Börekler SU BÖREĞİ yufkasıyla SU BÖREĞİ (RESİMLİ)

anlaşılan baya geç kalmışım
ellerine sağlık peynirlisi de çok güzel görünüo
artık haftada bir su böreği var desene

Ellerine sağlık canım, enfes gözüküyor.

Yalnız bu halimle buraya gelerek hata yaptım Akşam eve giderken su böreği arayacağım fellik fellik

Ellerine sağlık canım, enfes gözüküyor.

Yalnız bu halimle buraya gelerek hata yaptım Akşam eve giderken su böreği arayacağım fellik fellik

demek yedin dün suböreğini
bende çok severim şu sıralar yapmadım ama dışardan çok alıorum bende
benzemio diğer böreklere

harika görünüyor en kısa zamanda bende deneyeceğim ellerine sağlık

saol canım yaparsan sende paylaş resmini

ayyy canım nasıl çekti nasssıııllll
yarın ben de eve gelirken unutmam alırım ben de denemek istiyorum.....
ayyyy annem de bi güzel yapar ki ama hamurunu onun gibi ölsem de beceremem.bu hem pratik hem de enfeessss gözüküyo...
ellerine sağlık zazez

Dene canım mutlaka
kolay ve leziz bende elde açamam kalınlığını falan tutturmak zor olur
hele bide tek başına hem açıp hem pişirip hem tepsiye dizmek falan
böylesi tam bize göre

Ahh ben de iştahsızım diyordum,gözlerim açıldı yahu
Ama bu saatte kim yapacak ki,yarına kaldı artık
Teşekkürler öneri için

bende bimde hep görüp alsammı diye kararsız kaldığım bişeydi bu ya. deneyeceğim en kısa zamanda sonucuda yazarım.

ay karar verdim bugün su böreği yapıcam tamam resimde eklerim ay inş becerebilirim ya

kızlar ben yaptım ama benimki niye ince oldu ya offf bide tuzsuz oldu o kdr tuz kattım

tepsi baya genişti o yüzdenmi öle olduki eğer küçük tepsiye koyarsam daha şişman olur sanırım bir dahakine öle yaparım canım bide bu bimden aldıgınız su böreği yufkasının markasınıda yazarmısınız

Bunu nezamandir denemek istiyorum bi türlü firsat olmadi
bu fotograftaki böregi görünce zaman kaybettigimi anladim:)
harika gözüküyor.. gece gecee eziyet resmen:97:

ya çok güzel görünüyo aman raRabbimmm .. diyette olmasaydım var yaa off .. ellerine sağlık .)

hafta sonu yaptım benimki çok ince oldu ve tuzsuz oldu niye öyle oldu ki birde içinde üçgen yufka falan diyorsunuz içinden 6 tane yufka çıktı nerde yanlış yaptım ki?

merhaba umarım görür ve scp werirsiniz:) öncelikle ellerinize sağlık biraz önce verdim fırına bende ama... hep parcalandı umarım lapa gibi olmaz sizindemi öle oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…