Börekler SU BÖREĞİ yufkasıyla SU BÖREĞİ (RESİMLİ)

hayatımda bir kez yaptım su böreğini
deli gibi hemde 8 aylık hamileyken
çok zor olmuştu ama bunu yaparım artık
çokta güzel görünüyo elinize sağlık:)

görüntü harika eminim tadıda öyledir ellerine sağlık
ilk fırsatta ben de deniycem
paylaşımın için teşekkürler

Ellerinize sağlık.Cok harika bir görüntüsü var.Umarım Huzur ve afiyetle yemişşsinizdir.:)
Fakat bir soru soracagım biz bu su böregi yufkalarından şikayet aldık poşeti vakumlu oldugu için vakum kokuyor , poşet kokuyor,agzınıza aldıgınızda resmen poşet kokusuna boguluyorsunuz diye..sizdede öyle oldumu ? Kokusunda veya tadında herhangi bir değişiklik var mı ?

ellerine saglık canım çok nefis görünüyor tadi da elde yapılmış gibi oluyor mu?(saçma oldu sanırım)

ben daha önce yaptım fakat içi hamur gibiydi.birde bimden almak lazım çünkü baklava yufkası olarak bimin yufkası gibi harika olanı yok.eminim su böreği yufkasıda güzeldir.

bende dediğiniz şikayetlerin hiçbiri olmadı
poşet vakumlu ama çok fazla vakumlanmamış
çok sıkı bi paket diildi
merak ettim'' biz'' derken neyi kastettin?
bimde mi çalışıosun?

diğer arkadaşlarımada yorumları için teşekkür ederim

mmmmm karnım acıktı sanki...
çok güzel görünüyor ellerine sağlık alkisalkisalkis

evet geçen hafta ben de yapmıştım.hayatımda hiç su böreği yapmamıştım,elde açılmış olanından yani.hep annem yapıyordu.deneme olarak yapayım dedim ve yaptım güzel olmuştu.bim'in malları güzel oluyor canım.hem uygun hem kaliteli:1rolleyes:

En sevdiğim börek:dance:Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.Gece gece bakınca canım çekti
Bende kıymalısını çok sık yaparım.özellıkle ramazanda çok ıyı oluyor

Canim harika görüntü...bende daha önce yapmistim ve memnun kalmistim!

Kendim acamadigim icin bu cok güzel bir alternatif.

Ellerine saglik!!

peynirini nekadar koyuyorsunuz ben börek yaparken abartıyorum galiba çok peynirli oluyo

Canım çok lezzetli görünüyor.. Ben kendim hiç denemedim. Ama burdan 3-4 Paket alıp Almanyaya götürmüştüm. Annem yaptı ve çok güzel oldu Canım. Kışın gitmiştim o yüzden sorun olmadı yani bişey olmadı yufkalara. Öyle Vakum kokusu falanda yok tadı çok güzel. Rahatlıkla yapabilirsiniz Arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…