- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
-
Ay Allah aşkına böyle çapsızların laflarını neden kendinize dert ediyorsunuz? İt ürür kervan yürür.Bir süredir pesimde olan bir erkek vardı bana buluşalım mı yarın dedi cevap yazmayınca da kilomla dalga geçercesine o yazıyı yazdı.Dün gece herkes uyurken ağladım.İnsanlar neden böyle?Zayıf olsam bu sefer de sıska diye dalga geçer miydi?Biri için zayıflamak bana göre değil.
O ladar güzel yazmışsınız ki şuan sezeryanla(şimdikiler de kolaycı normal doğuramazlar)doğurduğum oğlumu ayağımda sallamıyor(aaa kendi kendine uyumaya alıştıramadın mı?!!!) olsam kalkar alkışlardımKilon varsa zayıfla az yemelisin.
Zayıfsan ac mi geziyorsun daha cok yemelisin.
Okul okumalısin.
Çalışıp kendi paranı kazanmalisın.
Mümkünse meb de ögretmen olmalisin ki evinin ışini de yapabilmelisin.
Bekar mısın .. evlenmelisin.
Evlendin mi??acele etmişsin keske biraz daha paranı harcasaydın..
Ama mademki evlendin bebek doğurmalısın.
Sezeryan mı.. olmaz normal doğum yapmalısın.
1 tane çocuğun mu var.
Aa deli misin 2.yap. kardeşi olsun.
Kızın mı var
Oglun da olmali.
Oğlun varsa kız da yapmalısın.
Ev sahibi olmalısın. Kiracılıkla ömür geçmez..
Ay bu topuklu ayakkabılarla gezilmez delirdin mi rahat rahat spor ayakkabi giymelisin.
Aa kiz bu spor ayakkabılarla mı geziyosun. Az süslen püslen kocan beğenmez sonra seni.
....
Bunlar böyle devam eder.
Her seferinde kafaya takarsan ömrün kısa olur. He de gec.
Bir süredir pesimde olan bir erkek vardı bana buluşalım mı yarın dedi cevap yazmayınca da kilomla dalga geçercesine o yazıyı yazdı.Dün gece herkes uyurken ağladım.İnsanlar neden böyle?Zayıf olsam bu sefer de sıska diye dalga geçer miydi?Biri için zayıflamak bana göre değil.
Gözünüzün tutmamasında haklıymışsınız demek ki, böyle dengesiz biri için ağlamaya değer mi?Gozum tutmadigi icin yazmamistim.
Ben olsam ona haddini bildirirdim kesinlikle birisi in zayıflanmaz bizim bir tanıdık kızla evlenmemek için şişmansın dedi ve kızını zayıflarım dedi Şuan diyet yapıyor ben olsam ona tekmeyi atar sonrada zayıflardım erkek milleti değil mi yeterki istedikleri olsun boşver hayat çok güzelBir süredir pesimde olan bir erkek vardı bana buluşalım mı yarın dedi cevap yazmayınca da kilomla dalga geçercesine o yazıyı yazdı.Dün gece herkes uyurken ağladım.İnsanlar neden böyle?Zayıf olsam bu sefer de sıska diye dalga geçer miydi?Biri için zayıflamak bana göre değil.
Bir erkek için zayıflamak bana çok saçma geliyor.Belki bebek düşüncesi varsa mantıklı ama elin erkeği için değmez.Ben olsam ona haddini bildirirdim kesinlikle birisi in zayıflanmaz bizim bir tanıdık kızla evlenmemek için şişmansın dedi ve kızını zayıflarım dedi Şuan diyet yapıyor ben olsam ona tekmeyi atar sonrada zayıflardım erkek milleti değil mi yeterki istedikleri olsun boşver hayat çok güzel
Şöyle bir düşündüm de o kadar haklısın ki...Kilon varsa zayıfla az yemelisin.
Zayıfsan ac mi geziyorsun daha cok yemelisin.
Okul okumalısin.
Çalışıp kendi paranı kazanmalisın.
Mümkünse meb de ögretmen olmalisin ki evinin ışini de yapabilmelisin.
Bekar mısın .. evlenmelisin.
Evlendin mi??acele etmişsin keske biraz daha paranı harcasaydın..
Ama mademki evlendin bebek doğurmalısın.
Sezeryan mı.. olmaz normal doğum yapmalısın.
1 tane çocuğun mu var.
Aa deli misin 2.yap. kardeşi olsun.
Kızın mı var
Oglun da olmali.
Oğlun varsa kız da yapmalısın.
Ev sahibi olmalısın. Kiracılıkla ömür geçmez..
Ay bu topuklu ayakkabılarla gezilmez delirdin mi rahat rahat spor ayakkabi giymelisin.
Aa kiz bu spor ayakkabılarla mı geziyosun. Az süslen püslen kocan beğenmez sonra seni.
....
Bunlar böyle devam eder.
Her seferinde kafaya takarsan ömrün kısa olur. He de gec.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş, iyi ki yüz vermemişsin.Bana da cok sacma geldi sonra dış gorunusumle yargilanmak beni cok mutsuz ediyor.
Yillarca 110 kg olarak gezdim ne su aygirligimiz kaliyor ne yarim dunyaligimiz girdigim magzada da bile kapidan buyuk beden satmiyoruz (bunu aşagilarca soyledi)diye sanki insan degilmisiz gibi kapi disari edenide gordum sofrada ikinci tabagi isteyince yeme yeme zaten sismansin diyenide ..Ailemde tosun diye sevildim yillarca sonra 30 kg verdim 52 bedenden 42 bedene dustum cunku biktim dislanmakdan magzada buyuk beden aramaktan dolmusda bile fisir fisir bana bakarak konusan o yasli teyzelerden de biktim.Insanlar boyle disina bakiyor sana degil kalbine fikrine degil sadece fizigine sanki kilolu olmak suc gibi eksiklik gibi .takam kafana oyleleri uzak olsun zaten .Bir süredir pesimde olan bir erkek vardı bana buluşalım mı yarın dedi cevap yazmayınca da kilomla dalga geçercesine o yazıyı yazdı.Dün gece herkes uyurken ağladım.İnsanlar neden böyle?Zayıf olsam bu sefer de sıska diye dalga geçer miydi?Biri için zayıflamak bana göre değil.
Çok doğru bir tespit bu. Bir hatunun yazısı vardı. 100 kilo vermiş Amerikalı bir kız, artık kimse bana çıkma teklif etmiyor çünkü artık reddedebilirim diyordu. Tespite 100 puanSizi begenigi icin gelmemis. Bazi erkekler özellikle ozguveni dusuk olabilecek kadinlara yoneliyorlar, bu erkekler iyi niyetli olmuyor genelde. Şişman kadinlarin normale gore daha ozguvensiz olduklarini dusunuyorlar ve herseyi kabullenirler, herseyi yapariz vs algisi oldugunu gordum bazi erkeklerde.
Tabi ki kabul etmek zorunda degilsiniz. Iyi yapmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?