Bende tek çocuk var ,yaş aralığı yakın kardeşler görünce çok imreniyorum benim çocuğumun da olsaydı diye ama artık büyüdü, olsa bile yaş aralığı çok açık olacak.Siz neden tek çocuk diyorsunuz?Korkutmak istemem ama bu günkü aklımla tek çocuk yapardım, onu da en az beş yıl evlilikte...
Çocuğum olmadan önce keyfimize göre yaşıyorduk.Arkadaşlar merhaba. Biz eşimle bir yıldır evliyiz. Ve artık eşim çocuk istiyor. O çok hevesli bu konuda. Aslında ben de istiyorum ancak sorumluluk konusunda gözüm korkuyor. Etrafa bakınca çocuğu olanların sanki hayatları bitmiş gibi görüyorum. Yanlış anlamayın elbet kimsenin hayatı bitmiyor ama kendilerini unutuyorlar. Eşleriyle eskisi gibi olmuyorlar falan. Ben eşimle şu an çok güzel anlaşıyorum. Birbirimizle çok güzel ilgileniyoruz şu an ama çocuktan sonra öyle olmazsa diye korkuyorumbir de ben tek çocuk istemiyorum. Birkaç tane çocuk istiyorum açıkçası. E öyle olunca da gözüm daha çok korkuyor iki-üç çocuğum olursa tamamen kendimi evliliğimi unutup sadece çocuklara odaklanmak zorunda kalırsam diye korkuyorum bir de ben rahata çok düşkün biriyim. Aile evinde de öyleydim evlendim yine öyleyim. Keyfimden ödün vermem gündüzleri biraz iş görsem hemen kendimi ödüllendiririm film açarım bir şeyler yerim falan. Bu kadar rahatına düşkün biri için çok zor olur mu? Lütfen benim gibi olup deneyimleyenler bana akıl versin. Siz neler yaşadınız pişman oldunuz mu?
Bnce cocuk bakmak zor değil cocuk dışında yapmak zorunda olduğumuz şeyler bizi yoruyor temizlik yemek camasir misafir dışarı işleri vs bu cocuk dışındaki islere bi çözüm bulmadan yapmanı tavsiye etmem öte yandan bebek dunyanin en güzel duygusu en en en en ozel varlığı şuanda oğlum 5.5 aylik çocuk dışındaki işlerde bnm üzerimde ama iyiki doğurmuşum 2. Çocuğum üstelik. ilk oğlumla ikinci oğlumun muhteşem sevgi bağı evde hep bi cıvıltıları sesleri evde hayat var gerçek bir aile ortamı var hiçbir şey kolay değil elbette ama buna rağmen iyiki diyorum hamileliğim zor geçmese 3. De de bir kızım olsun isterdim eninde sonunda doguracaksinizdir ins evlat bir nimettir Allah isteyen herkese nasip etsin artık bebek sahibi olmak çok zorlaştı bn 4 yıl çabaladım çocuk sahibi olmak için eşim zor bi hastalık atlatti bebek sahibi olmamız zorlaştı uzun bi sure bekledik ama bnmki hiç ummadığımız anda çıktı geldi bebisler geleceği zamani kndi seçer akışına bırakın ve bn oğullarıma aşık bi anne olarak iyiki dogurmusum onların mis kokusu hayatla basetmemi kolaylaştırıyor cunku ondan baska hicbir seyi fazla takmiyorsunuz.bebekler dunyanin en güzel süsü... tabiki zorlukları cok ama o doğduktan sonra bir daha eskisi gibi olmuyorsunuz dünyanız mizaciniz bakış acılarınız dunya dertleriniz üzüldüğün ve sevindiğin hersey değişiyor bnce bu güzel bisey kişiden kişiye de değişir tabi...Arkadaşlar merhaba. Biz eşimle bir yıldır evliyiz. Ve artık eşim çocuk istiyor. O çok hevesli bu konuda. Aslında ben de istiyorum ancak sorumluluk konusunda gözüm korkuyor. Etrafa bakınca çocuğu olanların sanki hayatları bitmiş gibi görüyorum. Yanlış anlamayın elbet kimsenin hayatı bitmiyor ama kendilerini unutuyorlar. Eşleriyle eskisi gibi olmuyorlar falan. Ben eşimle şu an çok güzel anlaşıyorum. Birbirimizle çok güzel ilgileniyoruz şu an ama çocuktan sonra öyle olmazsa diye korkuyorumbir de ben tek çocuk istemiyorum. Birkaç tane çocuk istiyorum açıkçası. E öyle olunca da gözüm daha çok korkuyor iki-üç çocuğum olursa tamamen kendimi evliliğimi unutup sadece çocuklara odaklanmak zorunda kalırsam diye korkuyorum bir de ben rahata çok düşkün biriyim. Aile evinde de öyleydim evlendim yine öyleyim. Keyfimden ödün vermem gündüzleri biraz iş görsem hemen kendimi ödüllendiririm film açarım bir şeyler yerim falan. Bu kadar rahatına düşkün biri için çok zor olur mu? Lütfen benim gibi olup deneyimleyenler bana akıl versin. Siz neler yaşadınız pişman oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?