Su aygırı şişman

Kilon varsa zayıfla az yemelisin.

Zayıfsan ac mi geziyorsun daha cok yemelisin.

Okul okumalısin.

Çalışıp kendi paranı kazanmalisın.

Mümkünse meb de ögretmen olmalisin ki evinin ışini de yapabilmelisin.

Bekar mısın .. evlenmelisin.

Evlendin mi??acele etmişsin keske biraz daha paranı harcasaydın..

Ama mademki evlendin bebek doğurmalısın.

Sezeryan mı.. olmaz normal doğum yapmalısın.

1 tane çocuğun mu var.
Aa deli misin 2.yap. kardeşi olsun.

Kızın mı var
Oglun da olmali.

Oğlun varsa kız da yapmalısın.

Ev sahibi olmalısın. Kiracılıkla ömür geçmez..

Ay bu topuklu ayakkabılarla gezilmez delirdin mi rahat rahat spor ayakkabi giymelisin.

Aa kiz bu spor ayakkabılarla mı geziyosun. Az süslen püslen kocan beğenmez sonra seni.
....

Bunlar böyle devam eder.
Her seferinde kafaya takarsan ömrün kısa olur. He de gec.

Kilonuzla alakalı hiç bir durum olmasa da diyecek başka bir şey bulurdu o, tamamen kendisiyle alakalı yaptığı.
Ben de böyle reddedilince saçmalayan tiplerle karşılaştım.
Olgunlaşmamış insanlar işte, kendini de belli etmiş bir güzel.
Ben de biraz takıyorum ama genelde söylediği değil de negatif enerjisi içimi sıkıyor.

Ay Allah aşkına böyle çapsızların laflarını neden kendinize dert ediyorsunuz? İt ürür kervan yürür.

O ladar güzel yazmışsınız ki şuan sezeryanla(şimdikiler de kolaycı normal doğuramazlar)doğurduğum oğlumu ayağımda sallamıyor(aaa kendi kendine uyumaya alıştıramadın mı?!!!) olsam kalkar alkışlardım

Bana da eskiden aynı şey olmuştu. Kilomla değil de tipimle dalga geçmişti. Erkege benziyorsun, yüzün çok tüylü vs vs.Ozguvenim yerle bir olmuştu ama burdan bir ders çıkarıp kendime bakmaya başladım.Olaya bir de buradan bakın.

Ben olsam ona haddini bildirirdim kesinlikle birisi in zayıflanmaz bizim bir tanıdık kızla evlenmemek için şişmansın dedi ve kızını zayıflarım dedi Şuan diyet yapıyor ben olsam ona tekmeyi atar sonrada zayıflardım erkek milleti değil mi yeterki istedikleri olsun boşver hayat çok güzel

Bir erkek için zayıflamak bana çok saçma geliyor.Belki bebek düşüncesi varsa mantıklı ama elin erkeği için değmez.

Şöyle bir düşündüm de o kadar haklısın ki...

Ay çok güldüm o ne öyle yav ana sınıfı zekası gibi laf. Boşver kuzum, kedi ciğer olayı onunki, sen niye üzüyorsun kendini. Kilo problemin varsa verirsin, görüp daha da çatlar. Hem belkide varsa eğer kilolarını vermnde motivasyon olur.

Yillarca 110 kg olarak gezdim ne su aygirligimiz kaliyor ne yarim dunyaligimiz girdigim magzada da bile kapidan buyuk beden satmiyoruz (bunu aşagilarca soyledi)diye sanki insan degilmisiz gibi kapi disari edenide gordum sofrada ikinci tabagi isteyince yeme yeme zaten sismansin diyenide ..Ailemde tosun diye sevildim yillarca sonra 30 kg verdim 52 bedenden 42 bedene dustum cunku biktim dislanmakdan magzada buyuk beden aramaktan dolmusda bile fisir fisir bana bakarak konusan o yasli teyzelerden de biktim.Insanlar boyle disina bakiyor sana degil kalbine fikrine degil sadece fizigine sanki kilolu olmak suc gibi eksiklik gibi .takam kafana oyleleri uzak olsun zaten .
Igrenc yaratik bunlar sen uzulme kimse icinde aglama

Çok doğru bir tespit bu. Bir hatunun yazısı vardı. 100 kilo vermiş Amerikalı bir kız, artık kimse bana çıkma teklif etmiyor çünkü artık reddedebilirim diyordu. Tespite 100 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…