Şu başıma gelenler :( Yardım..

kumarda kaybedip tekrar kazanmis yatirmis geri parayi yanlis anlamadiysam oyle deilmi ?
kumar oynyan adamdan deil el kizina anasin babasina hayir gelmez çocuguna hiç hayir gelmez
bunlari bi dusun istersen

kumarda kaybedip tekrar kazanmis yatirmis geri parayi yanlis anlamadiysam oyle deilmi ?
kumar oynyan adamdan deil el kizina anasin babasina hayir gelmez çocuguna hiç hayir gelmez
bunlari bi dusun istersen

Canım hep bölük pörçü anlattım. kumarı on aydır oynamıyor. o parayı mecbur olduğu bi yere harcadı ama tam olarak fikrim yok nereye. kumar olayı nerdeyse bir senenin öncesinde yaşandı bitti.sadece parayı hesaba geri yatırıyor benim sonra tekrar çekmiş ben de açıkçası mecbur kaldığı için harcadığını düşünüyorum. cünkü artık maç bile izlemiyor aylardır

Oda bana sundu işte. Ne istesem yapıyordu. Şimdi parayı geri yatırcam hemen diyor. Zorunluktan kullandığını biliyorum. Bana utanmış söylememiş.. Bilemedim

Yani sadece 3 sayfa okudum ama adamdan çok sen garip geldin bana.

Öğrencisin. Ailenden gelen para ile geçiniyorsun. Aynı binada olduğun sevgilin ve onun kuzeni ile ayrı eve çıkıyorsun. Kuzeni kızsa bilemiyorum ama o da erkekse daha garip bir silsileler yumağı.

Seni köpekler gibi seviyor. Ama senden gizli kartını kullanıyor. Yalandan ayılıp bayılıyor. Bu kadar yakınsanız neden dürüstçe anlatmıyor da bir nevi hırsızlık yapıyor?

Ve tüm bunlara rağmen köpek gibi sevdiğinden emin olduğunu söylüyorsun. Çok garipsedim doğrusu seni. Ben bu kadar geniş gönüllü değilim. Yalan varsa olay bitmiştir.

parayi alip sonra geri koymasi bana kumari dusundurdu sadece
ortak is yaptk diyorsun isden kazansa sen de bilirdin demi

Kuzeni misafir gelmişti. biz de kalmıyor. Benim hala daha bi ihtimal barışmayı düşünmem mi tuhaf geldi?

Konuyu bitek ben anlamadım heralde bir aynı apartmandayız demişsin bir birlikte yaşıyoruz.Öğrenciyiz diyip iş kurduk birlikte demişsin sonra da babamın verdiği harçlıkla evi idare ettik demişsin benim kafa almadı bu olayı :S Bir de ne kadar haksız da olsa bir insan 10 tokadı da çeker mi ya engel olur en azından.

Senden gizli iş çevirmesi yalandan hareketler yapması çok yanlış ama gerçekten ciddi bir açıklaması varsa affedilebilir bence.

Köpek gibi seviyor tabiri çok kötü.
Tokat atmak nedir? Ayrılın yahu "10 tane sert tokat attım bişey demedi. Köpek gibi seviyor" ne demek?

Köpek gibi seviyor tabiri çok kötü.
Tokat atmak nedir? Ayrılın yahu "10 tane sert tokat attım bişey demedi. Köpek gibi seviyor" ne demek?
Aynı şeyi kendim içinde derim art niyet olmadan yazılmış bir şey. Birbirimizi köpek gibi seviyorduk. Hatta o beni daha çöl seviyordu bunu hissedebiliyordum. Ben de tokat attığım için üzgünüm. Ben yardımcı olun diye bu postu paylaşıyorum kötü eleştiriyi kaldırabilecek güçte değilim bu konuda. Sadece kafam çok karışık

Her ay araba kirası ev kirasını ancak çıkarabildik. Babamın da gönderdiği para ile geçindik. Onun da ailesi çok yardımcı oldu. Yemek yapıp yolladılar, ya da parasız kaldığımızda para gönderdiler biz istemediğimiz halde. Açıklamayı da yapamadı işte sordum sordum kira için dedi ama bence eskiden kalan işlerle ilgili harcadı parayı. Hesap özetine de baktım bir ay sonra geri yatırmış parayı sonra tekrardan harcamış

Dolandiricinin teki.
Ayrica ne diye resmiyette hicbir seyiniz olmayan bir adamla evcilik oynuyorsunuz. Ailenizin parasini yediriyorsunuz. Adam mi yok baska? Sevgi, ask demeyin sakin. Cunku ask ve sevgi boyle bir sey drgil.

Kuzeni misafir gelmişti. biz de kalmıyor. Benim hala daha bi ihtimal barışmayı düşünmem mi tuhaf geldi?
Yok hayır barışmayı düşünmen değil.
Sonuçta neler yaşayıp barışanları görüyorum kanıksadım artık bunu

Sana yalan söyleyen arkandan iş çeviren insanın kayıtsız şartsız seni köpek gibi sevdiğine inanman tuhaf geldi.

Köpek gibi sevmek de neyse, yaşamadım bilmiyorum zaar

Yani kazandığımız parayı da hep getirir bana verirdi gizlice cüzdanıma koyardı. Ama şu anda bile bilmiyorum neden yaptı? Zorunluluktan yaptı ama neden yaptı bilmiyorum
Canım peki neden sen ona sormadın? Maddiyat madem bu kadar önemli olacaktı neden herşeyini paylaştın? Ya da tamam önemli olan maddiyat değilde güvendi, peki şuan neden onunla konuşmuş değilsin bu konuyu madem herşeyini paylaşacak kadar güvenliydi?

Daha bir sürü şey var soracak aynı hataya bende düştüm zamanında. Karşımdakini dinlemeden bir sürü tokat attım üstelik o kadar savunmasızdı ki ama yaptığı o zamanıma göre affedilemeyecek bişeydi ona rağmen o kadar çok pişmanım ki aklıma geldikçe üzülüyorum ne olursa olsun haketmedi canözüm.

Sana bişey diyim mi konu sahibi, senin barışma tarafında olmadığını farkettim sen onu yüreğinden çıkarmışsın artık. Bu kadar zaman geçti sen arar konuşurdun sorardın niye derdin. Ama şu kadar söyliyim bazı bikaç şey dışında geri kalan herşey bi güzel affediliyo ki hemde zaman öyle güzel temizliyo ki kötü deneyimleri unutuveriyosun kendini daha iyi yeniliyosun. Ben kaybetmedim mi güvenimi hemde nasıl bütün gece uyuyamadım gözlerimin yaşından düşünmekten. Ama o da geri kazanılıyo be. Hayırlısı olsun.

Ben niyese adama güvendim. Öyle bir sey yapsada ilave etmis zor durumda kalmıs demekki.

Yani biraz oyi niyet suistimal edilmis gibime geldi. 10 sert tokata takildim ben biraz. Siddet siddettir. Kadina yapilinca ne kadar ses yukseltiyorsak erkege yapilana da ayni tepkiyi gostermeliyiz diye dusunuyorum. Tokatlamaniz olmamis. Size yalan soylemis kart ondayken bende degil demek hic iyi niyetli bi hareket degil. Iliskinizi tekrar gozden gecirin derim ben. Sevgi her sey icin yeterli olmayabiliyor bazen.

Barıştık. Zaten çoktan hazırlamış parayı bile. Yani kötü niyetle yazmamış kızlar. Öpüyorum hepinizi değerli yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…