- 29 Kasım 2018
- 187
- 90
- 13
- 29
- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
-
Gozum tutmadigi icin yazmamistim.Madem beğenmiyormuş niye peşinizde koşmuş. Çocuk gibi reddedilince saçmalamış. Boş verin, iyi tarafından bakın. Ya bir de bunun gibisiyle sevgili olsaydınız?
Bana da cok sacma geldi sonra dış gorunusumle yargilanmak beni cok mutsuz ediyor.Yani, bu kadar kalitesiz ,küçük beyinli birinin senin hakkında ne dediğini umursayip mı ağladın?
zayiflasam bana da kilo al diyecekler insanlari tatmin etmek zor.reddedilme psikolojisi işte...
ben normal bir zayıflıkta olduğum halde bile yemek yemiyor musun, bu ne zayıflık diyorlar iğrenir gibi. SİZE NE diyeceğim bundan sonra ben de
Tipi bana sapik gibi geldiYa ola ki kazara buluşmayı kabul etseydin bu öküzle? Bi de oturup agliyosun
kilomla beni vurmasi beni cok uzdu.Bir insanla dalga geçmek çok aşağlık birşey kendine bak deseydin sende ben memnunum çekemeyenler çatlasın falan deseydin iyiki mesaj yazmamışsınız gerçek yüzünü görmüş oldunuz hem siz madem şişmandınız o niye peşinizden koşmuş ki körmüymüş
Haklıymışsınız işte, bunu görmüş oldunuz. İnsanlar her şeye bir kulp takmaya bayılıyorlar. Üzülmeye değmez.Gozum tutmadigi icin yazmamistim.
Engelledim.Ugrasilacak bir insan olarak gormedim ama icimden Allah'a havale ettim.siz ne cevap verdiniz?
Engelledim.Ugrasilacak bir insan olarak gormedim ama icimden Allah'a havale ettim.
Benim yasimda ailesi buna terbiye falan vermemis anlasilan.Ayyy ben olsam kahkaha patlatırım. Bu arada boyum 160 kilom 71.Çocukmuş bunu yazan boşşşşşverrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?