hımm o zaman herkes de kararmıyor yaniEn meak ettiğim konu o biliyor musunbakiyorum bakiyorum ne kararma var ne bi şey sadece agri ve sertleşme var
Yok canim olmuyor :) sen kaç aydir deniyorsun kaç yasindasinhımm o zaman herkes de kararmıyor yani
canım hormonlarına baktırdın mı hiç ?Ahhh ahhh 2 seneyi geçti her ay bir sürü belirtiyi sıraladım kendimce ya da kendimi kandırdım bilemiyorum ama şimdi de 23 gün geçikti adetim 15 gün önce kan testi yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı şimdi de adet söktürücü de içtim ama gelmedi adetim bilmiyorum adetin üzerine hamile kalınır mı başına gelen var mı arkadaşlar?
Kesin hamilelik belirtisi diye bir belirti var mı?
baktırmıştım canım rahim filmi çekindim 1 sene oldu sonra 3 kez daha klomen tedavisi gördüm kilo aldım zaten kilom da vardı son 7-8 aydır da adet düzensizliğim varcanım hormonlarına baktırdın mı hiç ?
ay canım benim hayırlısıyla hamiş olduğumda ah ahh bu belirtileri ben de yaşayacak mıyım acaba?ilk döllenme zamanı ani susuzlukla uyanmak
İdrara koşma peşi sıra
İlk 3 hafta günde nerdeyse 5 litre su içmek
Yoğun bel ağrısı
Burun tıkanıklığı ve akıntısı
5 yumurtaya menemen yemek derecesinde açlık
4. Hafta bi anda severek yedigin seylerden tiksinmek
Uyku hali
Yavas yavas gogus sizisi
5. Hafta
Mide eksimesi
Uyku hali devam
Gogus ucu yogun sizlama ozellikle duşta
Kasik sancilari (bastan beri var)
Devamini soylemiyim artik mide bulantisinin zayiflamaya dogru gitmesi
İnşallahay canım benim hayırlısıyla hamiş olduğumda ah ahh bu belirtileri ben de yaşayacak mıyım acaba?
hayırlarla inşallah aminİnşallah
Polistik over olma ihtimalin var sanırım..Benimde en son adetim gecikmiştibaktırmıştım canım rahim filmi çekindim 1 sene oldu sonra 3 kez daha klomen tedavisi gördüm kilo aldım zaten kilom da vardı son 7-8 aydır da adet düzensizliğim var
bilmiyorum canımPolistik over olma ihtimalin var sanırım..Benimde en son adetim gecikmişti
ay canım dua eder misin bana da siz hamiş annelerin dua kapıları sonuna kadar açıktırikinci hamileliğim ve çok belirti yaşadım diyemem
Tabi ki ederim Rabbim bu duyguyu isteyen tüm kadınlara yaşatsın inşallahay canım dua eder misin bana da siz hamiş annelerin dua kapıları sonuna kadar açıktır
hayırlarla inşallah amin çok sağolasın canım ALLAH RAZI OLSUNTabi ki ederim Rabbim bu duyguyu isteyen tüm kadınlara yaşatsın inşallah
Bende bu ay 3 gunluk gecikmedeyim idrar testi negatif cikti kan vermedim bekliyorum ama mide bulantim surekli istifra edecekmisim modu ve uyku halim devam ediyor.ve kafamda deli sorularhayırlarla inşallah amin çok sağolasın canım ALLAH RAZI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?