Herkese iyi aksamlar arkadaslar
Yorumlariniza,olumlu veya olumsuz deneyimlerinize,aklinizdan gecen her turlu fikre ihtiyacim var. Degerli vakitlerinizden calacagim izninizle
Fazlaca hareketli bir oglum var.3 yas 7 aylik su anda tam olarak. Tam 3,5 yasinda krese basladi. Asiri anne duskunu,bagimlilik derecesinde. Oldu olasi ogle uykusu ile arasi yoktur. Sadece kendi evinde ve ben uyu dersem uyuyan bir cocuk. Bensiz yemez icmez mutlu da olmazdi,simdi bir suredir bunu asmaya basladigini dusunuyorum. Kreste az da olsa yemek yiyor, zaten tuvalete kendisi gidebiliyor,konusmalari gayet net,kendisini guzelce anlatabilen bir cocuk.
Lakin hala her sabah okula gitmek istemiyorum diyor,ben birakirken agliyor,20 saniye sonra susuyor tabi,daha ben okul bahcesinden cikmadan. Okuldaki cogu aktiviteye katiliyor gibi. Egleniyor. Ama yine de gitmek istemiyor.
Ogretmenleriyle herhangi bir sorunu yok ,eminim. Krese de sonsuz guvenim var. Krese gittigi icin cok memnunum kendimce ama o pek memnun gorunmuyor. Eve gelince eve girmek istemiyor,garip dengesizlikler sergiliyor yani. Evdeyken surekli tv izlemek istiyor,izin vermiyorum,agliyor. Telefona saldiriyor onu da vermiyorum. Her seyi kaldirdim,boya yapiyoruz,oyuncaklarla oynuyoruz. Elimden geldigince her yere goturuyorum,evde oldugu zamanlar hosuna giden seyleri yapmaya calisiyorum. Ama yok bence duzelmiyor. Okulun psikologu gayet normal buluyor bu sureci,tek anormal bulan benim sanirim. Uzman baska arkadaslar var ise bana bir el ativerin. Bazi cocuklar cetin ceviz olurlar biliyorum ki benimki de onlardan biri. Ne onerirsiniz?