Börekler SU BÖREĞİ yufkasıyla SU BÖREĞİ (RESİMLİ)

Tıpkısının aynısı olmuş hazır börek gibi olmuş...cokacimcoook
Harika görünüyor.. :teytey:
Paylaşım için teşekkürler.. a.s.

çok güzel yaa elinize sağlık
gördüğüm çok iyi oldu bilmiyordum bimde hazır olduğunu
hemen alıp yapmalıyım teşekkürler

aldım yaptım fena olmadı ama suda çok dağıldı
parça parça oldu biraz uğraştım yani :bbo:

aldım yaptım fena olmadı ama suda çok dağıldı
parça parça oldu biraz uğraştım yani :bbo:

ellerine sağlık canım
acaba çokmu tuttun suda
2 kere yaptım ben hiç öle olmadı
10-12 sn yazıodu pakette bende o kadar tuttum suda

yok yaa ben daha az tuttum 10 sn bile sürmedi ama benim tencere biraz küçük geldi süzgeçte küçüktü alırken çok dağıldı ondan olabilirmi acaba yufkalar bayağı büyükmüştü

yok yaa ben daha az tuttum 10 sn bile sürmedi ama benim tencere biraz küçük geldi süzgeçte küçüktü alırken çok dağıldı ondan olabilirmi acaba yufkalar bayağı büyükmüştü

olabilir belki canım
benm büyük tencerede kaynattım bide üçgen yufkalaraı bile 2 ye böldüm
süzgecide ters çevirerek kullandım

harika görünüyor,resmen ağzımın suyu aktı,ellerine sağlık canım hazırları gibi olmuşsun,o kadar bime girer çıkardım hiç dikkat etmemiştim,teşekkür ederim böyle bir konu açtığın için canım

Hımmm enfes bende normal yufka ile yapıyorum ama bununla daha lezzetli olur.;Pakette de tarif varsa ohh..

teşekkür ederim canım
inş. sende yapar ve sonuçtan memnun kalırsın

Hımmm enfes bende normal yufka ile yapıyorum ama bununla daha lezzetli olur.;Pakette de tarif varsa ohh..

normal yufkayla hiç denemedim canım
ama bu hakkaten lezzetli oluyor
yapılışı paket üstünde
inan su böreği için hiç zahmetli diil

normal yufkayla hiç denemedim canım
ama bu hakkaten lezzetli oluyor
yapılışı paket üstünde
inan su böreği için hiç zahmetli diil

ayy ilk sayfalardaki resimleri gördümde bayıldım çook lezzetli görünüyo..her markette varmıdır bu yufkalardan..hamaratsın valla..

hımmmmmmm enfes görünuyor bende mayalı hamur yapamıyorum tam benlik bir tarif günümde denıyeceğim umuyorum güzel olur

annem su böreğini çok güzel yapar.elinde açar.fırında değil ocagın üsünde döndüre döndüre kısık ateşte pişirir.süper bir şey olur.evlendim eşimde bayılır oldu annemin su böreğine..sonrasında ben cesaret edip alamadım hazır yufkayı dışardan hazır aldık begenmedik derken annemin yapmasını bekler olmustuk.taki cuma günü bu konuyu görene kadar..tavsiye üzerine olunca hemen gidip aldm ve hafta sonu denedim aynı anneminki gibi oldu.eşim sildi süpürdü ..her lokmasında nerdeyse süper olmus dedi yalnız ben böreği ince sevdiğim için paketi 3 e böldüm..görünen tepsiden 1 tepsi daha 1 de küçük tepsi çıkacak.dondurucuya attım

bunlarda resimleri

zazez tavsiye için teşekkürler sen olmasan cesaret edip alamazdım

bide birşey sormak istiyorum..annem yaparken alt ve üst yufkasını kuru koyar bende öyle koydum..üst yufka gayet iyide alt yufka zor kesildi kesilirken sen nasıl yaptın onlarıda ıslattınmı kurumu koydun :44:

benim eşimde çok sever su böreğini.en kısa zamanda bende deneyeceğim.
paylaşım için teşekkürler...

ayy ilk sayfalardaki resimleri gördümde bayıldım çook lezzetli görünüyo..her markette varmıdır bu yufkalardan..hamaratsın valla..

geleceğinde söyle sanada yapiim canım benim

hımmmmmmm enfes görünuyor bende mayalı hamur yapamıyorum tam benlik bir tarif günümde denıyeceğim umuyorum güzel olur

inş. yapar ve beğenirsiniz

eline koluna sağlık canım
enfes görünüo valla
ben büyük tepsiye hepsini kullanarak yapmştm bende aksine biraz kalın severim
eşinin beğenmeside ii olmuş
ama yandın bundan sonra ister durur artık

canım ben hiç kuru koymadım
hepsini haşladım ama bidaki sefere denerim
alt zor kesildiyse altını ıslatırız üstü kuru kalabilir

benim eşimde çok sever su böreğini.en kısa zamanda bende deneyeceğim.
paylaşım için teşekkürler...

ne demek canım
yaparsan ekle sende resimlerini

eline koluna sağlık canım
enfes görünüo valla
ben büyük tepsiye hepsini kullanarak yapmştm bende aksine biraz kalın severim
eşinin beğenmeside ii olmuş
ama yandın bundan sonra ister durur artık

bu uyarıyı yapmakta geç kaldın istedi bile dün akşamda peynirli denedim elim alıştı sanırım 15 dk döşedim

canım ben hiç kuru koymadım
hepsini haşladım ama bidaki sefere denerim
alt zor kesildiyse altını ıslatırız üstü kuru kalabilir

yazdıklarını görmemiştim ama 2. tepsinin altını daha fazla yağladım güzel oldu alt üst kuru koymaya devam edeceğim sanırım

buda siverek kaşar ve tam yağlı peynirle yaptıgım böreğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…