ALLAH RAZI OLSUN CANIM biraz önce yine en yakın dostlarımdan biri aylardır msj atmazdı bana meğer hamileymiş de onu söylemeye yer arıyormuş :Adet ve hamilelik belirtileri biraz aynı ben hep adet oldum olacağım sanırdım ama yinede keşke adet söktürücü içmeseydiniz belli olmaz rabbim nezaman vereceği dua et kafana çok takma kendini takip et işallah sende bu güzel duyguyu en kısa sürede yaşarsın canım
ahh gülüm bende gecikip duruyor ama benim adetler artık anormalleştiği için :)hamilelik belirtileri herkese göre değişiyor kesin diye bişi olduğunu sanmıyorum.Normal döngüde adet olanlar için yalnızca adet gecikmesi haberci olabilir kanımca :)
seni çok iyi anlarım benim de düzenli olduğu yoktu ki :) umutlandırıyordu her gecikmede en son gecikti gittim doktora adet söktürücü versin de rahatlayım diye meğer hamilelik başlangıcındaymışım :)ahh gülüm bende gecikip duruyor ama benim adetler artık anormalleştiği için :)
bütün çocuk isteyenlere rabbim evladı hayırlı kılsın ve hepsine uğraştırmadan hayırlı evlatlar nasip etsin :)dua edin anneler bana da
ay canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarınız olur inşallah amin darısı isteyenlere ve bize de inşallah ben de umutlanmaya başladım şöyle adetim çok gecikti ve biz tabii eşimle sonrasında da beraber olduk en son 7-8 gün önce sonra kahverengi bir akıntım oldu...seni çok iyi anlarım benim de düzenli olduğu yoktu ki :) umutlandırıyordu her gecikmede en son gecikti gittim doktora adet söktürücü versin de rahatlayım diye meğer hamilelik başlangıcındaymışım :)
:) bilemeyiz Rabbim ol der olur :)masallah ne guzel bende öyle hayal ediyorum normal adet olsam dr gitsem ve bana 2 aylık hamilesin dese
vallahi süper olur
hehehehmasallah ne guzel bende öyle hayal ediyorum normal adet olsam dr gitsem ve bana 2 aylık hamilesin dese
vallahi süper olur
Sıra sende ozaman işallah 9.ay da doğum yapıyorum diye aramak nasip olur sanada Can'ımALLAH RAZI OLSUN CANIM biraz önce yine en yakın dostlarımdan biri aylardır msj atmazdı bana meğer hamileymiş de onu söylemeye yer arıyormuş :
ay canım darısı hayırlısıyla bana da inşallah sorması ayıp gögüste hemen kararma oluyor mu onu da çok okudum hep bakıyorum ama aynı aynıBelirtiler bariz aslında bana diyorlar di ki adetle ayni ama alakasi yok bence. Adette sirt kasik agrisi olmaz bende midem bulanmaz kokudan tiksinmem insan gerçekten hissediyor hamile olduğunu tatile gitcektim ben biletler falan alindi son anda vazgectim iyi ki gitmemisim diyorum. Adete 1 hafta öncesinde öğrendim ben cok şükür ki devam da ediyor Rabbim isteyen herkese hayirliyla nasip etsin
Ahhh ahhh 2 seneyi geçti her ay bir sürü belirtiyi sıraladım kendimce ya da kendimi kandırdım bilemiyorum ama şimdi de 23 gün geçikti adetim 15 gün önce kan testi yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı şimdi de adet söktürücü de içtim ama gelmedi adetim bilmiyorum adetin üzerine hamile kalınır mı başına gelen var mı arkadaşlar?
Kesin hamilelik belirtisi diye bir belirti var mı?
ne bileyim canım ben de bakıyorum hep kendimi dinliyorum ama emin ol o kadar saf gibi oldum ki hamile olduğumu önceden hissedeceğimi de hiç sanmıyorum bilmiyorum ya zaman gösterecek...aşılama düşünür olduk kararlıyız bakalım birkaç aya kısmetse yaptıracağız aralıkta bir annemi yoklamaya gidip geleyim hayırlısıylaHamilelik belirtisi dediğimiz bişey net çizgilerle yok bence. Herkes farklı belirtileri yaşıyor bazısı hiç yaşamıyor. Vücudunu en iyi sen tanıyorsun. Kasık agrısı göğüs agrısı her adet döneminden önce sende olan birşeyse bunu hamilelik belirti olarak görmemelisin. Hamilelik olduğunda emin ol vücudunda daha önce hiç farketmediğin şeylerle karşılaşıyorsun. Mesela benim karın ağrım adet başladıktan sonra ilk 2 saat olur biterdi. Göğüslerimin hiç agrıdığımı bilmem bile. Ama hamile olduğum ay daha 1 hafta önceden kasıklarımı anlık agrılar yoklamaya başlamıştı. Ve ben test yaptığımda neredeyse emindim hamile olduğuma çünkü daha önce hiç karşılaşmadığım bir durumdu bu.
ne bileyim canım ben de bakıyorum hep kendimi dinliyorum ama emin ol o kadar saf gibi oldum ki hamile olduğumu önceden hissedeceğimi de hiç sanmıyorum bilmiyorum ya zaman gösterecek...aşılama düşünür olduk kararlıyız bakalım birkaç aya kısmetse yaptıracağız aralıkta bir annemi yoklamaya gidip geleyim hayırlısıyla
En meak ettiğim konu o biliyor musunay canım darısı hayırlısıyla bana da inşallah sorması ayıp gögüste hemen kararma oluyor mu onu da çok okudum hep bakıyorum ama aynı aynıgerçi sanki hamile oldum da konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?