varmidir? Doktorumada Sordum Ama Içime Kurt Düştü ...

Yumurtam dollenmedi,yazacak birsey bulamiyorum,cok uzgun olmaktanda ote bir duygu icindeyim,yikildim sanki,sizlere iyi sanslar dilerim,insallah sizler benim gibi uzulmezsiniz.Sadece uyumak istiyorum su anda,uzun uzun uyumak,sonra gorusuruz dostlar.

gülşehricim üzülme her şey allahtan lütfen kendini bırakma demekki vadesi şimdi değilmiş. Lütfen kendini toparla ve yeniden başla ve bence imkanın varsa türkiyeye gelip denemelisin. Çünkü bu işin büyük kısmı moral ve emin ol burda insanlara bu konuda öyle hassas davranıyorlarki. Hayırlısı tatlım allah dualarımızı kabul edip hepimizi bebek sahibi yapıcak. ve teknoloji ne kadar çok ilerledi mutlaka kavuşucaz bebeklerimize.Dikkat et kendine canım.

Ebrizm,cok sagol canim,biraz toparladim gibi kendimi,sabah haberi alinca cok kotu oldum ama biliyordum zaten,gece ruyamda bir adam geldi,elinde bir cam kap vardi,bak olmadi dedi bana,gordum sanki cam bir kabin icinde minicik bir zerre vardi ve adam bana bak ne kadar kucuk,bu boyle yasamaz dedi,ne bileyim belki fazla dusunmekten gormusumdur.

arkadaşlar sizlere kolay gelsin. Malesef ben başarılı olamadım. Sonuç negatif.

üzülme diyemiyorum çünkü aynı şeyi bir ay sonra bende yaşıyabilirim ama ALLAH bizim için en hayırlısını verdiğini düşünüyorum. ama pes etme bir ay sonra denersin inşallah bu arada belki kendiliğnden hamile kalırsın

burası benim tüp bebek günlüğüm oldu dün e2 tahlili yaptırıp kontrole gittim e2 196 dr um muayneden sonra yumurtaların durumu iyi ilaçlara devam dedi pazartesi tekrar kontrol. heycanlanmaya başladım acaba sonuç ne olacak

Bende tedaviye devam ediyorum arkadaşlar dün e2 tahlili yapıldı ve gonal f e başladım pazartesi tekrar e2 tahlilim var inşallah her şey yolundadır az kaldı yumurta toplamay ve ben hala çok korkuyorum.

gülşehri canım benim çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş....

daha fazla üzülmemeye çalış allahtan hayırlısı buymuş ve hayırlısını dile her zaman... benim bir lafım var vakti gelmeyince çiçekler açmazmış...demekki bizimde çiçeklerimizin açma vakti daha gelmemiş... a.s.

benide hatırlyıyorsan adanada yer araşrırıyordum tüp bebek için daha bulamdım... :1no2:

gül şehri üzülme demek dile kolay biliyorum ama dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok benimde ikinci tedavim ama pozitif olmalıyım biliyorum daha lucrın kullanıyorum bi kaç gün içinde asıl tedavi başlar sanırım hayırlısı

merhaba arkadaşlar benim de dün yumurtalarım toplandı. ama doktor kaliteli olanlardan 4 tane aldım dedi. sizce döllenme ihtimali nedir.pazartesi tekrar çağırdı. çok korkuyorum