Şu Bize Gelmeyen Hamileliğin Belirtileri Nasıl Kimler Hamile?

Bende bu ay 3 gunluk gecikmedeyim idrar testi negatif cikti kan vermedim bekliyorum ama mide bulantim surekli istifra edecekmisim modu ve uyku halim devam ediyor.ve kafamda deli sorular
idrar testinden daha ziyade kan testi kesin sonuç canım benim

ALLAH hayırlı uğurlu etsin analı babalı büyütmek nasip etsin canım hayırlı sağlıklı evlatlardan olur inşallah bana da dua eder misin?

Ben de ilk hamileliğimin belirtisini yaZayim göğsümde daha önce olmayan yeşil bir damarın belirmesi
Başka da bisey olmamıştı ya da ben hatırlamıyorum
Kelin ilaci olsa durumundayım ikinciyi istiyorum uzun zamandır belirti peşinde koşuyorum ama yok yok

Arkadaşlar yeni üye oldum lutfen yardim eder misiniz bilenlerin tecrubelerine cok ihtiyacim var Adetime 13 gün var ve iki gundur kahverengi lekem var yerlesme kanamasi olabilir mi ? Ve kan testi yaptirsam çıkar mi beklemelimiyim?
bence beklemede kal canım

Canım en önemli belirti hislerin hamile kalınca bebeğinin seninle olduğunu biliyorsun ben iki hamileliğimde aynı duyguyu yoğun şekilde hissettim inşallah tez zamanda Rabbim sizede nasip etsin

Bende yaZayım ozaman :) belirti aramadım kendimde tabi bu ay ama hamile oldgumu anlayınca aaa demekki bi bundanmış dedim :) en büyük belirtiler akşam yemeklerinden sonra inanılmaz bir gaz :) birde uzun süre bir şey yemeyince bogazımda değişik bir tat hissediyorum , şimdilerde ise midem ekşiyor yemek yedikten sonra, en kısa sürede Allah isteyen herkese versin

Canım en önemli belirti hislerin hamile kalınca bebeğinin seninle olduğunu biliyorsun ben iki hamileliğimde aynı duyguyu yoğun şekilde hissettim inşallah tez zamanda Rabbim sizede nasip etsin
ay canım benim bana da dua edersen sevinirim hamiş arkadaşlar yazdıkça en azından onlardan da dua almış oluyorum buna seviniyorum

Vallahi ona da cesaret edemiyorum ya yoksa diye
ben de çok kan testi yaptırdım hep negqatif çıktı ama soru işaretinden de böyle kurtulacağız ne yapalım elbet biz de seviniriz hayırlısıyla bir gün

ben de çok kan testi yaptırdım hep negqatif çıktı ama soru işaretinden de böyle kurtulacağız ne yapalım elbet biz de seviniriz hayırlısıyla bir gün
Haklisin canim bi kac gun daha bekleyecegim Rabbim yazmissa insAllah bizde kucagimiza bebeklerimizi aliriz.

inşallah canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur amin
Simdi doktordan geliyorum.doktor belli belirsiz bir doluluk oldugunu daha cok yeni bir gebelik olacagini ve bu yuzden idrarda cikmayacagini soyledi.kan verdim sonucu bekliyorum.dua edin hayirli haberi alayim

Simdi doktordan geliyorum.doktor belli belirsiz bir doluluk oldugunu daha cok yeni bir gebelik olacagini ve bu yuzden idrarda cikmayacagini soyledi.kan verdim sonucu bekliyorum.dua edin hayirli haberi alayim
ay canım hadi hayırlısı listemizden hemen bir hamiş çıkacak desene hayırlarla inşallah sevinirsin canım haberdar et bizi

Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin :)

Bendeki belirtiler ilk cocugumdada simdiki hamileligimdede hemen hemen ayniydi.. hamile kaldigimi anliyorum.. yani tuhaf bir igne batmasi gibi agri saplaniyor kasigima.. bu sefer sol kasigimdaydi o agri.. 1 dakikayi gecmiyor ve diyorum kesin bisey oldu orda.. gögüslerim daha cok sizlamaya basliyo hassaslasiyo, adet döneminde fazla hassaslasmaz cünkü..
Sonrasinda zaten test positiv cikiyor.. ha birde daha test bile etmeden fark ettigim birsey daha.. hapsirinca veya öksürünce resmen bisey batiyor kasigima yani cok aciyormu desem agriyormu desem.. iki büklüm oluyorum buda bence erken belirtilerden biri :)

ay hamile olduğumu anladığım zaman olacak mıdır acaba

valla ben hamile olduğumu hiç anlamadm adetim olması gereken günde olmayınca ilk limon testi yaptım orda çıkınca gittim test aldım ilerleyen zamnlarda sadece öğlen aşırı uyku ve mide bulantısı yaşadım çok belli olacak hamilelik belirtileri yaşamadım ben ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…