Su aygırı şişman

Emin ol zayif olsan bu seferde zayifliginla dalga gecerdi sahsen cok insan dalga gecti :) oyle zayifliktan kuruyan bir insanda degilim normalim bence ama iste insanlar seviyor illa bisey diyecek ya. O yuzden hic kafaya takma. 1.75 e 53-55 arasi kilom degisir biraz kilo almak istiyorum evet ama dedikleri gibi alay edilcek bi zayiflik yok bence

Anlamiyorum yani sismanim diye onume gelen erkegi kabul etmek mi zorundayim sanki karaktersiz insanlar boyle dusunuyor.

my momma she told me dont worry about your size, she says boys like a little more booty for hold at night demişler boşverinnnn. sağlığınızı tehdit etmediği sürece ben balık etli kadınları seksi buluyorum.

yani insanlar illa bir kulp buluyor :/

Zayıf olsanız da dalga geçerlerdi. Böyle ezik erkekler reddedilince illa bir şey bulup söyleyebilme kapasitesindeler merak etmeyin. Madem şişman görmüş beğenmemiş neden yazmış o kadar buluşmak istemiş
Hiç canınızı sıkmayın böyle tipler için. Umarım cevap vermemişsinizdir.

Olaya o kadar yanlış bir yerden bakıyorsun ki. Adam senden karşılık göremeyince hıncını almak için sana saldırmış olay bundan ibaret.
Sen kilona takıyorsun boş yere. Dua et onunla çıkıp bağlanmadan gerçek yüzünü görmüşsün.

İnsan önce kendisi mutlu olmak için zayıflamalı ya da kilo almalı. İnsanları baz almak yerine bence kendi ruhunuz ile aynanızı baz alın.
Beni kimin nasıl gördüğü değil benim kendimi nasıl gördüğüm önemli, ruh benim vücut benim, geride kalanlarda az ötede oynasın lütfen...

Zaten başkasi için kendini şekillendirirsen kisiliginde problem vardır sen kendini nasıl seviyosan öyle ol bırak cigere ulasamayanlar da istediği kadar mundar desinler sorun onlarda üzme kendini

Anlamiyorum yani sismanim diye onume gelen erkegi kabul etmek mi zorundayim sanki karaktersiz insanlar boyle dusunuyor.

Sizi begenigi icin gelmemis. Bazi erkekler özellikle ozguveni dusuk olabilecek kadinlara yoneliyorlar, bu erkekler iyi niyetli olmuyor genelde. Şişman kadinlarin normale gore daha ozguvensiz olduklarini dusunuyorlar ve herseyi kabullenirler, herseyi yapariz vs algisi oldugunu gordum bazi erkeklerde.
Tabi ki kabul etmek zorunda degilsiniz. Iyi yapmissiniz.

Birisi da bana reddedilince sırık demişti. Uzun boyun küçümsendigine ilk defa şahit olmuştum. Bu reddedilme psikolojisinin getirdiği bir şey, kendisini sizin karşınızda öyle aşağılık gördü ki şişman falan demeye başlamış. Sevgili olsaydiniz da her tartismanizda bunu öne sürer kalp kirardi. Çünkü kendi ozguveni yok, karşıdakini zekasiyla yenemiyor dis gorunusle vuruyor gerizekali. Hiiic takmayın kendisini çok ezik görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…