- 29 Kasım 2018
- 187
- 90
- 13
- 29
- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
-
Anlamiyorum yani sismanim diye onume gelen erkegi kabul etmek mi zorundayim sanki karaktersiz insanlar boyle dusunuyor.iyi yapmışsınız ya cidden ben olsam dini, milli, kültürel, ırki bütün değerlerine söverdim. kudurmuştur cevap alamayınca.
Anlamiyorum yani sismanim diye onume gelen erkegi kabul etmek mi zorundayim sanki karaktersiz insanlar boyle dusunuyor.
Kimi mutsuz etmez ki çok haklısın nasıl mutluysan öyle ol başkaları için değil bosver. Gözünün tutmamasinda varmış hayır bak iyi olmus yüzünü hemen göstermiş.Bana da cok sacma geldi sonra dış gorunusumle yargilanmak beni cok mutsuz ediyor.
yani insanlar illa bir kulp buluyor :/Emin ol zayif olsan bu seferde zayifliginla dalga gecerdi sahsen cok insan dalga gecti :) oyle zayifliktan kuruyan bir insanda degilim normalim bence ama iste insanlar seviyor illa bisey diyecek ya. O yuzden hic kafaya takma. 1.75 e 53-55 arasi kilom degisir biraz kilo almak istiyorum evet ama dedikleri gibi alay edilcek bi zayiflik yok bence
sovmek geldi ama icimden sovdum.Anasina, avradina sövemedin mi kız
cesaret olsa kurtulmak isterdim su dunyadan.Kimi mutsuz etmez ki çok haklısın nasıl mutluysan öyle ol başkaları için değil bosver. Gözünün tutmamasinda varmış hayır bak iyi olmus yüzünü hemen göstermiş.
Ay olur mu ya öyle şey neyden mutsuzun vaktim var dinleyebilirim canım anlatirsancesaret olsa kurtulmak isterdim su dunyadan.
Bir süredir pesimde olan bir erkek vardı bana buluşalım mı yarın dedi cevap yazmayınca da kilomla dalga geçercesine o yazıyı yazdı.Dün gece herkes uyurken ağladım.İnsanlar neden böyle?Zayıf olsam bu sefer de sıska diye dalga geçer miydi?Biri için zayıflamak bana göre değil.
Zaten başkasi için kendini şekillendirirsen kisiliginde problem vardır sen kendini nasıl seviyosan öyle ol bırak cigere ulasamayanlar da istediği kadar mundar desinler sorun onlarda üzme kendiniBir süredir pesimde olan bir erkek vardı bana buluşalım mı yarın dedi cevap yazmayınca da kilomla dalga geçercesine o yazıyı yazdı.Dün gece herkes uyurken ağladım.İnsanlar neden böyle?Zayıf olsam bu sefer de sıska diye dalga geçer miydi?Biri için zayıflamak bana göre değil.
Anlamiyorum yani sismanim diye onume gelen erkegi kabul etmek mi zorundayim sanki karaktersiz insanlar boyle dusunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?