idrar testinden daha ziyade kan testi kesin sonuç canım benimBende bu ay 3 gunluk gecikmedeyim idrar testi negatif cikti kan vermedim bekliyorum ama mide bulantim surekli istifra edecekmisim modu ve uyku halim devam ediyor.ve kafamda deli sorular
ALLAH hayırlı uğurlu etsin analı babalı büyütmek nasip etsin canım hayırlı sağlıklı evlatlardan olur inşallah bana da dua eder misin?Karın ağrısı. adete 6 gün kala bir kere leke. ayak üşümesi. bunları yaşadım. öyle ahım şahım bir belirtim olmadı. midem bulanmadı, göğsüm acımadı, başım dönmedi. hamileliğimi öğrendikten bir hafta sonra falan uyku hali başladı bir de iştah artması. ben tüp bebekle hamile kaldım ama test günü test yaptırmak bile istemedim o kadar normaldim. herkeste belirt olmayabiliyor. göğüs ucum falan da kararmadı. aynı eski şeklinde duruyor.
Kafam karışıkO kadar erken belirti olmaz hala yumurtlama döneminde olabilirsin
bence beklemede kal canımArkadaşlar yeni üye oldum lutfen yardim eder misiniz bilenlerin tecrubelerine cok ihtiyacim var Adetime 13 gün var ve iki gundur kahverengi lekem var yerlesme kanamasi olabilir mi ? Ve kan testi yaptirsam çıkar mi beklemelimiyim?
Sağol canımbence beklemede kal canım
İnşallah sevinirsin hayırlarla az daha sabret günün geçsin hemen kan testi yaptırırsınSağol canım
ay canım benim bana da dua edersen sevinirim hamiş arkadaşlar yazdıkça en azından onlardan da dua almış oluyorum buna seviniyorumCanım en önemli belirti hislerin hamile kalınca bebeğinin seninle olduğunu biliyorsun ben iki hamileliğimde aynı duyguyu yoğun şekilde hissettim inşallah tez zamanda Rabbim sizede nasip etsin
Vallahi ona da cesaret edemiyorum ya yoksa diyeidrar testinden daha ziyade kan testi kesin sonuç canım benim
ben de çok kan testi yaptırdım hep negqatif çıktı ama soru işaretinden de böyle kurtulacağız ne yapalım elbet biz de seviniriz hayırlısıyla bir günVallahi ona da cesaret edemiyorum ya yoksa diye
Haklisin canim bi kac gun daha bekleyecegim Rabbim yazmissa insAllah bizde kucagimiza bebeklerimizi aliriz.ben de çok kan testi yaptırdım hep negqatif çıktı ama soru işaretinden de böyle kurtulacağız ne yapalım elbet biz de seviniriz hayırlısıyla bir gün
inşallah canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur aminHaklisin canim bi kac gun daha bekleyecegim Rabbim yazmissa insAllah bizde kucagimiza bebeklerimizi aliriz.
Simdi doktordan geliyorum.doktor belli belirsiz bir doluluk oldugunu daha cok yeni bir gebelik olacagini ve bu yuzden idrarda cikmayacagini soyledi.kan verdim sonucu bekliyorum.dua edin hayirli haberi alayiminşallah canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur amin
ay canım hadi hayırlısı listemizden hemen bir hamiş çıkacak desene hayırlarla inşallah sevinirsin canım haberdar et biziSimdi doktordan geliyorum.doktor belli belirsiz bir doluluk oldugunu daha cok yeni bir gebelik olacagini ve bu yuzden idrarda cikmayacagini soyledi.kan verdim sonucu bekliyorum.dua edin hayirli haberi alayim
Amin canim insallah tabiki haberdar ederimay canım hadi hayırlısı listemizden hemen bir hamiş çıkacak desene hayırlarla inşallah sevinirsin canım haberdar et bizi
Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin :)Ahhh ahhh 2 seneyi geçti her ay bir sürü belirtiyi sıraladım kendimce ya da kendimi kandırdım bilemiyorum ama şimdi de 23 gün geçikti adetim 15 gün önce kan testi yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı şimdi de adet söktürücü de içtim ama gelmedi adetim bilmiyorum adetin üzerine hamile kalınır mı başına gelen var mı arkadaşlar?
Kesin hamilelik belirtisi diye bir belirti var mı?
ay hamile olduğumu anladığım zaman olacak mıdır acabaInsallah en kisa zamanda hamile kalirsin :)
Bendeki belirtiler ilk cocugumdada simdiki hamileligimdede hemen hemen ayniydi.. hamile kaldigimi anliyorum.. yani tuhaf bir igne batmasi gibi agri saplaniyor kasigima.. bu sefer sol kasigimdaydi o agri.. 1 dakikayi gecmiyor ve diyorum kesin bisey oldu orda.. gögüslerim daha cok sizlamaya basliyo hassaslasiyo, adet döneminde fazla hassaslasmaz cünkü..
Sonrasinda zaten test positiv cikiyor.. ha birde daha test bile etmeden fark ettigim birsey daha.. hapsirinca veya öksürünce resmen bisey batiyor kasigima yani cok aciyormu desem agriyormu desem.. iki büklüm oluyorum buda bence erken belirtilerden biri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?