- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.333
- 498
- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
-
Gozum tutmadigi icin yazmamistim.
Bence gayet doğru bir üslup :)Engeli bas gitsin ya, çok mu önemi var bu embesilin ne dediğinin, ne düşündüğünün?
Gerçek su aygırı görse altına mçar, gelmiş sana laf söylüyor balkabağı.
Masturbasyondan çeşitli uzuvları nasır bağlamış bu tek hücreliye bulaşmadan kurtulduğunuza sevinin. O kadar sığırmış ki, bir hanımla nasıl konuşacağını, reddedilmenin adabını bile bilmiyor.
Üsluptan da banı yiyeceğim ya bu gidişle, hayırlısı
Daha önce de reddettim birini ama o sessizce çekip gitmesini bildi kiloluyum hatta şişmanım diye de kafama yatmayan, sevmediğim biriyle de bir ilişki içine giremem.ıyıkı bulusmamıssın bu okuzle
o adamı nıye cıddıye alıp sozune gucenıp aglıyorsun kı
onunkı red edılme psıkolojısı kompleks yapmıs adam yerıne koyulmadıgı ıcın kendı egosunu tatmın etmek ıstemıs yazık
Yani illa ki bir kulp bulunur açık giyse reddetse hayat kadını (küfürü yazamıyorum), zayıf olsa da sıska denilir yaniLiseye gidiyordum biri mesaj attı bende tersledim bana deve yazdı boyum uzundu normalden hiç oralı bile olmadım boş versene yetersizliklerini böyle kapatmaya çalışıyorlar
Hayır vermedim. :)Zayıf olsanız da dalga geçerlerdi. Böyle ezik erkekler reddedilince illa bir şey bulup söyleyebilme kapasitesindeler merak etmeyin. Madem şişman görmüş beğenmemiş neden yazmış o kadar buluşmak istemiş
Hiç canınızı sıkmayın böyle tipler için. Umarım cevap vermemişsinizdir.
Allaha şükür sağlığımda bir problem yok ama tipimle ilgili kompleksim vardı dün o söz de üstüne tuz biber oldu.Ay olur mu ya öyle şey neyden mutsuzun vaktim var dinleyebilirim canım anlatirsan
Bence gayet doğru bir üslup :)
Seni de bu üzüyorsa kendin için biseyler yapabilirsin suanki durumundan mutlu değilsen bunu değiştirmek senin elinde motivasyon çaba lazim başlamalısın bence. Ben de kiloluydum tamam belki çok değildi ama moralim çok bozulurdu annem giyebileyim diye bi elbise dikti tüm yaz onu giydim başka hiçbişey olmuyordu sonra foto çekinmek bile istemedim makyaj yapmadım süslenmedim bir yerden sonra ya dedim en güzel yaşlarımdayım yazik değil mi biraz kassam kendimi dedim başladım. Şuan hedefime gelmedim ama baya farkettim. Inan ki kararlı olup kendine güvenmekten geçiyor bu iş. Başkası için değil kendin için yap.Allaha şükür sağlığımda bir problem yok ama tipimle ilgili kompleksim vardı dün o söz de üstüne tuz biber oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?